Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فرامینی گویا و جالب. 1- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تجاوز نکند . 3- هیچ انسانی ، به انسان دیگر دروغ نگوید . 4- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تهمت نزند . 5- هیچ انسانی ، از انسان دیگر غیبت نکند . 6- هیچ انسانی ، مال انسان دیگر را نخورد . 7- هیچ انسانی ، به انسان دیگر زور نگوید . 8- هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری نجوید . 9- هیچ انسانی ، در کار انسان دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! میتونید به این لیست اضافه کنید؟ . 32 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 11-ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ،ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ فخرﻧفروشد ولی اینجوری 11 فرمان شد 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بعد از کشتی یعقوب با خدا همینام که منطقی مونده جای شکر داره 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 11-ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ،ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ فخرﻧفروشدولی اینجوری 11 فرمان شد اشکال نداره. میخوام صد فرمان درست کنم. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ای ارد ای ابوالفضل ای موسی ما منتظر عهدت خواهیم ماند... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فرامینی گویا و جالب. 1- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تجاوز نکند . 3- هیچ انسانی ، به انسان دیگر دروغ نگوید . 4- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تهمت نزند . 5- هیچ انسانی ، از انسان دیگر غیبت نکند . 6- هیچ انسانی ، مال انسان دیگر را نخورد . 7- هیچ انسانی ، به انسان دیگر زور نگوید . 8- هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری نجوید . 9- هیچ انسانی ، در کار انسان دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! میتونید به این لیست اضافه کنید؟ . اینجوری دنیا بهشت میشه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 12هیچ انسانی از انسان دیگر توقع بیجا نداشته باشد! 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 13 - هیچ انسانی حق تصمیم گیری برای زندگی انسان دیگر را نداشته باشد 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فرامینی گویا و جالب. 1- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تجاوز نکند . 3- هیچ انسانی ، به انسان دیگر دروغ نگوید . 4- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تهمت نزند . 5- هیچ انسانی ، از انسان دیگر غیبت نکند . 6- هیچ انسانی ، مال انسان دیگر را نخورد . 7- هیچ انسانی ، به انسان دیگر زور نگوید . 8- هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری نجوید . 9- هیچ انسانی ، در کار انسان دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! میتونید به این لیست اضافه کنید؟ . این خانه از پایه ویران است اشکال کار اینه که این جمله ها همه منفی به کار برده شدن. دروغ نگو تجسس نکن زور نگو و ذهن ترجمه می کنه دروغ بگو تجسس کن و ..... و می شه 10 تا کاری که همه می کنن! کاش موسی و خداش قبلش یه مشورت با من می کردن ! 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 14. هیچ انسانی خاله زنک نباشد. 15. هیچ انسانی از حق خود در هیچ جیز تجاوز نکن حتی در بهره مندی از نعامت دنیا. ... فقط یه مطلبی اینا رو به انسانا گفته. من که انسان نیستم چه. انسان بودن که این جسم نیست. اگر چنین بود خیلی از حیوانات را باید در زمره انسانها قرار داد. 6 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ هيچ انساني به (هيچ) انساني زور نگويد 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ هيچ انساني .....از انسان بودن انسان سوء استفاده نكند هيچ انسان....از انسان هاي به اصطلاح انسان نترسد 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ فرامینی گویا و جالب. 1- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تجاوز نکند . 3- هیچ انسانی ، به انسان دیگر دروغ نگوید . 4- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تهمت نزند . 5- هیچ انسانی ، از انسان دیگر غیبت نکند . 6- هیچ انسانی ، مال انسان دیگر را نخورد . 7- هیچ انسانی ، به انسان دیگر زور نگوید . 8- هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری نجوید . 9- هیچ انسانی ، در کار انسان دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! میتونید به این لیست اضافه کنید؟ . هیچ انسانی به دیگری خیانت نکند 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این خانه از پایه ویران استاشکال کار اینه که این جمله ها همه منفی به کار برده شدن. دروغ نگو تجسس نکن زور نگو و ذهن ترجمه می کنه دروغ بگو تجسس کن و ..... و می شه 10 تا کاری که همه می کنن! کاش موسی و خداش قبلش یه مشورت با من می کردن ! اینا که ده فرمان موسی نیست.اینا ده فرمان ابوالفضل هست.مال موسی فرق میکنه هیچ انسانی از مذهب و خدا برای گول زدن انسان های دیگر سو استفاده نکند 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این خانه از پایه ویران استاشکال کار اینه که این جمله ها همه منفی به کار برده شدن. دروغ نگو تجسس نکن زور نگو و ذهن ترجمه می کنه دروغ بگو تجسس کن و ..... و می شه 10 تا کاری که همه می کنن! کاش موسی و خداش قبلش یه مشورت با من می کردن ! مریم جان ده فرمان موسی با این فرق میکنه. به نظر من تعیین نبایدها بهتر از بایدهاست. چون اولا تعدادش کمتره دوما انسانها رو کمتر محدود میکنه. 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اینا که ده فرمان موسی نیست.اینا ده فرمان ابوالفضل هست.مال موسی فرق میکنه هیچ انسانی از مذهب و خدا برای گول زدن انسان های دیگر سو استفاده نکند راستش مال من هم نیست ولی با همش موافقم. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ مریم جان ده فرمان موسی با این فرق میکنه. به نظر من تعیین نبایدها بهتر از بایدهاست. چون اولا تعدادش کمتره دوما انسانها رو کمتر محدود میکنه. آره سریع خوندم. متوجه نشدم ! ولی به هر حال کار بی فایده موسی رو توجیه نمی کنه !! ولی من برعکس شما فکر می کنم تعیین نباید ها هیچ نتیجه ای نداره. چون اتفاقا تعداد نباید ها خیلی بیشتر از باید هاست. هزاران نباید وجود داره که خوب نیست انجامشون بدی ولی فقط چن تا اصول ساده هست تا از یه آدم انسان بسازه. وقتی بدونی راه درست چیه و توش حرکت کنی دیگه ناخود آگاه تو جهت عکسشقدم بر نمی داری. ولی اگه فقط بدونی راه اشتباه کدومه چه فایده ؟ صرف دونستن نباید ها درست مثل کسی می مونه که دقیقا می دونه اون چیزایی که تو زندگیش نمی خواد چیه اما اصلا نمی دونه که حالا چی می خواد. من شنیدن نباید ها ناخودآگاه بهم استرس وارد می کنه. مثل مادری که شدیدا به بچش توصیه می کنه مواظب باش چایی رو پات نریزه. که با احتمال بالا هم می ریزه !! ولی به هر حال مزاحم ادامه روند تاپیک نمی شویم !! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ خودمان تایپیک زدیم قفلیدند: در روزگاران قدیم انسانها بسیار به هم ظلم کردند و سیاهی و تباهی به نهایت خود رسید تا اینکه کتیبه ای از سوی پروردگارشان بر آنان نازل شد ده فرمان 1- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تجاوز نکند 3- هیچ انسانی ، به انسان دیگر دروغ نگوید 4- هیچ انسانی ، به انسان دیگر تهمت نزند 5- هیچ انسانی ، از انسان دیگر غیبت نکند . 6- هیچ انسانی ، مال انسان دیگر را نخورد 7- هیچ انسانی ، به انسان دیگر زور نگوید 8- هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری نجوید 9- هیچ انسانی ، در کار انسان دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! پس از آن سالیان سختی بر شیطان و همدستانش گذشت ، تا اینکه روزی شیطان ، چاره ای اندیشید . او گفت : ای دوستان ، کلمه ای یافته ام که بسیار از او بیزارم اما به زودی با افزودن تنها همین یک کلمه به ده فرمان ، همه چیز را به سود خودمان ، تغییر خواهم داد و ده فرمان چنین شد : 1- هیچ انسانی ، انسان مؤمن دیگر را نکُشد . 2- هیچ انسانی ، به انسان مؤمن دیگر تجاوز نکند 3- هیچ انسانی ، به انسان مؤمن دیگر دروغ نگوید 4- هیچ انسانی ، به انسان مؤمن دیگر تهمت نزند 5- هیچ انسانی ، از انسان مؤمن دیگر غیبت نکند 6- هیچ انسانی ، مال انسان مؤمن دیگر را نخورد 7- هیچ انسانی ، به انسان مؤمن دیگر زور نگوید 8- هیچ انسانی ، بر انسان مؤمن دیگر برتری نجوید 9- هیچ انسانی ، در کار انسان مؤمن دیگر تجسس نکند . 10- هیچ انسانی ، انسان دیگر را نپرستد ! مگر اینکه بسیار مؤمن باشد ! و اینک ای دوستان به سوی انسانها بروید و به وسوسه بپردازید و کاری کنید که هیچ کس ، هیچ کس را مؤمن نپندارد ، جز آنان که از دنیا رفته اند 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر شبیه 7 قانون قلعه ی حیواناته !! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده