رفتن به مطلب

عذرخواهی

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

من فکنم فهمیدم جریان چیه :ws3:

من از هیچ مقامی عذر خواهی نمیکنم چون روحشان بزرگتر از این حرفاست که چیزی از من به دل گرفته باشند.:smiley (18):

از بروبچ انجمن

خاک پای همتونم. اگه تند حرف زدم یا تند رفتم شرمنده. قست قبولوندن تفکراتم رو به کسی ندارم اگه حرفی زدم فقط بیان نظرم بوده و دیگر هیچ.

حلالم کنین. توی تفکر من شاید خدا از حق خودش چشم پوشی کنه اما از حق بندگانش که به گردن منه چشم پوشی نمیتونه بکنه چون از صفت عادل بودنش نباید تجاوز کنه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا بجث رو سیاسی نکنید.ما این جا کاری به محمد خاتمی و حرفایی که زده نداریم که.نه من رهبرم نه شما ملت که بخوایم همدیگه رو ببخشیم.

اگه یکی دیگه اومد گفت موضوع چیه خودمو آتیش میزنم:w74:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آدمهاي ترسو زماني كه سكوت ميكنند فراموش ميشوند و زماني كه لب ميگشايند از خود دلقكي ميسازند.

نكنه بازم دعوا سر لحاف ملا باشه.:(

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا بجث رو سیاسی نکنید.ما این جا کاری به محمد خاتمی و حرفایی که زده نداریم که.نه من رهبرم نه شما ملت که بخوایم همدیگه رو ببخشیم.

موضوع چیه ؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
موضوع چیه ؟ :ws52:

هیچی/این تاپیک رو گذاشتم که شما کاربران به خاطر ظلمی که تو این مدت به من کردین ازم عذرخواهی کنید تا شاید ببخشمتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
خاتمی ؟ :w58:

میخوام موضوع رو پیچیده تر کنم!:ws3:

حالا کدوماشون؟ سید ممد یا سید احمد؟:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خاتمی ؟ :w58:

نه بابا.خاتمی کیه؟بحث سیاسی نیست اینجا.

پست قبلی رو بخون تا اینجا از هستی ساقط نشده

بابا جان نکنید این کارا رو.حالا درسته من نظرم به نظر مدیر باشگاه مهندسان نزدیک تر بود.اما شما هم دارین با زدن حرفای سیاسی تو این تاپیک کاری میکنید که این رو پاک کنند.

عذرخواهی تون رو کنید دیگه

• Like 3
لینک به دیدگاه

من معذرت میخام :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...