pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز به امتحانا نزدیک شدیم و قصه تکراری "نمره" باز فصل پاچه خواری ها حتی به زانو و الی آخر هم رسیده نمی دونم واقعا هدف از نمره گرفتن چیه؟؟! درس رو یاد بگیریم؟ درس رو پاس کنیم؟ یا 20 از استاد بگیریم تو چشم بقیه بکنیم؟ 20 بگیریم معدل بالا ببریم؟ واقعا به نظر شما نمره افراد چقدر می تونه ملاکی براس سواد اونها باشه؟ یا چقدر براید براش حرص زد که چرا فلانی استاد بهش داد این به من که فلان و فلان کردم داد این...؟ از چند تا از دوستام که خیلی رو نمره حسسسا س بودم پرسیدم جالبه حتی خودشونم نمی دونم چرا اینقدر واسشون مهمه می گن وااااااا خب مهمه دیگه واقعا در کار این جماعت حیران مانده ام.... 21 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز به امتحانا نزدیک شدیم و قصه تکراری "نمره" باز فصل پاچه خواری ها حتی به زانو و الی آخر هم رسیده نمی دونم واقعا هدف از نمره گرفتن چیه؟؟! درس رو یاد بگیریم؟ درس رو پاس کنیم؟ یا 20 از استاد بگیریم تو چشم بقیه بکنیم؟ 20 بگیریم معدل بالا ببریم؟ واقعا به نظر شما نمره افراد چقدر می تونه ملاکی براس سواد اونها باشه؟ یا چقدر براید براش حرص زد که چرا فلانی استاد بهش داد این به من که فلان و فلان کردم داد این...؟ از چند تا از دوستام که خیلی رو نمره حسسسا س بودم پرسیدم جالبه حتی خودشونم نمی دونم چرا اینقدر واسشون مهمه می گن وااااااا خب مهمه دیگه واقعا در کار این جماعت حیران مانده ام.... خوب نمره خیلی مهمه... مخصوصا توی ایران... البته واقعا جاهای دیگه هم مهم هست... همه چیز رو با نمره میسنجند... بنده در تمام مدتی که دانشجو بودم و در طول دبیرستان هرگز یک کلمه به درد بخور یاد نگرفتم... در نتیجه مسئله ی یادگیری به طور کلی میره کنار... من هر چیزی توی زندگیم یاد گرفتم که به دردم خورده و کارایی داشته رو خودم انتخاب کردم و خودم روش کار کردم... در نتیجه دانشگاه و مدرسه تاثیری در یادگیریم نداشته... تنها مسئله ای که اهمیت داره نمره هست... منم یک روزی فکر میکردم آدم برای یادگیری میره مدرسه و برای یادگیری میره دانشگاه ولی بدون نمره ی بیست هیچ ارزشی نداره اینها... شعاری بیشتر نیست... مسلما ملاکی برای سواد افراد نیست... ولی شما یک کار به بنده بگو که توش معدل فرد رو نسنجند... وام میخوای بگیری از دانشگاه به دانشجویی که معدل بالا داره سه برابر میدند... کنکور بخوای بدی 15 درصد نمره تاثیر داره... پیش باباجون بخوای بری باید اول کارنامه ی درخشان تحویل بدی... کنکور میدی اونم رتبه میخواد که به عبارتی همون نمره هست... میخوای بری خارج از کشور اونم انواع و اقسام نمره ها رو میخواد... اگر کسی بتونه خونسرد باشه و حرص نخوره که خیلی خوبه ولی خیلی سخته آدم حرص نخوره... ولی واقعا وقتی برای درسی مثل تربیت بدنی به آدم 16 میدند، آدم اشکش در میاد... یا وقتی یه آقایی بهتون میگه "ااااااااااااااااا ببخشید شرمنده ام... این ترم باهام یک درس بردار جبران میکنم" که بعدا متوجه میشی دلیل نمره ی درخشانت در فلان درس این بوده که جناب استاد اصلا برگه ها رو تصحیح نکرده بودند... اونم درس تخصصی سه واحدی... برید دانشگاه به درس علاقه داشته باشید یاد هم بگیرید... به خاطر درس هم درس بخونید نه به خاطر نمره... ولی نمره هم یادتون نره... بدون نمره همه چیز توی سیستم آموزشی ایران بی معناست... 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب نمره خیلی مهمه... مخصوصا توی ایران... البته واقعا جاهای دیگه هم مهم هست... همه چیز رو با نمره میسنجند... بنده در تمام مدتی که دانشجو بودم و در طول دبیرستان هرگز یک کلمه به درد بخور یاد نگرفتم... در نتیجه مسئله ی یادگیری به طور کلی میره کنار... من هر چیزی توی زندگیم یاد گرفتم که به دردم خورده و کارایی داشته رو خودم انتخاب کردم و خودم روش کار کردم... در نتیجه دانشگاه و مدرسه تاثیری در یادگیریم نداشته... تنها مسئله ای که اهمیت داره نمره هست... منم یک روزی فکر میکردم آدم برای یادگیری میره مدرسه و برای یادگیری میره دانشگاه ولی بدون نمره ی بیست هیچ ارزشی نداره اینها... شعاری بیشتر نیست... مسلما ملاکی برای سواد افراد نیست... ولی شما یک کار به بنده بگو که توش معدل فرد رو نسنجند... وام میخوای بگیری از دانشگاه به دانشجویی که معدل بالا داره سه برابر میدند... کنکور بخوای بدی 15 درصد نمره تاثیر داره... پیش باباجون بخوای بری باید اول کارنامه ی درخشان تحویل بدی... کنکور میدی اونم رتبه میخواد که به عبارتی همون نمره هست... میخوای بری خارج از کشور اونم انواع و اقسام نمره ها رو میخواد... اگر کسی بتونه خونسرد باشه و حرص نخوره که خیلی خوبه ولی خیلی سخته آدم حرص نخوره... ولی واقعا وقتی برای درسی مثل تربیت بدنی به آدم 16 میدند، آدم اشکش در میاد... یا وقتی یه آقایی بهتون میگه "ااااااااااااااااا ببخشید شرمنده ام... این ترم باهام یک درس بردار جبران میکنم" که بعدا متوجه میشی دلیل نمره ی درخشانت در فلان درس این بوده که جناب استاد اصلا برگه ها رو تصحیح نکرده بودند... اونم درس تخصصی سه واحدی... برید دانشگاه به درس علاقه داشته باشید یاد هم بگیرید... به خاطر درس هم درس بخونید نه به خاطر نمره... ولی نمره هم یادتون نره... بدون نمره همه چیز توی سیستم آموزشی ایران بی معناست... ببین یه وقت هست یکی تمام تلاشش رو می کنه اما خب بلاخره استاده که نمره می ده دیگه خیلی کمتر از حقش و سوادش می ده اما یکی اینقدر رفته خود شیرینی و اینور و اونو که نصف اون یکی هم سواد نداره اما نمره شم همیشه بیسته! تا حالا رفتی ببینی معدل 20 های مدرسه ها کجا هستن الان؟ رتبه های 1 کنکور چی به سرشون اومده؟ (ما آمار ببین با 1 درصد و اطرافیان خودمون کاری ندارم راجع به اکثریتی حرف می زنم که منو تو ازش خبر نداریم اما رسمی داره!) یا رفتن حارج از کشور یا از دانشگاه ها به نحوی زده شدن بچه های پزشکی انصرافی هستن فارغ التخصیلان بیکار شدن!! و الی آخر اما بیا برو تو هر رشته و هر کاری آدم موفقش نمونه ش رو بگیر ازش بپرس معدل دانشگاهت چند بود!؟ برو معروف ترین پزشکا رو آمار دربیار ببین چند درصد معدل بیستی بودن بعد برو ازشون بپرس همدوره ای هاشون معدل بیستاشون چی شدن؟ بازم می گم با نمونه کم قضاوت نکن جامعه آماریت باید بالا باشه اما نتایج تحقیقات خود من که فرضیه مو تایید کرده که اکثر آدم هایی که فقط دنبال نمره بودن نتونستن موفقیت لازمه رو کسب کنند!! 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین یه وقت هست یکی تمام تلاشش رو می کنه اما خب بلاخره استاده که نمره می ده دیگه خیلی کمتر از حقش و سوادش می ده اما یکی اینقدر رفته خود شیرینی و اینور و اونو که نصف اون یکی هم سواد نداره اما نمره شم همیشه بیسته! تا حالا رفتی ببینی معدل 20 های مدرسه ها کجا هستن الان؟ رتبه های 1 کنکور چی به سرشون اومده؟ (ما آمار ببین با 1 درصد و اطرافیان خودمون کاری ندارم راجع به اکثریتی حرف می زنم که منو تو ازش خبر نداریم اما رسمی داره!) یا رفتن حارج از کشور یا از دانشگاه ها به نحوی زده شدن بچه های پزشکی انصرافی هستن فارغ التخصیلان بیکار شدن!! و الی آخر اما بیا برو تو هر رشته و هر کاری آدم موفقش نمونه ش رو بگیر ازش بپرس معدل دانشگاهت چند بود!؟ برو معروف ترین پزشکا رو آمار دربیار ببین چند درصد معدل بیستی بودن بعد برو ازشون بپرس همدوره ای هاشون معدل بیستاشون چی شدن؟ بازم می گم با نمونه کم قضاوت نکن جامعه آماریت باید بالا باشه اما نتایج تحقیقات خود من که فرضیه مو تایید کرده که اکثر آدم هایی که فقط دنبال نمره بودن نتونستن موفقیت لازمه رو کسب کنند!! دقیقا این مسئله دورو برم خیلی اتفاق افتاده... خودم با چشم خودم دیدم که نزدیک ترین دوستم توی دانشگاه نمره ی 11 رو تبدیل کرد به 19 و مطمئنم که اون 11 نمره رو هم با تقلب گرفته بود... در نتیحه از این افراد زیاد هست... ولی من اصلا منظورم این افراد نبود... من منظورم کسانی بود که با تلاش خودشون نمره میگیرند... ولی به هر حال برای نمره درس میخونند... برای نمره و امتیازاتش مقاله میدند... برای نمره کنفرانس میدند... دختری رو در کلاسمون میشناسم که فقط برای وام گرفتن از دانشگاه تلاش میکنه نمره ی بالا بگیره... و موفق هم هست... خوب البته راست میگی... جامعه ی آماری من دوستانم و دوستان دوستانم هستند و اعضای خانوادم... شاید 40 نفر هم روی هم نشند... ولی به هر حال تا حالا ندیدم کسی که برای نمره گرفتن تلاش کرده باشه موفق نشده... بنده ممکنه خیلی در مورد مسئله ای بدونم... شاید به جای یک کتاب 10 تا کتاب در فلان مورد مطالعه کرده باشم... شاید اصلا توی کلاس از استادم هم بیشتر در مورد مسئله ای آگاهی داشته باشم... ولی تا زمانی که دقیقا همون چیزی که اونها میخواند رو ندونم و دقیقا مسائلی که اونها میگند رو حل نکنم و کنفرانسی که اونها میگند رو ارائه ندم و مقاله ای که اونها میخواند رو ننویسم و فلان کتاب رو خوب نخونم تمام چیزهایی که میدونم کاملا بی ارزش هست... کسی هم پشیزی برای چیزی که میدونم ارزش قائل نیست... این چیزیه که در این سه سال فهمیدم... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هیچ وقت برای نمره درس نخوندم. برعکس خواهرم. یک درس خونی بود که حد نداشت!:w74: 0.02 معدلش می یومد پایین تا 3 هفته عزاداری بود خونمون :w821: من به همه ی کارام رسیدم. موسیقی- ورزش-هنر و... اون یه ترم رفت کلاس تار ول کرد....هنوزم می گه: اه چقدر الکی درس خوندما 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا این مسئله دورو برم خیلی اتفاق افتاده... خودم با چشم خودم دیدم که نزدیک ترین دوستم توی دانشگاه نمره ی 11 رو تبدیل کرد به 19 و مطمئنم که اون 11 نمره رو هم با تقلب گرفته بود... در نتیحه از این افراد زیاد هست... ولی من اصلا منظورم این افراد نبود... من منظورم کسانی بود که با تلاش خودشون نمره میگیرند... ولی به هر حال برای نمره درس میخونند... برای نمره و امتیازاتش مقاله میدند... برای نمره کنفرانس میدند... دختری رو در کلاسمون میشناسم که فقط برای وام گرفتن از دانشگاه تلاش میکنه نمره ی بالا بگیره... و موفق هم هست... خوب البته راست میگی... جامعه ی آماری من دوستانم و دوستان دوستانم هستند و اعضای خانوادم... شاید 40 نفر هم روی هم نشند... ولی به هر حال تا حالا ندیدم کسی که برای نمره گرفتن تلاش کرده باشه موفق نشده... بنده ممکنه خیلی در مورد مسئله ای بدونم... شاید به جای یک کتاب 10 تا کتاب در فلان مورد مطالعه کرده باشم... شاید اصلا توی کلاس از استادم هم بیشتر در مورد مسئله ای آگاهی داشته باشم... ولی تا زمانی که دقیقا همون چیزی که اونها میخواند رو ندونم و دقیقا مسائلی که اونها میگند رو حل نکنم و کنفرانسی که اونها میگند رو ارائه ندم و مقاله ای که اونها میخواند رو ننویسم و فلان کتاب رو خوب نخونم تمام چیزهایی که میدونم کاملا بی ارزش هست... کسی هم پشیزی برای چیزی که میدونم ارزش قائل نیست... این چیزیه که در این سه سال فهمیدم... درسته من همه حرفاتو تایید می کنم اما می گم که برای نمره چقدر باید ارزش قائل شد؟ همینقدر که کارت رو راه بندازه کافی نیست؟ معدل 17 به بالا الف حساب می شه دیگه چه لزومی داره من 4 سال تموم هزار تار کار مزخرف بکنم که 17 ام رو یکنم 19؟ یا 19 ام رو 20؟ صحبت من با این دسته از آدما ست که برای همچین نمره ای حتی به دوست صمیمی شون هم رحم نمی کنن به خاطر دو صدم نمره زیراب هم دیگه رو می زنن! درصورتیکه هنوز نمی دونن اصول یه رفتار مناسب چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درسته من همه حرفاتو تایید می کنم اما می گم که برای نمره چقدر باید ارزش قائل شد؟همینقدر که کارت رو راه بندازه کافی نیست؟ معدل 17 به بالا الف حساب می شه دیگه چه لزومی داره من 4 سال تموم هزار تار کار مزخرف بکنم که 17 ام رو یکنم 19؟ یا 19 ام رو 20؟ صحبت من با این دسته از آدما ست که برای همچین نمره ای حتی به دوست صمیمی شون هم رحم نمی کنن به خاطر دو صدم نمره زیراب هم دیگه رو می زنن! درصورتیکه هنوز نمی دونن اصول یه رفتار مناسب چیه؟ نمره چقدر ارزش داره ؟ اگر از من میپرسید میگم نمره خیلی خیلی ارزش داره... همه چیز یعنی نمره... این نظر منه... ولی باز این دلیل نمیشه سر همدیگه رو برای نمره ببریم... منظور من این نیست که زیر آب همدیگه رو بزنیم برای نمره... منظورم اینه که اینقدر درس بخونیم که 20 بگیریم... البته اگر من میتونستم موفق باشم در اینکار اینقدر ناراحت نبودم و بدبختی نمیکشیدم... همیشه مادرم بهم میگفت باید برای 25 درس بخونی تا 19 بگیری... من تا حالا نفهمیدم چطوری باید برای 25 درس خوند... باور کن درس هایی بوده که سر جلسه ی امتحان کلمه به کلمه ی کتاب رو عین خودش حفظ بودم... ولی بازم نتونستم 19 بگیرم... خوب بستگی داره آدم کجا 17 بگیره... مثلا یکی توی دانشگاه شریف 17 بگیره بله خیلی علیه... خوب تفاوت کسی که 17 میگره با کسی که 19 میگیره همینه دیگه... اون هزار بدبختی میکشه و از همه چیزش میزنه... شب تا صبح بیدار میمونه تا 19 میگیره... اون میره دانشگاه شریف... من میرم دانشگاه آزاد جعفر آباد... اون میره ام آی تی و summa cum laude فراغ التحصیل میشه و من با معدل پایین تر از متوسط... اون رو میبرند همون ترم اول فوق استخدام میکنند و خدا دلار حقوق بهش میدند و بنده باید بعد از فارغ التحصیلی تازه 6 سال دنبال کار بگردم... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه چیزی که هست همه جا معدل خیلی تاثیر داره. مخصوصا" برای استخدام. تو ایران که کارای دولتی خوب مثل شرکت نفت و اینا به شدت معدلیه. ارشد هم مثل اینکه عدل بی تاثیر نیست. اینجا هم معدل کلا" زندگیه!. معدل تز 4 هست که اگه 3.5 به بالابشیم کل ترم بورس می شیم 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه چیزی که هست همه جا معدل خیلی تاثیر داره. مخصوصا" برای استخدام. تو ایران که کارای دولتی خوب مثل شرکت نفت و اینا به شدت معدلیه. ارشد هم مثل اینکه عدل بی تاثیر نیست. اینجا هم معدل کلا" زندگیه!. معدل تز 4 هست که اگه 3.5 به بالابشیم کل ترم بورس می شیم دقیقا همین چیزی که من میگم... یا معدل بالا بیارید... یا هیچی ندارید دیگه... نه آینده ی تحصیلی درست و حسابی... نه آینده ی شغلی... بردارم گفت معدلت چنده... بهش گفتم 17 (تازه 50 صدم بالاتر از چیزی که هست گفتم که آبروم نره...:shame:) گفت مطمئن باش با این معدل اینجا به جایی نمیرسی... راحت... منم همونطوری کف کرده بودم... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا همین چیزی که من میگم... یا معدل بالا بیارید... یا هیچی ندارید دیگه... نه آینده ی تحصیلی درست و حسابی... نه آینده ی شغلی... بردارم گفت معدلت چنده... بهش گفتم 17 (تازه 50 صدم بالاتر از چیزی که هست گفتم که آبروم نره...:shame:) گفت مطمئن باش با این معدل اینجا به جایی نمیرسی... راحت... منم همونطوری کف کرده بودم... 17 تقریبا" می شه 3.2. بدم نیست. دانشگاه های خوب برای ارشد 3 به بالا می گیرن . 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 17 تقریبا" می شه 3.2. بدم نیست. دانشگاه های خوب برای ارشد 3 به بالا می گیرن . خوب اون مینیموم هست... البته من برادرم صداش از جای گرم در میاد ها... ولی خوب به هر حال راست میگه دیگه... ایم مینیمم هست... یعنی Ivy league ها میگند 3.0 ولی وقتی یارو همه ی دانشجوهایی که میان توش 3.8 به بالا هستند برای ما جایی نمیمونه... تازه وقتی exchange هم باشیم و found هم بخوایم... یعنی عملا برامون ممکن نیست... مگر توی دکترا که اون بحثش فرق داره... مثلا یک نمونه... یکی از آشناهامون تافل تست داده بود بعد از 120 گرفته بود 114... بعد رفت MIT... ولی خوب ام آی تی میگه مینیمومش 90 هست... یعنی حتی منم مینیمومش رو رد کردم... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب اون مینیموم هست... البته من برادرم صداش از جای گرم در میاد ها... ولی خوب به هر حال راست میگه دیگه... ایم مینیمم هست... یعنی Ivy league ها میگند 3.0 ولی وقتی یارو همه ی دانشجوهایی که میان توش 3.8 به بالا هستند برای ما جایی نمیمونه... تازه وقتی exchange هم باشیم و found هم بخوایم... یعنی عملا برامون ممکن نیست... مگر توی دکترا که اون بحثش فرق داره... مثلا یک نمونه... یکی از آشناهامون تافل تست داده بود بعد از 120 گرفته بود 114... بعد رفت MIT... ولی خوب ام آی تی میگه مینیمومش 90 هست... یعنی حتی منم مینیمومش رو رد کردم... می نیموم اکثر دانشگاه ها 90ه. فقط جان هاپکینزو می دونم pbt 610 می خواد 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ می نیموم اکثر دانشگاه ها 90ه. فقط جان هاپکینزو می دونم pbt 610 می خواد یعنی به IBT تبدیل کنی چند میشه این ؟ میگند این score تافل یکی از مهم ترین پارامتر ها هست... بعدش GRE ... معدل مثل اینکه پایین تره نسبت به اینها... حالا نمیدونم چقدر راست میگند... آره منم دیدم که بیشتر نوشته بودند 90... کلومبیا نوشته بود 80... عجیبه دانشگاهی به این همه پرستیج چرا مینیمومش اینقدر پایینه... گرچه فکر کنم عملا تاثیری نداشته باشه ها... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی به IBT تبدیل کنی چند میشه این ؟ میگند این score تافل یکی از مهم ترین پارامتر ها هست... بعدش GRE ... معدل مثل اینکه پایین تره نسبت به اینها... حالا نمیدونم چقدر راست میگند... آره منم دیدم که بیشتر نوشته بودند 90... کلومبیا نوشته بود 80... عجیبه دانشگاهی به این همه پرستیج چرا مینیمومش اینقدر پایینه... گرچه فکر کنم عملا تاثیری نداشته باشه ها... آره دقیقا" همینه. می شه تقریبا 110 آی بی تی. بعضی از رشته ها gre نمی خواد. باورت می شه بعضی از دانشگاه ها SAT می خوان؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سامان دقت کردی منو تو تو هر تاپیکی به هم می خوریم رسما" جهت تاپیک عوض می شه؟ 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من آدم باید توی یه ضمینه سطح علمی خودشو ببره بالا حالا ادامه تحصیل هم بدی بدونی که برای چی میخوای ادامه تحصیل بدی نه اینکه بخوای کلاس بزاری یا حقوق بیشتر بگیری یا چون فلانی رفته دکترا گرفته تو هم بری. من یکی را میشناسم از هنرستان دیپلم گرفته الان توی زمینه کامپیوتر کار میکنه ماهی 8 میلیون در میاره و توی ضمینه کاری خودش عالیه!!!! و خیلی های دیگه هم فوق دارن و هیچی بلد نیستن کار هم نمیتونن پیدا کنن:icon_pf (34): نمره فقط برای بعضی جاها ولی اگر به کارت نیاز داشته باشن بیسواد هم باشی روی هوا بردنت. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره دقیقا" همینه.می شه تقریبا 110 آی بی تی. بعضی از رشته ها gre نمی خواد. باورت می شه بعضی از دانشگاه ها SAT می خوان؟ :w58::w58: چقدر بالاست... مغزشون ایراد داره ها... یه نفر باید خیلی خیلی عالی باشه زبانش که بتونه 110 بگیره از 120... خوب آخه کدوم دانشگاه ها ؟ SAT واقعا به شکلی باور نکردنی آسونه... خیلی خوبه اگر GRE نخوان... من کتاب های کپلن رو برای SAT خونده بودم قبلا... اون موقع که در خواب و رویا سیر میکردم... یکی از سوالات تست عمومیش این بود... یک کارخانه در پنج سال اینقدر و اینقدر سود داشته براساس نمودار پایین بگویید در کدام سال بیشترین سود را داشته ؟ کاش caltech بگه ما GRE نمیخوایم... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سامان دقت کردی منو تو تو هر تاپیکی به هم می خوریم رسما" جهت تاپیک عوض می شه؟ آره... ما آزاده هستیم... ببخشید پری خانوم... بنده عذر خواهی میکنم... ولی یکم به درس و دانشگاه ربط داشت دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من آدم باید توی یه ضمینه سطح علمی خودشو ببره بالا حالا ادامه تحصیل هم بدی بدونی که برای چی میخوای ادامه تحصیل بدی نه اینکه بخوای کلاس بزاری یا حقوق بیشتر بگیری یا چون فلانی رفته دکترا گرفته تو هم بری.من یکی را میشناسم از هنرستان دیپلم گرفته الان توی زمینه کامپیوتر کار میکنه ماهی 8 میلیون در میاره و توی ضمینه کاری خودش عالیه!!!! و خیلی های دیگه هم فوق دارن و هیچی بلد نیستن کار هم نمیتونن پیدا کنن:icon_pf (34): نمره فقط برای بعضی جاها ولی اگر به کارت نیاز داشته باشن بیسواد هم باشی روی هوا بردنت. درسته... کاملا حق با شماست... ولی فکر میکنم کسی که اینقدر در درساش خوب باشه که بتونه نمره های بالا بگیره در حقیقت درسش رو هم خوب بلده... معمولا دانشگاه های خوب اینقدر به فرد پروژه میدند که وقتی درسش تموم میشه انگار 10 ساله داره کار میکنه... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای من خیلی مهمه که بتونم معدلم را بالای 17 برسونم..... تو لیسانس خیلی زور زدم بشه،اما استادها واقعا اذیت میکردند و دو الی 3 دهم کم آوردم...... امیدوارم تو ارشد بشه جبران کرد. الان حتی برای ورود به بازار کار هم نوشته اند معدل بالای 16 !!!!!!!! خوشبختانه تا حالا منت هیچ استادی را واسه نمره نکشیدم. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده