EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بدن انسان سالم از هر جواهری گرانبها تر است- تسونگ کاپا ۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است. ۲-شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد. ۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند. ۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند. ۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است. ۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد ! ۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد. ۸-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است. ۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است. ۱۰-بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد. ۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد. ۱۲-شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد! ۱۳-شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است. ۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد. ۱۵-شکر باعث ضعیف شدن بینایی است. ۱۶-شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود. ۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند! ۱۸- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند. ۱۹- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین! ۲۰-شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند. ۲۱-شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت. ۲۲-شکر عامل اصلی چاق شدن است. ۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند. ۲۴-یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است. ۲۵-شکر باعث آپاندیسیت می شود. ۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد. ۲۷- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد. ۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند. ۲۹- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است. ۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود. ۳۱- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است. ۳۲- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است. ۳۳- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. ۳۴- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند. ۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است. ۳۶- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند. ۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند. ۳۸- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود. ۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند. ۴۰- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند. ۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است. ۴۲- عامل یبوست و خشکی روده شکر است. ۴۳- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است. ۴۴-شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود. ۴۵- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد. ۴۶- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند. ۴۷-وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است. :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من یه مدتی زیاد شکر میخوردم اما الان کمش کردم. 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا فقط برای صبحانه در حد یه قاشق می خورم اما باید قید اون یه قاشق رو هم بزنم با این عوارضی که داره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا چاییم کم کردم برا همینم مصرف شکرم اومده پایین.من در هفته فقط جمعه ها شکر میخورم. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من دوساله که قند و شکر رو گذاشتم کنار حدود 6 ماه هم هست که فقط چای سبز میخورم اما از شکلات و بستنی نمی تونم بگذرم دیگه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ما کلا" 4 ماهه شکر پاشمون گم شده قبلشم شکر نمی خوردیم. تو همه چی یا نبات می ریزیم یا عسل. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من دوساله که قند و شکر رو گذاشتم کنار حدود 6 ماه هم هست که فقط چای سبز میخورم اما از شکلات و بستنی نمی تونم بگذرم دیگه آی گفتی چایی سبز....به به.... :flowerysmile: یه ذره زعفرون با نبات بریز تو چایی سبز عااااااااالی می شه :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ چایی سبز طعم خاصی نمیده. من که قبلا" کلا" چایی نخوردم تو عمرم به نظرم مزه می ده...یه کم گسه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من که قبلا" کلا" چایی نخوردم تو عمرم به نظرم مزه می ده...یه کم گسه ولی بنظر من بی طعمه. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آی گفتی چایی سبز....به به.... :flowerysmile:یه ذره زعفرون با نبات بریز تو چایی سبز عااااااااالی می شه :aghosh: مهنازی من اب رو می جوشونم بعد حدود ده دقیقه بعدش همینجوری یه قاشق چای سبز می ریزم توش یه کمی صبر می کنم خودشو پیدا کنه بعد میخورم بدون هیچ تشریفاتی اخه روزی 3-4 لیوان میخورم چایی سبز طعم خاصی نمیده. هرکسی نمی تونه بخوره بخصوص مال ایران رو خیلی مزه اشو دوست ندارن اما من الان که بهش عادت کردم چای سیاه رو که میخورم تو دهنم مزه خیلی تلخی میاد حالمو بهم میزنه خلاصه باید بهش عادت کنی 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا از زمانیکه رفتم یونی و مامانم نبود چایی دم کنه خودمم حسشو ندارم خیلیکم چایی میخورم گاهی فقط جمعه ها که میرم خونمون چایی میخورم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مهنازی من اب رو می جوشونم بعد حدود ده دقیقه بعدش همینجوری یه قاشق چای سبز می ریزم توش یه کمی صبر می کنم خودشو پیدا کنه بعد میخورم بدون هیچ تشریفاتیاخه روزی 3-4 لیوان میخورم هرکسی نمی تونه بخوره بخصوص مال ایران رو خیلی مزه اشو دوست ندارن اما من الان که بهش عادت کردم چای سیاه رو که میخورم تو دهنم مزه خیلی تلخی میاد حالمو بهم میزنه خلاصه باید بهش عادت کنی من لیپتون ارگانیکشو می خورم....دهنم آب افتاد سارا برم یکی درست کنم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من لیپتون ارگانیکشو می خورم....دهنم آب افتاد سارا برم یکی درست کنم مال من دست سازه مال بازار قدیمی تبریزه خیلی طبیعی و مطمئن برا منم یه لیوان بزرگ بیار 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آره چای سبز طعم خاصی نداره اما همون طور که مهناز گفت با زعفرون و نبات عالی می شه اگه به مامانم بگم شکر چقدر عوارض داره شکر پاش ما هم مثل شما + قندون و هر چی که به شکر مربوط باشه ناپدید می شه :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ماهم کلا زیاد شکر نمیخوریم از غذاهای شیرین بدم میاد............ ولی ربطش و به آپاندیست نفهمیدم من یکی برام بیشتر توضیح بده؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ماهم کلا زیاد شکر نمیخوریماز غذاهای شیرین بدم میاد............ ولی ربطش و به آپاندیست نفهمیدم من یکی برام بیشتر توضیح بده؟ به نظرم اطلاعاتمون کمه باید از یکی بپرسیم !:JC_thinking: اما اگه از اون 47 تا دلیل فقط و فقط یکی شون هم درست باشه باز هم خوردنش اصلا صحیح نیست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم اطلاعاتمون کمه باید از یکی بپرسیم !:JC_thinking:اما اگه از اون 47 تا دلیل فقط و فقط یکی شون هم درست باشه باز هم خوردنش اصلا صحیح نیست آخه آپاندیست کلا قضیهش فرق میکنه........... اگرم مضرات داشته باشه ممکنه چندتا هم الکی برای ایجاد رعب و وحشت مردم خودشون اضافهش کرده باشند 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آخه آپاندیست کلا قضیهش فرق میکنه...........اگرم مضرات داشته باشه ممکنه چندتا هم الکی برای ایجاد رعب و وحشت مردم خودشون اضافهش کرده باشند البته بعید هم نیست ولی اونی که بخواد بخوره اصلا 1000 تا دلیل هم براش بیاری خودش هم یکی می ذاره روش و باز هم می خوره اما اونی که عاقل باشه با یه دلیلش هم قانع می شه که براش مضره ولی من دیگه الان حس کنجکاویم زد بالا ؛ فردا حتما باید بپرسم ببینم به آپاندیس ربطی داره یا نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کلا تو سایت قبلی هم که بودم سعی میکردم این تاپیکا رو نخونم چون تقریبا میگفت هیچی نباید بخورید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده