رفتن به مطلب

خود کشی و دگر کشی برای نمره تا کجا؟!

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

درسته... کاملا حق با شماست...

ولی فکر میکنم کسی که اینقدر در درساش خوب باشه که بتونه نمره های بالا بگیره در حقیقت درسش رو هم خوب بلده... معمولا دانشگاه های خوب اینقدر به فرد پروژه میدند که وقتی درسش تموم میشه انگار 10 ساله داره کار میکنه...

نه ما یه استاد داریم دکترای شریف داره ولی نمیتونه کار کنه. سطح علمی بالای داره و توی بازار کار اصلا خوب نیست:icon_pf (34):

ولی توی دانشگاه ما اینقد راحت نمره میدن که نگو. اگه با استاد دوست باشی یا اشنا داشته باشی 8 را میکنه 18:ws44:

بعد اگه بری التماس کنی 1 نمره بهت بده نمیده ولی کافیه از یه طریقی معرفیت کنه دیگه هر چی خواستی اضافه میکنه.

سر یه جلسه دوست من کتابشو باز کرد همه امتحانا جواب داد . نمره کامل گرفت . تازه سر کلاس هم اصلا نیومده بود . روز قبل امتحان رفت کتاب گرفت.

من از اول ترم سر کلاس بودم درسم هم خوندم اما نمره من کمتر شد. حالا استاد همش اونا تحویل میگیره که چقدر زرنگه سر کلاس نیومده نمره خوبی هم گرفته اما من نه:ws44:

حالا چه طوری میشه عادلانه به نمره ها نگاه کرد شما بگو؟؟

ولی وقتی رفتی سر کار امیدوارم اونجا حداقل دیگه عادلانه به کارت نگاه کنن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یکی از دوستام برگشت بهم گفت:من با اینکه 3 تادرس افتادم،ولی زودتر از تو که هیچی نیوفتادی فارغ التحصیل شدم.

شایدم راست گفت،من زیادی حساس بودم:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه ما یه استاد داریم دکترای شریف داره ولی نمیتونه کار کنه. سطح علمی بالای داره و توی بازار کار اصلا خوب نیست:icon_pf (34):

ولی توی دانشگاه ما اینقد راحت نمره میدن که نگو. اگه با استاد دوست باشی یا اشنا داشته باشی 8 را میکنه 18:ws44:

بعد اگه بری التماس کنی 1 نمره بهت بده نمیده ولی کافیه از یه طریقی معرفیت کنه دیگه هر چی خواستی اضافه میکنه.

سر یه جلسه دوست من کتابشو باز کرد همه امتحانا جواب داد . نمره کامل گرفت . تازه سر کلاس هم اصلا نیومده بود . روز قبل امتحان رفت کتاب گرفت.

من از اول ترم سر کلاس بودم درسم هم خوندم اما نمره من کمتر شد. حالا استاد همش اونا تحویل میگیره که چقدر زرنگه سر کلاس نیومده نمره خوبی هم گرفته اما من نه:ws44:

حالا چه طوری میشه عادلانه به نمره ها نگاه کرد شما بگو؟؟

ولی وقتی رفتی سر کار امیدوارم اونجا حداقل دیگه عادلانه به کارت نگاه کنن.

من که خودم اینجا گفتم... من خودم ایستاده بودم که دوستم نمره ی 11 رو کرد 19... جلوی خود من...

هیچ اعتمادی نیست به نمره ها... برای همینه که دانشگاه های خوب دنیا میگند باید recommendation داشته باشی... باید مقاله داشته باشی... باید تست های مستقل بدی... برای همین چیزهاست...

ولی خوب توی ایران سیستم اینطوریه...

دلتون رو خوش نکنید... سر کار هم برید همین مسائل هست... یه نفر هست زیر آب میزنه... یکی با رئیس دوست میشه... بعد صبح تا شب بیکاره پاش رو انداخته روی میز... هم اضافه کاری میگیره... هم بهش بیخودی ماموریت میدند... پول مفت میگیره... ولی شما که همش دارید کار میکنید هیچ کدوم از اینها رو نمیگیرید...

• Like 7
لینک به دیدگاه
دلتون رو خوش نکنید... سر کار هم برید همین مسائل هست... یه نفر هست زیر آب میزنه... یکی با رئیس دوست میشه... بعد صبح تا شب بیکاره پاش رو انداخته روی میز... هم اضافه کاری میگیره... هم بهش بیخودی ماموریت میدند... پول مفت میگیره... ولی شما که همش دارید کار میکنید هیچ کدوم از اینها رو نمیگیرید...

این رو سال گذشته در کاراموزیم به معنای واقعی دیدم و از کار دولتی بیزارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
این رو سال گذشته در کاراموزیم به معنای واقعی دیدم و از کار دولتی بیزارم

بنده هم دقیقا همین چیزها رو دیدم....

نه یک مورد دو مورد... هزار بار دیدم... اونم در اصلی ترین وزارت خانه ی کشور...

حالا اگر یک شرکت معمولی بود یک چیزی...

• Like 3
لینک به دیدگاه
یکی از دوستام برگشت بهم گفت:من با اینکه 3 تادرس افتادم،ولی زودتر از تو که هیچی نیوفتادی فارغ التحصیل شدم.

شایدم راست گفت،من زیادی حساس بودم:ws37:

منم یه دوست دارم ترمی 15 تا برمیداره معدلش بیاد بالا

من با اینکه ترم اول مشروطم شدم از اون بیشتر واحد پاسیدم معدلشم از من دو نمره بالاتره:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بنده هم دقیقا همین چیزها رو دیدم....

نه یک مورد دو مورد... هزار بار دیدم... اونم در اصلی ترین وزارت خانه ی کشور...

حالا اگر یک شرکت معمولی بود یک چیزی...

یعنی بریم توی شرکت خصوصی کار کنیم؟؟؟:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم یه دوست دارم ترمی 15 تا برمیداره معدلش بیاد بالا

من با اینکه ترم اول مشروطم شدم از اون بیشتر واحد پاسیدم معدلشم از من دو نمره بالاتره:banel_smiley_4:

من دقیقا همین کاری رو که دوستت کرده کردم... 15 و 18 واحدی برداشتم هر ترم...

الان 9 ترمه شدم...

ولی خوب به جاش ورودی های همکلاس من الان همه مشروطی دارند... همه معدل ها 14 هست... خیلی ها هم کمتر...

ولی من کمی با 17 فاصله دارم...

به هر حال هر up side یک down side هم داره...

• Like 5
لینک به دیدگاه
یعنی بریم توی شرکت خصوصی کار کنیم؟؟؟:icon_pf (34):

اونجا هم هست این چیزها... یک سری سوء استفاده های دیگه هم هست که توی شرکت های دولتی و وزارت خونه ها نیست...

ولی آره... کلا شرکت خصوصی پول مفت نفت مملکت رو نداره بریزه توی شکم یک عده آدم بیکار...

باور کن توی وزارت کشور از هر 10 نفر کارمند 9 نفرشون هیچ کاری انجام نمیدند...

این وزارت کشوره... حالا حساب کن بقیه ی جاهای دولتی چه خبره...

این چیزیه که من صد بار دیدم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب من نمره برام خیلی مهمه چون نشونه تلاشمه

باید درس خونده شده باشه که نمره بگیری و گرنه که کیلویی نمره نمی دن

در ضمن برای هدفی هم که دارم دنبال می کنم باز هم نمره بسیــــــــــــــــــــــار مهمه و رکن اصلیه

• Like 4
لینک به دیدگاه
من دقیقا همین کاری رو که دوستت کرده کردم... 15 و 18 واحدی برداشتم هر ترم...

الان 9 ترمه شدم...

ولی خوب به جاش ورودی های همکلاس من الان همه مشروطی دارند... همه معدل ها 14 هست... خیلی ها هم کمتر...

ولی من کمی با 17 فاصله دارم...

به هر حال هر up side یک down side هم داره...

ما همینجوریشم 9 ترمه پاس میکنیم :banel_smiley_4: دوست من 15 تا بر میداره سر حذف اضطراری 3 واحد میحذفه همینج.ری پیش بره فعلا مهمونه دانشگاس:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من که نمره کمتر از 16 نمی فهمم یعنی چی ؟ :banel_smiley_4:

اما یه بارم پیش استاد نرفتم درخواست نمره کنم :banel_smiley_4:

خب درس بخونید دیگه :banel_smiley_4:

این پست فقط جهت خود شیرینی بود و هیچ هدف دیگری در این جملات نهفته نمی باشد:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
باز به امتحانا نزدیک شدیم و قصه تکراری "نمره"

باز فصل پاچه خواری ها حتی به زانو و الی آخر هم رسیده

نمی دونم واقعا هدف از نمره گرفتن چیه؟؟!

درس رو یاد بگیریم؟

درس رو پاس کنیم؟

یا 20 از استاد بگیریم تو چشم بقیه بکنیم؟

20 بگیریم معدل بالا ببریم؟

واقعا به نظر شما نمره افراد چقدر می تونه ملاکی براس سواد اونها باشه؟

یا چقدر براید براش حرص زد که چرا فلانی استاد بهش داد این به من که فلان و فلان کردم داد این...؟

از چند تا از دوستام که خیلی رو نمره حسسسا س بودم پرسیدم جالبه حتی خودشونم نمی دونم چرا اینقدر واسشون مهمه می گن وااااااا خب مهمه دیگه

واقعا در کار این جماعت حیران مانده ام....:w58:

فعلا که تو مملکت ما معدل خیلی برا شروع کار مهمه !

پس بهتره که تا میتونیم نمره بگیریم !

• Like 6
لینک به دیدگاه

والا بعضی ها کلا خوش شانسن!!منم قبلا خوش شانس بودم نفهمیدم چی شد!!!دیگه نیسم!!!:دی :دی

منم الان معدلم 16.56 !!!خیلی کمه؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا بعضی ها کلا خوش شانسن!!منم قبلا خوش شانس بودم نفهمیدم چی شد!!!دیگه نیسم!!!:دی :دی

منم الان معدلم 16.56 !!!خیلی کمه؟!

:jawdrop:

بابا شماها دیگه کی هستین معدل کل دانشکده ما 13_54 هست ما تو درسی 16 بگیریم میگیم در اون درس خداییم:banel_smiley_52: شماها تا بحال زیر 10 رو لمس کردین احیانا:banel_smiley_52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

بابا شماها دیگه کی هستین معدل کل دانشکده ما 13_54 هست ما تو درسی 16 بگیریم میگیم در اون درس خداییم:banel_smiley_52: شماها تا بحال زیر 10 رو لمس کردین احیانا:banel_smiley_52:

توی مهندسی صنایع 16 بگیرید میگید خدایید ؟ :w58:

خبر نداری درس های کامپیوتر و مکانیک و برق چطوریه پس...

من شندیم (درست یا غلط بودنش پای گوینده اش) که توی امیر کبیر میانگین معدل بچه های صنایع 17 هست...

آره من ترم پیش 7 رو با جان دل لمس کردم... بسیار دردناک بود... چند ترم پیش 11 رو هم لمس کردم...

وگرنه معدلم 16.60 نمشید... خیلی بهتر میشد...

آدم میره یک ترم با بدبختی درس میخونه... کلی بیچاره میشه... همه ی امتحان ها رو خوب میده... بعد یهووو یکی رو بد میده... تموم شد... همه چیز خراب میشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

من شندیم (درست یا غلط بودنش پای گوینده اش) که توی امیر کبیر میانگین معدل بچه های صنایع 17 هست...

آره من ترم پیش 7 رو با جان دل لمس کردم... بسیار دردناک بود... چند ترم پیش 11 رو هم لمس کردم...

آدم میره یک ترم با بدبختی درس میخونه... کلی بیچاره میشه... همه ی امتحان ها رو خوب میده... بعد یهووو یکی رو بد میده... تموم شد... همه چیز خراب میشه...

کی این حرف زده؟ من دوست صمیمی داره صنایع امیر کبیر میخونه اونم مثل منه:icon_pf (34): صنایع تو همه ی دانشگاههای تهران وضعیتش همینه:icon_pf (34):

من تنها جایی که دیدم بچه های صنایع نمراهاشون بالاس دانشگاههای ازاد و غیر انتفاعیه:icon_pf (34):

من نمیام نمیگم صنایع سختی برقو داره اما میگم از خیلی رشته های مهندسی سختتره اما اسمش اسون در رفته اونم دلیلشو میشه گفت چون اغلب صنایعی ها با مکانیکان در برابر این رشته مقایسه شده که این رشته هم یکی از رشته های سخت مهندسیه

الان صنایع درس استاتیک و مقاومت مصالح داره که تنها سه رشته مکانیک عمران صنایع دارن

درس تئوری و امارو داره که عمران وصنایع دارن

علم مواد دارن که مکانیک و صنایع و مواد دارن

برق دارن که بچه های برق و مکانیک و صنایع دارن

و .....

همینطوری ببینی میبینی اکثر درسای مکانیک و صنایع مشترکه جز تخصصیای خاصش که اونم میره تو شاخه اقتصاد و .... که اقتصادم یه رشته ی سختیه

نمیشه توقع داشت معدلامون بالا باشه:icon_pf (34):

یکی از مشکلات صنایع هم اینه مقاله های انگلیسیش کمه و ادم باید جون بکنه تا یه مقاله پیدا کنه:icon_pf (34):

نه تنها صنایع رشته کشاورزی هم اسون تلقی میشه با اینکه میبینیم شاخه ابش اغلب بچه هاش میرن عمران و خیلی هم کار امدن:a030:رشته موادم خیلی از بچه های برقو مکانیک قبول ندارن اما واقعا وحشتناکه:icon_pf (34): متاسفانه تو ایران سه تا مهندسی که همه میشناسن : مکانیک و عمران و کامپیوتر

تو کشوری که به یکی میگه صنایع میخونن طرف نمیدونه در باره ی چیه نباید زیاد انتظار داشت :icon_gol::ws37:

هر رشته ای سختیای خودشو داره:icon_pf (34):

درباره ی 7 هم زیاد نکران نباشید معدل لیسانسو میخوان بدن درسای افتاده نمره قبولیش حساب میشه نه افتادش:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستی دوستان چجوری عمومی مثل معارفو بیست میشن؟:ws3: من معارف 1 شدم 10_75

دو هم شدن 17

واسه شما هم تشریحیه مثل ما؟:ws3:

اتفاقا خیلی جالبه این مسئله...

شما کدوم دانشگاهی ؟

انگار بستگی به دانشگاه و دانشکده و استاد داره... من کلا بیخیالش شدم...

یعنی توی خیلی از دانشگاه ها بچه ها این درس ها رو برای بوست کردن معدل استفاده میکنند... ولی خوب بعضی جاها برعکسه انگار...

من درس آیین زندگی داشتم... بعد خیلی خونده بودم... یعنی شاید تنها کسی بودم که در طول تاریخ دانشگاهمون این کتاب رو کامل خوندم... اونم سه بار... الان کلمه به کلمه حفظ هستم این کتاب رو هنوز... بعد 17 شدم... :ws52:

این ترم اندیشه ی اسلامی 2 دارم... نمیدونم قراره چه بلایی سرم بیاد...

تربیت بدنی شدم 16... واقعا این رو چطوری ممکنه کسی 16 بگیره ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اتفاقا خیلی جالبه این مسئله...

شما کدوم دانشگاهی ؟

انگار بستگی به دانشگاه و دانشکده و استاد داره... من کلا بیخیالش شدم...

یعنی توی خیلی از دانشگاه ها بچه ها این درس ها رو برای بوست کردن معدل استفاده میکنند... ولی خوب بعضی جاها برعکسه انگار...

من درس آیین زندگی داشتم... بعد خیلی خونده بودم... یعنی شاید تنها کسی بودم که در طول تاریخ دانشگاهمون این کتاب رو کامل خوندم... اونم سه بار... الان کلمه به کلمه حفظ هستم این کتاب رو هنوز... بعد 17 شدم... :ws52:

این ترم اندیشه ی اسلامی 2 دارم... نمیدونم قراره چه بلایی سرم بیاد...

تربیت بدنی شدم 16... واقعا این رو چطوری ممکنه کسی 16 بگیره ؟

من یه ترم تربیت بدنیم از تمام تخصصیام کمتر شد.تربیت یک 15.5 و تربیت دو هم 17:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...