MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ قواعد انگلیسی هم قاطی داره! Who are you در جمله اول با Who you are در جمله دوم چه فرقی داره ؟! 6 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خیلی وقت ها بعد از کلی درس خوندن یکم سرگرمی خیلی خوب هست. بهترین نوع سرگرمی هم پازل و بازی های فکریه. در زیر یکی از بازی هایی که خیلی ازش خوشم اومده و خیلی هم شبیه به رشتمون هست رو معرفی میکنم : در این بازی شما با استفاده از ذوق مکانیکی و مهندسیتون باید یک سری معما رو حل کنید. در این بازی اجزای مکانیکی زیادی مثل بویلر ،ماشین بخار ، چرخ دنده ، موتور ، باروت ، تسمه و پولی و .... وجود داره که باید با استفاده از اونا یک مکانیزم مهندسی رو طراحی کنید. یک بازی تقریبا فکری آسون هستش که بنظرم خیلی جذاب هست برای بچه های مکانیک. پیشنهاد میکنم حتما دانلود و بازی کنید. اگر هم تو بازی جایی گیر کردید من اینجام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ وقتی یک مهندس angry birds بازی میکنه 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ love friends money همینطوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده