DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ 90.06.27 ؛ دریااااااا قدت چه بلنده 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوشجلن میسی مخصوصا همداااااااان:girl_blush2: همه عکسات دوست داشتنین :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوشجلنمیسی مخصوصا همداااااااان:girl_blush2: همه عکسات دوست داشتنین :girl_yes2: ممنووووون عزیزم؛ چشمات خوشجل میبینه :aghosh: من عکس حرفه ای نمیگیرم؛ بیشتر دوست دارم جاهایی که میرم رو عکساشو داشته باشم و مکانای قشنگ رو به بقیه معرفی کنم ؛ همدان هم خیلی خوشجله، بازم میایم؛ غار و... هنوز نرفتیم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فقط ماسوله ،قلعه و دریا رو رفتم بقیه رو نگرفتم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فقط ماسوله ،قلعه و دریا رو رفتم بقیه رو نگرفتم جاهایه خوشگلو رفتی دیگه لونک و دیلمان هم خیلیییی خوبه؛ سعی کن بری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ گالری عکس ونوس دو نقطه دی؟ :دی برابر با ولی عکسات خیلی قشنگن ممنون، لطف داری ؛ طبیعت گیلان قشنگه لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی از عکساتون خیلی زیاد قشنگه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کادر بندی و زاویه ها هم خیلی خوبه اینجا بعضیا عکس می ذارن اینقد اعتماد به نفسشون بالاس کلی هم خوشحالن :4chsmu1: ولی کسی که اول تاپیکش می گه عکسام حرفیه ای نیست معلومه که عکسای قشنگی میگیره :flowerysmile: اعتماد به نفس داشته باشید :aghosh: زیاد:2eaoapgxehimkak1y7e 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی از عکساتون خیلی زیاد قشنگه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vکادر بندی و زاویه ها هم خیلی خوبه اینجا بعضیا عکس می ذارن اینقد اعتماد به نفسشون بالاس کلی هم خوشحالن :4chsmu1: ولی کسی که اول تاپیکش می گه عکسام حرفیه ای نیست معلومه که عکسای قشنگی میگیره :flowerysmile: اعتماد به نفس داشته باشید :aghosh: زیاد:2eaoapgxehimkak1y7e واااااااااااای ؛ ممنوووووووووووونم؛ خیلی خوشحالم کردین :aghosh: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ هنر عکاسی 70% خلاقیته 30% امکاناتو دوربین و غیره که ونوسی همه رو داره :mbj6ivxkw3ccem7bie7 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ممنووووون عزیزم؛ چشمات خوشجل میبینه :aghosh: من عکس حرفه ای نمیگیرم؛ بیشتر دوست دارم جاهایی که میرم رو عکساشو داشته باشم و مکانای قشنگ رو به بقیه معرفی کنم ؛ همدان هم خیلی خوشجله، بازم میایم؛ غار و... هنوز نرفتیم خواهچ :w36: خیلی خوبه یادگاریه ممنون لطف داری اخی بیا خوشحال میشیم خوش امدی عزیزم:girl_yes2: بیا با هم میریم 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ونوس جان 1 سوال؟ با چه دوربینی عکس می گیری؟ خیلی خوبن عکسات 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ هنر عکاسی 70% خلاقیته 30% امکاناتو دوربین و غیره که ونوسی همه رو داره :mbj6ivxkw3ccem7bie7 :w72: خواهچ :w36:خیلی خوبه یادگاریه ممنون لطف داری اخی بیا خوشحال میشیم خوش امدی عزیزم:girl_yes2: بیا با هم میریم باشه گلم ونوس جان 1 سوال؟با چه دوربینی عکس می گیری؟ خیلی خوبن عکسات بعضیاش با موبایله؛ اما بیشترش با دوربین سونی w230؛ که 12 مگاپیکسله دوربینم ماله 3 سال پیشه، قیمتش هم ارزونه، اما خوبه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ دوربینم ماله 3 سال پیشه، قیمتش هم ارزونه، اما خوبه مثلا چقدر ارزونه اگه مناسبه بریم یکی بخریم 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بعضیاش با موبایله؛ اما بیشترش با دوربین سونی w230؛ که 12 مگاپیکسله دوربینم ماله 3 سال پیشه، قیمتش هم ارزونه، اما خوبه __________________ چقدر خوب گفتم شاید حرفه ای ... مرسی عزیزم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده