M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همش همین..........(پر توقع) 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلاممممممممممممم.............. :flowerysmile: تحلیل آجی بزرگه........ :626gdau: خوب... اول اول اول اینکه اولین پیغامی که بهم دادند این بودش که هنوزم دارمش... : :icon_redface: دوم اینکه آجی خیلی خونسرد و مهربان و آرامی هستند..... :flowerysmile: به نظرم زندگی متاهلی فوق العاده خوبی داشته باشند.... :rose: خیلی معتقد و متعهد به نظر میرسند و تا جایی که باهاشون برخورد داشتم توی رشته تخصصی خودشون خیلی استاد هستند...... :rose: از معدود کسانی بودند که واسه این تاپیکم ارزش قائل شدند و اومدند گفتند :flowerysmile: ولی حیف که تاپیک منقرض شد و اون چیزی که میخواستم نشد...... :w821: تازه همکار شده بودم و بعدش مدیر بهم گل دادند و یه عالمه تبریک گفتند..... بازم آجی بزرگ مهربونی هستند... جدیداً هم گفتند یکمی واسه خودت وقت بزار تا مشکلاتی که داری در مورد ازدواج ان شاءالله حل بشه که خدا رو شکر حرفشون رو گوش کردم و تا حدودی حل شد..... :rose: :flowerysmile: دیگهههههههه............. براشون آرزوی خوشبختی و موفقیت و سربلندی و زندگی همراه با دلخوشی و خیر و برکت رو دارم...... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلاممممممممممممم.............. :flowerysmile: تحلیل آجی بزرگه........ :626gdau: خوب... اول اول اول اینکه اولین پیغامی که بهم دادند این بودش که هنوزم دارمش... : :icon_redface: دوم اینکه آجی خیلی خونسرد و مهربان و آرامی هستند..... :flowerysmile: به نظرم زندگی متاهلی فوق العاده خوبی داشته باشند.... :rose: خیلی معتقد و متعهد به نظر میرسند و تا جایی که باهاشون برخورد داشتم توی رشته تخصصی خودشون خیلی استاد هستند...... :rose: از معدود کسانی بودند که واسه این تاپیکم ارزش قائل شدند و اومدند گفتند :flowerysmile: ولی حیف که تاپیک منقرض شد و اون چیزی که میخواستم نشد...... :w821: تازه همکار شده بودم و بعدش مدیر بهم گل دادند و یه عالمه تبریک گفتند..... بازم آجی بزرگ مهربونی هستند... جدیداً هم گفتند یکمی واسه خودت وقت بزار تا مشکلاتی که داری در مورد ازدواج ان شاءالله حل بشه که خدا رو شکر حرفشون رو گوش کردم و تا حدودی حل شد..... :rose: :flowerysmile: دیگهههههههه............. براشون آرزوی خوشبختی و موفقیت و سربلندی و زندگی همراه با دلخوشی و خیر و برکت رو دارم...... :flowerysmile: سلاااااااااااامممممم:icon_gol: چه خوبه که شما برای اطرافیانتون ارزش قائلید،خیلی شوکه شدم وقتی این گل رو دیدم و بسیار خوشحال از اینکه مشکلتون داره رفع میشه ،کی شیرینی میدید پس؟ متشکرم بابت تشریف فرماییتون و براتون بهترین ها رو آرزومندم 2 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوست گلم ممنون که از من دعوت کردید . البته من زیاد با شما برخوردی نداشتم ولی احساس میکنم : 1 - دخملی خوب و مهربان 2 - آرام 3 - مودب هستید خوب تا بحال بدی هم از شما من ندیدم . 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوست گلم ممنون که از من دعوت کردید . البته من زیاد با شما برخوردی نداشتم ولی احساس میکنم : 1 - دخملی خوب و مهربان 2 - آرام 3 - مودب هستید خوب تا بحال بدی هم از شما من ندیدم . سلام همشهری سابق عزیزم متشکرم که دعوتم رو پذیرفتی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستم!!! من تازه آشنا شدم با خانومه fluid خیلی آشنایی ندارم ولی مودب ، شاد و مهربون هستن تا جایی که متوجه شدم!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستم!!!من تازه آشنا شدم با خانومه fluid خیلی آشنایی ندارم ولی مودب ، شاد و مهربون هستن تا جایی که متوجه شدم!! سلام دوست جونم ممنون که تشریف آوردی 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دلتون خنک شد . منو از تالار فراری دادید؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامدلتون خنک شد . منو از تالار فراری کردید؟ سلام من فراری دادم....فقط طی یک عملیاتی با بچه های برق مصالحه کردیم 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممن فراری دادم....فقط طی یک عملیاتی با بچه های برق مصالحه کردیم الان اینجا من نیستم سوت کوره .... نهههههههههههه؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینجا من نیستم سوت کوره .... نهههههههههههه؟ نههههههههههههههههه ولی دوست دارم یه آرشیو کامل جمع کنم،حضور شما هم محترمه 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نهههههههههههههههههولی دوست دارم یه آرشیو کامل جمع کنم،حضور شما هم محترمه :w74: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهلت چند روزه من هم به پایان رسید در انتها از تمامی دوستانی که تشریف آوردن تشکر میکنم و براشون بهترین ها رو آرزومندم.تک تک کلماتتون برام عزیزه و سعی میکنم نقاط ضعف خودم رو جبران و نقاط مثبت رو تقویت کنم. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلامی دوباره خدمت تمامی دوستان عزیزم نمیدونم چرا چند وقت پیش گذرم به تاپیک تحلیل شخصیت کاربران خورد و دوباره از زهرای عزیز درخواست بازگشایی تاپیکم رو کردم که با توجه به اینکه مدت زمان قانونی رو سپری کرده بود مورد پذیرش قرار گرفت. صحبت های قبلی شما عزیزان در این تاپیک یکی از دوست داشتنی خاطرات من در نواندیشان است....اما از شما تقاضا دارم این بار بدون رودربایستی نظر خودتون رو صریح و شفاف بیان کنید....اگر اینجا خجالت میکشیدلا اقل در پیام خصوصی حتما مطرح کنید. فلوید در این مدت چه مقدار تغییر کرده ؟خوب بوده یا بد؟بازهم نیاز به تغییرات زیادی برای بهتر شدن داره....شما چه پیشنهادی دارید؟و چه چیزهایی از شخصیتش شما رو خسته میکنه....پس لطفا تعریف شخصیت نکنید....تحلیل تند و کوبنده آرزویم است.... مدت زمان تاپیک سه روز است.... خوش آمدید 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااااممممم من دفه اول نبودم اخشال داره الان باشم ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3. معلومه که اشکال نداره . مریمییییییییی دخملی مهربان آرام صبور شکیبا نمی دونم چرا ولی خب همیشه فک میکنم باید چادری باشی و ساق دستت کنی کلا سعی میکنی کم بحث کنی یاد و زود صمیمی نمی شی از نظر علمی سطحت خوبه مسئولیت پذیری از دور یه کم خشن بنظر میای ، ولی نزدیک که میشی مهربونیت معلوم میشه منظم درس خون اخمو . . بازم شاید اومدم 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ میرسم خدمتتون... ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رسیدم خدمتتون... مریم یه دختر فوق العاده انرژی مثبته...یعنی من باورم نمیشد اولا فکر میکردم داره فیلم بازی می کنه....بعد دیدم نه انگار واقعیه... دختر راحیته...محبتش با خلوصه کامله... از درکش نگم که محشره...خدایی من یکی این قضیه رو به کاملا متوجه شدم... تا اندازه ای دوراندیش..و شدیدا پر تلاش.. چیزی که تو مریم خیلی منو جذب می کنه اینه که اصلا تو فکر تغییر تو محیط اطرافش نیست...اونو قبول داره و از امکاناتی که داره استفاده می کنه... 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ زنبیل:gnugghender: ______________ اومدم:دی شروع میکنم:دی اووووووووووووووم مریم خیلی مهربونه متخصص تو رشتشه هر سوالی که ازش بپرسی بلد باشه دریغ نمیکنه یه جورایی بخشندگی تو خونشه مثه همه جنوبیا... خونگرمه... به عقاید همه احترام میذاره از همه مهمتر همدردمه:دی فک میکنم بیشتر از اینکه حرف بزنه گوش میده... خصوصیت منفی ندیدم ازش ولی به نظره من یکم باید حوسشو بیشتر جمع کنه گاهی اوقات مهربونی کار دسته ادم میده ودر اخر میتونم بگم ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ مهربون :w14: مودب صبور آروم با آرامش :1cwpe6q6upfmgganbmp خوش برخورد خودمونی و صمیمی :heartshape2: مغرور نیستی ، قبل از دیدنت فک می کردم یکم مغرور باشی :icon_pf (34): فعال و پرتلاش علاقمند به رشتش با آدما زود ارتباط برقرار می کنی فک کنم بیشتر برون گرا باشی تا درونگرا برای دوستات دوست خوبی هستی خونواده دوست کمی تا قسمتی گاهی وقتا شیطون کودک درون فعال خیلی زیاد دوست داشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: موفق باشی عزیزم :4uboxsmiley: 8 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ همه چیزت خوبه.....خداییش...خوشبحالت....ما که ازت بدی ندیدیم.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نکات مثبت: 1- پشتکار بسیار عالی در مسائل درسی،اینکه خیلی براش مهمه یک چیزیو بفهمه و همینطوری سر سری برخورد نمیکنه. 2- کنترل اعصاب خیلی خوب،یعنی چند جا دیدم که به اعتقاداتش کمی توهین شده ولی او توهین نکرده که این یک حُسن بزرگه. نکات قابل نقد: 1- اعتقاد راسخ به اینکه باورهاش بهترین و کاملترین است. البته این فقط برداشت من از شخصیت مجازی ایشون بوده،به نظرم اینکه ما قبول کنیم ایدئولوژی اجداد ما یا اکثریت یک قومیت ممکنه ایراد داشته باشه،چیزی از ما کم نخواهد کرد. این تحلیل رو تقریبا یک سال پیش براتون ارائه کرده بودم. اون نقدی که مطرح کرده بودم، امسال به نکات مثبتتون اضافه میشه، چون به نظرم خیلی از لحاظ اندیشه تفاوت کردین و سعی میکنین سایر باورهارو هم درک کنین. فقط یک سئوال داشتم، به نظرت آدم ساده ای هستی؟ یا دوست داری ساده باشی؟ منظورم از ساده بودن، راحت بودن و یکجور باور نسبت به همه هست. فکر میکنی اکثر آدم ها خوبند و کم ازشون بهت آسیب توی زندگی رسیده؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده