* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر، ۱۳۹۰ hapashtia گفته است: درودواقعا ممنون که هنوز عکس میذارین... بی انصافیه اگه بگیم که عکساتون حرفه ای نیست؛شاید بعضی از عکسا بخاطر کم حوصلگیتون خوب از آب در نیان،اما تو بقیه ی عکسها حرفهاتونو میزنین!! پ.ن: امام علی(ع) "من مدحک ذبحک" هرکس از تو (در مقابلت)تعریف کرد تو را ذبح کرده است .... قربانی شدنتان مبارک! ممنون که بازم اومدین و نظر دادین, :w14: الان یعنی من ذبح شدم:banel_smiley_52: ممنون:flowerysmile: لینک به دیدگاه
mohamad amir 33 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ عکسات خوشگل بود.بازم از این کارا بکن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ mohamad amir گفته است: عکسات خوشگل بود.بازم از این کارا بکن ممنووووووووووووووون که اومدین و عکسارو دیدن لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ خیلیییییی عالیه عزیزم کارت حرف نداره...:wubpink: این لونک کجاست ؟ چقدر طبیعتش قشنگه ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: 90.40.10 لونک :62izy85: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: خیلیییییی عالیه عزیزم کارت حرف نداره...:wubpink:این لونک کجاست ؟ چقدر طبیعتش قشنگه مرسییییییییییی افسانه جونم، این لونک؛ تو جاده سیاهکل به دیلمانه، طرفای غرب گیلانه؛ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ مرسی عالی بود بودن تو همچین فضایی و عکس گرفتن ازشون واقعا لذت بخشه... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ pianist گفته است: مرسی عالی بود بودن تو همچین فضایی و عکس گرفتن ازشون واقعا لذت بخشه... ممنون آره واقعا, خیلیییییییییییییییی خوبه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ مسیر بین رشت- همدان 90.05.03 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ پروانه های همدان خیلی باحال بودن ؛ ول کن نبودن؛ هی میومدن پیشم تمام رخ: نیم رخ: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ مزارع گندم کبودر آهنگ 90.05.03 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ گنجنامه - همدان 90.05.05 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ ven۰۰۰s_۶۸ گفته است: لارسر: این عالیه ها! 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ Gizmo گفته است: این عالیه ها! ممنون بابت نظرت لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ پروانه ها رو به زور گرفتس بعد میگی خودشون میومدن پیشم؟؟؟:w58: بسی زیبا بووود 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ hamid_shahrsaz گفته است: پروانه ها رو به زور گرفتس بعد میگی خودشون میومدن پیشم؟؟؟:w58:بسی زیبا بووود الان تو عکس چی میبینی؟؟؟؟ غل و زنجیر؟؟؟ نکنه با چسب چسبوندم؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ احتمال داره!!!!! بالشو کندی بیچاره نمیتونه پرواز کنه خو 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ hamid_shahrsaz گفته است: احتمال داره!!!!!بالشو کندی بیچاره نمیتونه پرواز کنه خو تو پروفایلت جواب دادم مثل تو نیستم که انگشت کبوتر رو قطع کنم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم عکسات عالی بودن..:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده