Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کی این حرف زده؟ من دوست صمیمی داره صنایع امیر کبیر میخونه اونم مثل منه:icon_pf (34): صنایع تو همه ی دانشگاههای تهران وضعیتش همینه:icon_pf (34): من تنها جایی که دیدم بچه های صنایع نمراهاشون بالاس دانشگاههای ازاد و غیر انتفاعیه:icon_pf (34): من نمیام نمیگم صنایع سختی برقو داره اما میگم از خیلی رشته های مهندسی سختتره اما اسمش اسون در رفته اونم دلیلشو میشه گفت چون اغلب صنایعی ها با مکانیکان در برابر این رشته مقایسه شده که این رشته هم یکی از رشته های سخت مهندسیه الان صنایع درس استاتیک و مقاومت مصالح داره که تنها سه رشته مکانیک عمران صنایع دارن درس تئوری و امارو داره که عمران وصنایع دارن علم مواد دارن که مکانیک و صنایع و مواد دارن برق دارن که بچه های برق و مکانیک و صنایع دارن و ..... همینطوری ببینی میبینی اکثر درسای مکانیک و صنایع مشترکه جز تخصصیای خاصش که اونم میره تو شاخه اقتصاد و .... که اقتصادم یه رشته ی سختیه نمیشه توقع داشت معدلامون بالا باشه:icon_pf (34): یکی از مشکلات صنایع هم اینه مقاله های انگلیسیش کمه و ادم باید جون بکنه تا یه مقاله پیدا کنه:icon_pf (34): نه تنها صنایع رشته کشاورزی هم اسون تلقی میشه با اینکه میبینیم شاخه ابش اغلب بچه هاش میرن عمران و خیلی هم کار امدنرشته موادم خیلی از بچه های برقو مکانیک قبول ندارن اما واقعا وحشتناکه:icon_pf (34): متاسفانه تو ایران سه تا مهندسی که همه میشناسن : مکانیک و عمران و کامپیوتر تو کشوری که به یکی میگه صنایع میخونن طرف نمیدونه در باره ی چیه نباید زیاد انتظار داشت هر رشته ای سختیای خودشو داره:icon_pf (34): درباره ی 7 هم زیاد نکران نباشید معدل لیسانسو میخوان بدن درسای افتاده نمره قبولیش حساب میشه نه افتادش من میرم اون کسی که بهم این رو گفته بود رو کتک میزنم بعدا... :icon_razz: هر رشته ای سختی های خودش رو داره... ولی برخی رشته های سختی های بیشتری دارند... چطوری ؟ آخه روی معدلم تاثیر گذاشته... یعنی بعدا که بخوام فارق التحصیل بشم اینا تاثیر نمیزارند ؟ خوب اینطوری که به نفع دوستانی میشه که 10 تا 10 تا واحد میوفتند... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ چطوری ؟ آخه روی معدلم تاثیر گذاشته... یعنی بعدا که بخوام فارق التحصیل بشم اینا تاثیر نمیزارند ؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34):فارغ التحصیل 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من یه ترم تربیت بدنیم از تمام تخصصیام کمتر شد.تربیت یک 15.5 و تربیت دو هم 17:banel_smiley_4: آها... منم همینطور... چرا دقیقا ؟ بیماری روانی وجود داره ؟ یعنی مسئله اینه که شما میری امتحان میدی... بعد عملی رو کامل میگیری... بعد یک کتاب 100 صفحه ای آبکی بهت میدند... اون رو هم زیر و رو میکنی... میری سر جلسه بعد همه چیز رو هم جواب میدی میشی 16... این چطوریه دقیقا ؟ من درک نمیکنم... بعد حالا من باید این رو به پدرم توضیح بدم... باورش نمیشه که... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34):فارغ التحصیل اشتباه لپی بود... چرا میزنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آها... منم همینطور... چرا دقیقا ؟ بیماری روانی وجود داره ؟ یعنی مسئله اینه که شما میری امتحان میدی... بعد عملی رو کامل میگیری... بعد یک کتاب 100 صفحه ای آبکی بهت میدند... اون رو هم زیر و رو میکنی... میری سر جلسه بعد همه چیز رو هم جواب میدی میشی 16... این چطوریه دقیقا ؟ من درک نمیکنم... بعد حالا من باید این رو به پدرم توضیح بدم... باورش نمیشه که... نه خب،من عملی رو کامل نگرفتم.تازه دانشگاه ما اینجور که من شنیدم تربیت بدنی آقایون افتاده هم داشته 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اشتباه لپی بود... چرا میزنی ؟ چون قراره شما فارغ التحصیل بشید،دیگه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نه خب،من عملی رو کامل نگرفتم.تازه دانشگاه ما اینجور که من شنیدم تربیت بدنی آقایون افتاده هم داشته خوب من تعجب میکنم چون من همه رو کامل گرفتم... اصلا عجیب نیست اگر کسی درس رو نخونه و مثلا امتحان رو بد بشه و نمره نگیره... اینکه عجیب نیست... ولی وقتی پدر خودش رو آدم در میاره و نمره نمیگیره این خیلی عجیبه... بعد استاد های ما هم وقتی موقع امتحان میشه اصلا دیگه نمیان... ما حتی نمیتونیم بفهمیم چرا اینقدر نمره هامون کم شده... راستی یک مسئله ی جالب دیگه هم اینجاست که از 33 نفر آقایون توی کلاس تنظیم خانواده فقط 12 نفر قبول شدند... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ باز به امتحانا نزدیک شدیم و قصه تکراری "نمره" باز فصل پاچه خواری ها حتی به زانو و الی آخر هم رسیده نمی دونم واقعا هدف از نمره گرفتن چیه؟؟! درس رو یاد بگیریم؟ درس رو پاس کنیم؟ یا 20 از استاد بگیریم تو چشم بقیه بکنیم؟ 20 بگیریم معدل بالا ببریم؟ واقعا به نظر شما نمره افراد چقدر می تونه ملاکی براس سواد اونها باشه؟ یا چقدر براید براش حرص زد که چرا فلانی استاد بهش داد این به من که فلان و فلان کردم داد این...؟ از چند تا از دوستام که خیلی رو نمره حسسسا س بودم پرسیدم جالبه حتی خودشونم نمی دونم چرا اینقدر واسشون مهمه می گن وااااااا خب مهمه دیگه واقعا در کار این جماعت حیران مانده ام.... واقعا نمره اصلا ملاک نمره نمیتونه باشه من خیلی ها رو میشناسم که تو طول سال به اندازه یه نخود بارشون نیست ولی اخر سال خودشون رو میکشن تا شاگرد اول شن و اول هم میشن خیلی ها رو هم میشناسم که تو طول سال همه فکر میکنن شاگرد اول میشن ولی اخر سال هیچی نمیشن سیستم اموزش داره درست میشه الا قرار شده تا سال 5 دبستان کل امتحانات ثلث ها ونهایی برداشته بشه و از روی کار بچه ها تو طول سال به اونها نمره داده بشه این بهترین روش اموزشی میتونه باشه تا بچه ها به جای یک ماه در صول سال 9 ماه ازمون پس بدن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خوب من تعجب میکنم چون من همه رو کامل گرفتم... اصلا عجیب نیست اگر کسی درس رو نخونه و مثلا امتحان رو بد بشه و نمره نگیره... اینکه عجیب نیست... ولی وقتی پدر خودش رو آدم در میاره و نمره نمیگیره این خیلی عجیبه... بعد استاد های ما هم وقتی موقع امتحان میشه اصلا دیگه نمیان... ما حتی نمیتونیم بفهمیم چرا اینقدر نمره هامون کم شده... راستی یک مسئله ی جالب دیگه هم اینجاست که از 33 نفر آقایون توی کلاس تنظیم خانواده فقط 12 نفر قبول شدند... متاسفانه بعضی از این استادا اصلا وجدان رو فراموش کردن:167:بلاخره آه این دانشجو ها یروز میگیردشون.شما سعی کنید اگر روزی استاد شدید بتلافی رفتار زشتشون رو اجرا نکنید. واقعا درس مزخرفیه،من این ترم گرفتم،بهشون حق میدم بیوفتن 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خوب من تعجب میکنم چون من همه رو کامل گرفتم... اصلا عجیب نیست اگر کسی درس رو نخونه و مثلا امتحان رو بد بشه و نمره نگیره... اینکه عجیب نیست... ولی وقتی پدر خودش رو آدم در میاره و نمره نمیگیره این خیلی عجیبه... بعد استاد های ما هم وقتی موقع امتحان میشه اصلا دیگه نمیان... ما حتی نمیتونیم بفهمیم چرا اینقدر نمره هامون کم شده... راستی یک مسئله ی جالب دیگه هم اینجاست که از 33 نفر آقایون توی کلاس تنظیم خانواده فقط 12 نفر قبول شدند... :ws28: چرا تنظیم حالا اونا حتما در اینده مشکل خواهند داشت و کلی یارانه هم دولت باید ضرر کنه:Ghelyon::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه بعضی از این استادا اصلا وجدان رو فراموش کردن:167:بلاخره آه این دانشجو ها یروز میگیردشون.شما سعی کنید اگر روزی استاد شدید بتلافی رفتار زشتشون رو اجرا نکنید.واقعا درس مزخرفیه،من این ترم گرفتم،بهشون حق میدم بیوفتن آره واقعا برخی اساتید مشکل دارند... من رفتم سر کلاس بعد من عادت دارم بیشتر مواقع قبل از کلاس درس ها رو یک دور همینطوری روزنامه وار میخونم تا سر کلاس استاد که داره توضیح میده بهتر یاد بگیرم... بعد رفتم سر کلاس استاد یک صف خطی کشید و بعد توضیح داد و گفت خوب حالا برای اینکه مشکل اشاره گرها رو وقتی B=F هست و F=0 چطوری میخواید حل کنید بعد من گفتم اینطوری... بعد گفت کتاب رو خوندی ؟ گفتم آره... گفت برو بیرون... بعد اگرم سر کلاسش جواب ندیم میگه شما نمیفهمید شما فلانید... شما خنگید... شما اصلا آینده ندارید... و خلاصه انواع و اقسام حرف ها... انتظار هم داره ما مسئله ای رو که استاد 50 ساله با مدرک فوق دکترا از آکسفورد بعد از مدت ها فکر حل کرده سر کلاس جواب بدیم... بنده امیدوارم هیچوقت استاد نشم... :icon_razz: نه بابا درس خیلی آسونیه... تنها درسیه که توش همه از استاد بیشتر بلدن... :thk: :ws28: چرا تنظیم حالا اونا حتما در اینده مشکل خواهند داشت و کلی یارانه هم دولت باید ضرر کنه:Ghelyon::Ghelyon: نه بابا... ما همه ی چیزا رو بلد بودیم... بعد سر جلسه یهووو یک سوالاتی اومده بود که آدم شاخ در میاورد... اصلا فکر نمیکردیم اینطوری بیاد... یه چیزای دیگری توی کلاس گفته شده بود... یک چیزای دیگری توی امتحان اومده بود... اصلا در مورد علوم اجتماعی بود... نه در مورد موضوعاتی که توی کلاس توضیح داده شده بود... 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آره واقعا برخی اساتید مشکل دارند... من رفتم سر کلاس بعد من عادت دارم بیشتر مواقع قبل از کلاس درس ها رو یک دور همینطوری روزنامه وار میخونم تا سر کلاس استاد که داره توضیح میده بهتر یاد بگیرم... بعد رفتم سر کلاس استاد یک صف خطی کشید و بعد توضیح داد و گفت خوب حالا برای اینکه مشکل اشاره گرها رو وقتی B=F هست و F=0 چطوری میخواید حل کنید بعد من گفتم اینطوری... بعد گفت کتاب رو خوندی ؟ گفتم آره... گفت برو بیرون... بعد اگرم سر کلاسش جواب ندیم میگه شما نمیفهمید شما فلانید... شما خنگید... شما اصلا آینده ندارید... و خلاصه انواع و اقسام حرف ها... انتظار هم داره ما مسئله ای رو که استاد 50 ساله با مدرک فوق دکترا از آکسفورد بعد از مدت ها فکر حل کرده سر کلاس جواب بدیم... بنده امیدوارم هیچوقت استاد نشم... :icon_razz: نه بابا درس خیلی آسونیه... تنها درسیه که توش همه از استاد بیشتر بلدن... :thk: شما چقدر درس میخونید :there: الان یکم قدر استادای بیچارمون رو دونستم.دانشگاه شما مگه کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه بعضی از این استادا اصلا وجدان رو فراموش کردن:167:بلاخره آه این دانشجو ها یروز میگیردشون.شما سعی کنید اگر روزی استاد شدید بتلافی رفتار زشتشون رو اجرا نکنید.واقعا درس مزخرفیه،من این ترم گرفتم،بهشون حق میدم بیوفتن من استاد شدم اشک بچه ها رو در میارم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: الان زیاد درس خوندنه؟ ما سر کلاس اقتصاد قبلش میخوندیم میرفتیم سر کلاس:jawdrop: اولش یه کوییز میگرفت بعد درس میداد درس حسابداریمونم همینجوری بود این ترم من درس نخوندم که ترمای قبل من شب امتحان خیلی از درسا مینشتم مثال حل میکردم درسا رو فول بودم بعد فکر میکنی چند میشیدیم؟ 12:banel_smiley_4: من شیمی رو تا حد 20 نوشتم بعد داد 14 میگم چرا 14 میگه ماکس من 16 است میگم خو 16 میدادی میگه نه اون واسه کسیه پروژه هم داده نصف همکلاسی من تافل دارن زبانو عین زبان مادری صحبت میکنن بعد زبان عمومی فکر میکنی چند شدن ؟13 ما مدلمون همینجوریه مینا جون،عزیزم شما که همش اینجایی،پس کی درس میخونی:167: البته یکم به نحوه برخورد سر کلاستون هم بستگی دارهاستادا رو سوژه میکنید یا نه؟شاید اینجوری میخوان تلافی کنند. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مینا جون،عزیزم شما که همش اینجایی،پس کی درس میخونی:167:البته یکم به نحوه برخورد سر کلاستون هم بستگی دارهاستادا رو سوژه میکنید یا نه؟شاید اینجوری میخوان تلافی کنند. من شبا درس میخونم اره پسرای کلاس مزه میندازن منم که پخ بگی میخندمم چه برسه....:icon_pf (34): البته یه جا ضایعشون کردم استاده همچین تحسین بر انگیز نگام میکرد فکر کنم اون درسو این ترم پاسم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من شبا درس میخونم اره پسرای کلاس مزه میندازن منم که پخ بگی میخندمم چه برسه....:icon_pf (34): البته یه جا ضایعشون کردم استاده همچین تحسین بر انگیز نگام میکرد فکر کنم اون درسو این ترم پاسم من خودم هم به ترک دیوار میخندم ،ولی سر کلاس هیچ وقت نخند ،مخصوصا اگه تیکه رو پسرها گفته باشنخوبه...به این روند ادامه بده...این درس ماکزیمم نمره میشی 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ شما چقدر درس میخونید:there: الان یکم قدر استادای بیچارمون رو دونستم.دانشگاه شما مگه کجاست؟ من اینطوری میکنم برای اینکه اگر اینکار رو نکنی امکان نداره به هیچ وجه بتونی با سرعت حرکت و توضیحات استاد خودت رو نگه داری... اون داره یه چیز دیگه رو توضیح میده تو هنوز داری به حرفی که 10 دقیقه پیش گفته فکر میکنی... ما هم استاد های خوب داشتیم ها... اون ترم های اول خیلی استادای خوب داشتیم... بعد همه رفتند و به یادشون توی دانشگاه درخت کاشتند... الانم تک توک داریم چند تایی که خوب هستند و منطقی و آدم نمیترسه ازشون... خوب من اگر یک دانشگاه خوبی بودم و معدلم کم میشد و نمره نمیگرفتم و بدبختی میکشیدم اصلا ناراحت نبودم و غصه نمیخوردم... از همه چیز بدتر اینه که دانشگاه خوبی نیستم... من دانشگاه شمال درس میخونم... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من شبا درس میخونم اره پسرای کلاس مزه میندازن منم که پخ بگی میخندمم چه برسه....:icon_pf (34): البته یه جا ضایعشون کردم استاده همچین تحسین بر انگیز نگام میکرد فکر کنم اون درسو این ترم پاسم چرا اون پست های قبلی رو پاک کردی ؟ ما هم همینطوری هستیم... ولی با این تفاوت که شما خاجه نصیر میخونی... ما نمیخونیم... مال شما عجیب نیست... مال ما عجیبه... من تافل رو نزدیک 100 گرفتم... فکر میکنی زبان چند شدم ؟ 15 شدم... چطوری ؟ معلوم نیست... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من اینطوری میکنم برای اینکه اگر اینکار رو نکنی امکان نداره به هیچ وجه بتونی با سرعت حرکت و توضیحات استاد خودت رو نگه داری... اون داره یه چیز دیگه رو توضیح میده تو هنوز داری به حرفی که 10 دقیقه پیش گفته فکر میکنی... ما هم استاد های خوب داشتیم ها... اون ترم های اول خیلی استادای خوب داشتیم... بعد همه رفتند و به یادشون توی دانشگاه درخت کاشتند... الانم تک توک داریم چند تایی که خوب هستند و منطقی و آدم نمیترسه ازشون... خوب من اگر یک دانشگاه خوبی بودم و معدلم کم میشد و نمره نمیگرفتم و بدبختی میکشیدم اصلا ناراحت نبودم و غصه نمیخوردم... از همه چیز بدتر اینه که دانشگاه خوبی نیستم... من دانشگاه شمال درس میخونم... اگه مازندران میخونی که دلم میسوزه:banel_smiley_52: همه نمره ها بالا سواد:icon_pf (34): دارن مینوشون با سوادا اما من میون هم دو ره هایی خودم میبینم اغلب بچه هایی که ضعیف بودن غیر انتفاعی نو ر و املن:banel_smiley_52: ااا شما هم استاد میگه اینطوری هستید من فکر میکردم دیر میگیرم چرا اون پست های قبلی رو پاک کردی ؟ ما هم همینطوری هستیم... ولی با این تفاوت که شما خاجه نصیر میخونی... ما نمیخونیم... مال شما عجیب نیست... مال ما عجیبه... من تافل رو نزدیک 100 گرفتم... فکر میکنی زبان چند شدم ؟ 15 شدم... چطوری ؟ معلوم نیست... کفتم اسپم نباشه:دی خواجه میخوایم بریم سر کار کسی نمیپرسه کجا میخونی همه میگن معدل ای مسوزم دختر خاله هام با 100000 دارن غیر انتفاعی معماری میخونن ریاضی رو من یادشون میدم بعد اونا شدن 17 (من موندن چجوری 17 شده یه براکت نمیتونه بگیره) بعد من با ده پاسیدم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اگه مازندران میخونی که دلم میسوزه:banel_smiley_52: همه نمره ها بالا سواد:icon_pf (34): دارن مینوشون با سوادا اما من میون هم دو ره هایی خودم میبینم اغلب بچه هایی که ضعیف بودن غیر انتفاعی نو ر و املن:banel_smiley_52: ااا شما هم استاد میگه اینطوری هستید من فکر میکردم دیر میگیرم کفتم اسپم نباشه:دی خواجه میخوایم بریم سر کار کسی نمیپرسه کجا میخونی همه میگن معدل ای مسوزم دختر خاله هام با 100000 دارن غیر انتفاعی معماری میخونن ریاضی رو من یادشون میدم بعد اونا شدن 17 (من موندن چجوری 17 شده یه براکت نمیتونه بگیره) بعد من با ده پاسیدم:banel_smiley_52: بچه های غیر انتفاعی نور رو با بچه های دانشگاه شمال مقایسه کردی ؟ اصلا محیط دانشگاه شمال با اینا قابل مقایسه نیست... فوق العاده هم سخت گیرند... نمره ها کجاش بالاست ؟ در تمام این مدتی که بودم اینجا یک نفر معدل 18 داشتیم... اونم 40 سالش بود... یه عمری بود برنامه نویس بود... در مقایسه با دانشگاه های درست و حسابی که اصلا حرفی برای گفتن نداره... توش شکی نیست... ولی خوب قابل مقایسه با دانشگاه های دیگه ی غیر انتقاعی نیست... خوب آره... نه همه ی درس ها رو... ولی درسی مثل ساختمان الگوریتم رو مثلا... آخه نیگا توی چهار جلسه 6 فصل درس داده استاده... اون توضیح میده میشه 10 دقیقه... ما میخوایم بخونیم میشه 150 صفحه... بعد اون یارو استاده میخواد همه ی اینا رو توی زمان کلاس توضیح بده... اینقدر سریع میگه و میره جلو که اصلا نمیفهمیم چی شد... منم دقیقا همین رو میگم دیگه... وقتی بخوای بری سر کار کسی نمیگه کجا بودی که... نمیگه چرا حتی تربیت بدنی هم نتونستی نمره بگیری... میگه سواد نداری... اونی که از دانشگاه جعفر آباد نمره ی 20 گرفته میره سر کار... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده