* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 مهر، 2011 درودواقعا ممنون که هنوز عکس میذارین... بی انصافیه اگه بگیم که عکساتون حرفه ای نیست؛شاید بعضی از عکسا بخاطر کم حوصلگیتون خوب از آب در نیان،اما تو بقیه ی عکسها حرفهاتونو میزنین!! پ.ن: امام علی(ع) "من مدحک ذبحک" هرکس از تو (در مقابلت)تعریف کرد تو را ذبح کرده است .... قربانی شدنتان مبارک! ممنون که بازم اومدین و نظر دادین, :w14: الان یعنی من ذبح شدم:banel_smiley_52: ممنون:flowerysmile:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 عکسات خوشگل بود.بازم از این کارا بکن ممنووووووووووووووون که اومدین و عکسارو دیدن
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 30 مهر، 2011 خیلیییییی عالیه عزیزم کارت حرف نداره...:wubpink: این لونک کجاست ؟ چقدر طبیعتش قشنگه 90.40.10 لونک :62izy85: 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 خیلیییییی عالیه عزیزم کارت حرف نداره...:wubpink:این لونک کجاست ؟ چقدر طبیعتش قشنگه مرسییییییییییی افسانه جونم، این لونک؛ تو جاده سیاهکل به دیلمانه، طرفای غرب گیلانه؛
pianist 31129 ارسال شده در 30 مهر، 2011 مرسی عالی بود بودن تو همچین فضایی و عکس گرفتن ازشون واقعا لذت بخشه... 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 مرسی عالی بود بودن تو همچین فضایی و عکس گرفتن ازشون واقعا لذت بخشه... ممنون آره واقعا, خیلیییییییییییییییی خوبه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 پروانه های همدان خیلی باحال بودن ؛ ول کن نبودن؛ هی میومدن پیشم تمام رخ: نیم رخ:
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 30 مهر، 2011 پروانه ها رو به زور گرفتس بعد میگی خودشون میومدن پیشم؟؟؟:w58: بسی زیبا بووود 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 پروانه ها رو به زور گرفتس بعد میگی خودشون میومدن پیشم؟؟؟:w58:بسی زیبا بووود الان تو عکس چی میبینی؟؟؟؟ غل و زنجیر؟؟؟ نکنه با چسب چسبوندم؟؟؟
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 30 مهر، 2011 احتمال داره!!!!! بالشو کندی بیچاره نمیتونه پرواز کنه خو 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 احتمال داره!!!!!بالشو کندی بیچاره نمیتونه پرواز کنه خو تو پروفایلت جواب دادم مثل تو نیستم که انگشت کبوتر رو قطع کنم
ارسال های توصیه شده