HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ 7:53 عصر به افق فرنگ آهان،ینی الان من باید بخوابم به وقت فرنگ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آهان،ینی الان من باید بخوابم به وقت فرنگ؟ نه بابا سره شبه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز...این تاپیک این تاپیک واسه مطالب طنز هست...برای گفتگو به این آدرس رجوع فرمایید. نبینم کسی به مهناز عزیزم بگه بالای چشمت ابروهه ها:167: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز ... بالای چشمت ابروئه 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز...این تاپیک این تاپیک واسه مطالب طنز هست...برای گفتگو به این آدرس رجوع فرمایید.نبینم کسی به مهناز عزیزم بگه بالای چشمت ابروهه ها:167: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: روی چی بود این ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ روی چی بود این ؟؟ یه لباس 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ یه لباس خسته نباشی!!!! پــَ نه پــَ روی لودر این رو نوشته بودند و گفته بودند اتوش نکنید!!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تو هواپیما نشستم دارم دعا می خونم بغل دستیم می گه دعا می کنی سالم برسی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دوست دارم صحنه سقوط هواپیما رو از نزدیک ببینم دعا می کنم سقوط کنیم 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام آقا این خارزاده من کنکور قبول شده می خاد مجازی مهندسی صنایع بخونه کارشناسی؟ هزینه اش حدوده چنده ارزش داره؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلامآقا این خارزاده من کنکور قبول شده می خاد مجازی مهندسی صنایع بخونه کارشناسی؟ هزینه اش حدوده چنده ارزش داره؟ سلام.تبریک میگم پیام نور قبول نمیشن...امسال که کلی رشته آوردهآزاد چی؟ نمیدونم.ولی حدودا ترمی یک میلیون فکر کنم.واسه ارشد میدونم ترمی دو میلیون در ضمن اینجا زنگ تفریح..گفتگوی صمیمانه تاپیک کناریه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده