sweetest 4756 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 انتخاب موضوع و سوژه و زاویه و فاصله دوربین تو همه عکسات عالی بودن خیلی لذت بردم دستت درد نکنه! عکسایی که از جنگل گرفتید خیلی حرفه ای و جالب شده ... خوش به حالتون که تو یه همچین جای خوش آب و هوایی زندگی میکنید 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2011 انتخاب موضوع و سوژه و زاویه و فاصله دوربین تو همه عکسات عالی بودنخیلی لذت بردم دستت درد نکنه! عکسایی که از جنگل گرفتید خیلی حرفه ای و جالب شده ... خوش به حالتون که تو یه همچین جای خوش آب و هوایی زندگی میکنید میسیییی عزیزم،:w72: لطف داری:aghosh: :flowerysmile:
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 5 مهر، 2011 90.40.10 لونک :62izy85: یادم باشه موقع مسافرت آدرس این لونکو بگیرم ازت:flowerysmile: 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 5 مهر، 2011 واقعا زیبا بودن روحم پر کشید برای این مناطق کاش اونجا بودم.... 4
Cannibal 3349 ارسال شده در 5 مهر، 2011 قشنگ بودن. هر چند طبیعت رشت و گیلان طوریه که اگه از دیوار هم عکس بگیری قشنگ میشه(تعریف از طبیعت بودا) ولی خیلی هم خوشحال نباش. ایشالا تو دوره های بعدی مدالو میگیرم ازت. تا اون موقع بزنش به دیفال و حالشو ببر.:Ghelyon: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2011 یادم باشه موقع مسافرت آدرس این لونکو بگیرم ازت:flowerysmile: باشه عزیزم؛ جای خیلی قشنگیه واقعا زیبا بودن روحم پر کشید برای این مناطق کاش اونجا بودم.... ناااازی، خب ایندفعه با بر و بچ نواندیشان بیاین شمال بسیار عالی لذت بردم ادامه بده میسی، شما لطف دارین؛ ممنون قشنگ بودن. هر چند طبیعت رشت و گیلان طوریه که اگه از دیوار هم عکس بگیری قشنگ میشه(تعریف از طبیعت بودا) ولی خیلی هم خوشحال نباش. ایشالا تو دوره های بعدی مدالو میگیرم ازت. تا اون موقع بزنش به دیفال و حالشو ببر.:Ghelyon: درسته؛ طبیعت قشنگه؛ منم نگفتم عکسام حرفه ای و اینجا میذارم؛ هدفم این بود که دوستان طبیعت زیبای گیلان رو ببینن؛ تو پست اولم گفتم, حتما این مدالو تو دور بعد میدم بهتون؛ این دور به نظر خودم هم حقم نبود ؛برا خودمم جالب بود که اول شدم! تو دورای بعد دیگه نمیخوام شرکت نمیکنم؛ موفق باشین
hapashtia 615 ارسال شده در 6 مهر، 2011 درود واقعا ممنون که هنوز عکس میذارین... بی انصافیه اگه بگیم که عکساتون حرفه ای نیست؛شاید بعضی از عکسا بخاطر کم حوصلگیتون خوب از آب در نیان،اما تو بقیه ی عکسها حرفهاتونو میزنین!! پ.ن: امام علی(ع) "من مدحک ذبحک" هرکس از تو (در مقابلت)تعریف کرد تو را ذبح کرده است .... قربانی شدنتان مبارک! 2
ارسال های توصیه شده