مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ استخر لاهیجان میگیم بهش خسته نباشی این کجاش استخره ، 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم ...خیلی قشنگ بودن آفرین بسیار لذت بردم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دوربینت مگه چه مشکلی داره ؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم ...خیلی قشنگ بودن آفرین بسیار لذت بردم ممنون افسانه جونم:aghosh:؛نظر لطفته قشنگ بودنمرسی/ ممنون از نظرت :girl_blush2: دوربینت مگه چه مشکلی داره ؟؟ هیشی، کیفیتش خیلیییی خوب نیس؛اما خوبه ها, 16 مگاپیکسله ؛حرفه ای نیست لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اینم گوی کروی ؛ همدان , که قراره دارالقرآن بشه، سازش خیلی جالبه این تالار قرآن خیلی بامزه ست .... قضیه داره یه چی درست کردن موندن توش حالا نمیدونن با چی بپوشوننش ، همه ی استادامون میان ازش ایراد میگیرن، اونوقت میریم می بینیم خودشونم یه دستی داشتن توش 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ تا جايي كه من ديدم كارات عالي بود ونوسي خيلي ممنون از تلاشت 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ این تالار قرآن خیلی بامزه ست .... قضیه داره یه چی درست کردن موندن توش حالا نمیدونن با چی بپوشوننش ، همه ی استادامون میان ازش ایراد میگیرن، اونوقت میریم می بینیم خودشونم یه دستی داشتن توش :ws3: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ هیشی، کیفیتش خیلیییی خوب نیس؛اما خوبه ها, 16 مگاپیکسله ؛حرفه ای نیست ما همینشم نداریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ این تالار قرآن خیلی بامزه ست .... قضیه داره یه چی درست کردن موندن توش حالا نمیدونن با چی بپوشوننش ، همه ی استادامون میان ازش ایراد میگیرن، اونوقت میریم می بینیم خودشونم یه دستی داشتن توش :ws28: خسته نباشن!!! من خودم خیلی کیف کردم اینو دیدم؛ گفتم ایول ار اینا هم دارن تو ایران میسازن ؛ نمیدونستم این موضوعو رو که نمیتونن بپوشوننش تا جايي كه من ديدم كارات عالي بود ونوسيخيلي ممنون از تلاشت مرسی مرسی؛ اینقد خجالتم ندید دیگه :girl_blush2: ما همینشم نداریم ایشالله یکی خوبشو بخری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یادش بخیر این تاپیک :دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده