M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود بر شما اول از همه تشکر میکنم که فرصتتون رو در اختیار من قرار میدهید.هر کدام از ما در حال حاضر دو شخصیت داریم مجازی و واقعی،که شما بی شک تا حدودی با شخصیت مجازی من آشنا شده اید. دوست من کسی است که عیب هایم را به خودم میگوید.پس از شما خواهشمندم بدون هیچ تعارفی نظر خویش را بفرمایید و ملاحظه مرا نفرمایید که فکر میکنم ظرفیت تحملش رو دارم پس از من نیز جناب آریوبرزن آماده باشند. این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد و اینک................. تحلیل شخصیت F|UID 45 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. به نظرم یکم تحلیل شخصیت شما سخت باشه. چون بیشتر فعالیتتون توی تالار مکانیک بوده و بیشتر راجع به مسائل درسی صحبت کردید خیلی نتونستم نسبت به شخصیتتون شناخت پیدا کنم. شاید اگه مثلا تو بحثای گفتگوی آزاد بیشتر شرکت میکردید تحلیلتو راحت تر بود. ولی تا اونجایی که من شناخت پیدا کردم دختر فعالی به نظرم هستید. علاقه خاصی به رشتتون و گرایشتون دارید و غیراز بحثای درسی کارهای جنبی خوبی هم میکنید. هروقت که ازتون کمک خواستم تا جایی که تونستید کمک کردید. امیدوارم موفق باشید.. واسه ارشد امسال ما هم دعا کنید راستی یادم رفت بپرسم ، نتیجه قطعی قطعی ارشد امسال هنوز مشخص نیست کی میاد؟ 22 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نظر من : بسیار فعال و پر انرژی و در عین حال علاقه مند به گفت و شنود زیاد از حد !! (منظورم تاپیک های غیر تخصصی هستش ، مثل گفتگوی به شدت صمیمانه !!) 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستم بنده الان. رزرو :167: ویرایش: یکی از دختران فعال باشگاه که در تالار تخصصیش فعالیت خوبی داره. با علاقه و صبور. منطقی و آروم. صبرش خیلی زیاده. یه بار سعی کردم رو مخش راه برم ببینم چی میشه ولی خدایی آروم بود. اگه اون سفید برفی بود منو دار زده بود. :w00: خیلی مودبه و بر سر اعتقاداتش با کسی جدال نمیکنه که این نظر من خیلی پسندیده است. (رجوع شود به امضاء) اهل یادگیری و پیگیر. از وجناتش معلومه زن خوبی برای زندگی به حساب میاد. بساز و آرومه. عاشق زندگی به نظر میاد و سازدنده است. قابل توجه مجردای انجمن. دیگه چی؟ همینا دیگه 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوست من مرسی دعوتم کردی اخه درست نمیشناسمت عزیزم چی بگم؟ 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به مریم خانم عزیز از روزی که اومدم توی انجمن مریم رو میشناختم البته اوایل نمیدونستم دختره شاید 2-3 ماه خیلی فعاله سواد خوبی هم داره.. از من که باسوادتره مالک اصلی تاپیک گفتگوی به شدت صمیمانه مهندسی مکانیک خیلی فعاله مهربون شوخ باجنبه مودب فعلا همینا 13 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مريم:gnugghender: (بدي نديدم ازش) دختر خوبو آرومويه ... تو تالار خودش خيلي خوب فعاليت ميكنه به برقيا هم سر ميزنه:4chsmu1: مياد سوال ميپرسه حرف گوش كنه در جستجوي مودم ايرانسل:4chsmu1: اجازه نده قلدرهاي مكانيك بهت زور بگن:167: 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مریم جونم ... دختر خوب و فعالیه ... تو تالار مکانیک فعالیت خیلی خوبی داره ... به جاش شوخی می کنه به جاش جدی رفتار می کنه ... درسخونه و عاشق رشتشه ... نمی تونه تظاهر کنه ... میاد تو تالارمون، مسخرمون می کنه ... گاهی وقتا هم ضدحال میزنه ... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب بالاخره یک سیالاتی هم مشمول تحلیل شدن شد. هرچند سیالاتی ها همینطوری حل شده و محلول هستند. من اگر بخوام fluid گرامی را نقد کنم،میتوانم به نکاتی مثبت و نکات قابل نقد اشاره کنم. نکات مثبت: 1- پشتکار بسیار عالی در مسائل درسی،اینکه خیلی براش مهمه یک چیزیو بفهمه و همینطوری سر سری برخورد نمیکنه. 2- کنترل اعصاب خیلی خوب،یعنی چند جا دیدم که به اعتقاداتش کمی توهین شده ولی او توهین نکرده که این یک حُسن بزرگه. نکات قابل نقد: 1- اعتقاد راسخ به اینکه باورهاش بهترین و کاملترین است. البته این فقط برداشت من از شخصیت مجازی ایشون بوده،به نظرم اینکه ما قبول کنیم ایدئولوژی اجداد ما یا اکثریت یک قومیت ممکنه ایراد داشته باشه،چیزی از ما کم نخواهد کرد. دیگه نکته ای برای نقد کردنت ندارم،چون همه زمینه ها کارت خوب است. در زندگی و رشته تحصیلیت موفق باشی. 17 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.به نظرم یکم تحلیل شخصیت شما سخت باشه. چون بیشتر فعالیتتون توی تالار مکانیک بوده و بیشتر راجع به مسائل درسی صحبت کردید خیلی نتونستم نسبت به شخصیتتون شناخت پیدا کنم. شاید اگه مثلا تو بحثای گفتگوی آزاد بیشتر شرکت میکردید تحلیلتو راحت تر بود. ولی تا اونجایی که من شناخت پیدا کردم دختر فعالی به نظرم هستید. علاقه خاصی به رشتتون و گرایشتون دارید و غیراز بحثای درسی کارهای جنبی خوبی هم میکنید. هروقت که ازتون کمک خواستم تا جایی که تونستید کمک کردید. امیدوارم موفق باشید.. واسه ارشد امسال ما هم دعا کنید راستی یادم رفت بپرسم ، نتیجه قطعی قطعی ارشد امسال هنوز مشخص نیست کی میاد؟ سلام ممنونم که نظر دادید.انشاالله که موفق باشید. نتیجه ما هم دو شب دیگه میاد 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نظر من : بسیار فعال و پر انرژی و در عین حال علاقه مند به گفت و شنود زیاد از حد !! (منظورم تاپیک های غیر تخصصی هستش ، مثل گفتگوی به شدت صمیمانه !!) متشکرم از تشریف فرمایی سعی میکنم کمتر به این تاپیک سر بزنم،البته سعی میکنم،قول نمیدم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوست من مرسی دعوتم کردیاخه درست نمیشناسمت عزیزم چی بگم؟ خوش اومدی عزیزم به بهمریم خانم عزیز از روزی که اومدم توی انجمن مریم رو میشناختم البته اوایل نمیدونستم دختره شاید 2-3 ماه خیلی فعاله سواد خوبی هم داره.. از من که باسوادتره مالک اصلی تاپیک گفتگوی به شدت صمیمانه مهندسی مکانیک خیلی فعاله مهربون شوخ باجنبه مودب فعلا همینا ممنون که تشریف آوردید البته شما تنها نبودید،هنوز هم هستند افرادی که فکر میکنند من پسرم:icon_pf (34): سواد چندانی ندارم،اینجا رو مبالغه فرمودید منتظر بقیش هم هستم.بیشتر منفیاش البته 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااام مریم گلـــــــــــی...مرسی از دعوتت:wubpink: افتخار بهت دادم اومدم... ولی اون فرش قرمزه دم در نبودااااا خب مریم گلی ما دختر فوق العاده مودبیه ، پشتکارش خیلی خوبه ، شیرازی ها رو دوست داره منم خیلی دوسش دارم :aghosh: از قدیمی های انجمنه ...یه سری شیطنت های خاص خودش رو داره...کلا خیلی باحاله یادمه آواتار قبلیش سفارشی واسه خودش بود... میگفت چرا آواتار پیشفرض پسره...دیگه ادمینی داد براش دخملشو ساختن ایناهاش : مریم گلــــــــی هر چی فکر میکنم نمیتونم چیزی پیدا کنم که بخوام نقدت کنم...:JC_thinking:خو یکم بدی کنید بیایم بدیهاتونو بگیم زیادی خوشحال نشید.... والاااا :viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مريم:gnugghender: (بدي نديدم ازش) دختر خوبو آرومويه ... تو تالار خودش خيلي خوب فعاليت ميكنه به برقيا هم سر ميزنه:4chsmu1: مياد سوال ميپرسه حرف گوش كنه در جستجوي مودم ايرانسل:4chsmu1: اجازه نده قلدرهاي مكانيك بهت زور بگن:167: خوشحالم کردی خانمی مودم هم جستجو کردم d-link از همه بهتره یکم فکر کن ،منفیاش هم یادت اومد،حتما بنویس چشم،حتما،هوامو داشته باش مریم جونم ... دختر خوب و فعالیه ... تو تالار مکانیک فعالیت خیلی خوبی داره ... به جاش شوخی می کنه به جاش جدی رفتار می کنه ... درسخونه و عاشق رشتشه ... نمی تونه تظاهر کنه ... میاد تو تالارمون، مسخرمون می کنه ... گاهی وقتا هم ضدحال میزنه ... خوش اومدی زهرای عزیز بازم یه تالارتون سر میزنم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب بالاخره یک سیالاتی هم مشمول تحلیل شدن شد. هرچند سیالاتی ها همینطوری حل شده و محلول هستند. من اگر بخوام fluid گرامی را نقد کنم،میتوانم به نکاتی مثبت و نکات قابل نقد اشاره کنم. نکات مثبت: 1- پشتکار بسیار عالی در مسائل درسی،اینکه خیلی براش مهمه یک چیزیو بفهمه و همینطوری سر سری برخورد نمیکنه. 2- کنترل اعصاب خیلی خوب،یعنی چند جا دیدم که به اعتقاداتش کمی توهین شده ولی او توهین نکرده که این یک حُسن بزرگه. نکات قابل نقد: 1- اعتقاد راسخ به اینکه باورهاش بهترین و کاملترین است. البته این فقط برداشت من از شخصیت مجازی ایشون بوده،به نظرم اینکه ما قبول کنیم ایدئولوژی اجداد ما یا اکثریت یک قومیت ممکنه ایراد داشته باشه،چیزی از ما کم نخواهد کرد. دیگه نکته ای برای نقد کردنت ندارم،چون همه زمینه ها کارت خوب است. در زندگی و رشته تحصیلیت موفق باشی. بسیار خوشحالم که نقد چالش برانگیزی ازم کردید. اعتقاداتم رو باور دارم ،ولی هیچ وقت کامل نمیدونم و زمینه نقد و تحلیلش رو باز میزارم.سعی میکنم نکات مثبتش رو اجرا کنم و اما بعضی از قسمت هاش که برام چالش برانگیزه رو در ذهنم مسکوت گذاشتم تا یه پاسخ واقعی براشون پیدا کنم ،چون دوست ندارم دچار آشفتگی ذهنی بشم و شاید هم میترسم خیلی خوش آمدید مهندس،نکته ای دیگری هم بذهنتون رسید ،حتما بیان کنید،خوشحال میشم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر مریم عزیز ممنون از دعوتت منم اولین بار فکر میکردم پسری اومده بودی توی قرار شیرازیها تیکه مینداختی....... ولی بعد فهمیدم دخمری کلا دختره خوبی یکم روحیاتش باید پسرونه باشه چون رشته اش مردونه هست فعلا چیزی یادم نمیاد ولی بازم میام 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به دوست عزییز متاسفانه خیلی آشنایی ندارم اما در حد همون حدسیات پری! بگم که در یک کلمه "خانومه" ! فوق العاده "مودب" تا حدودی "درونگرا" مشخصه صبر و حوصله خوبی داره پس یک کلمه ایش می شه "صبور" و واضح و مبرهن است که "سخت کوش " می باشد فقط به نظرم میاد یکم خودمیان بینی داره یعنی نظر خودش رو معیار قرار می ده یه جورایی انگار که سخت می شه نظرش رو عوض کرد! به هر حال امیدوارم سبز و سلامت و موفق باشی! 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااام مریم گلـــــــــــی...مرسی از دعوتت:wubpink: افتخار بهت دادم اومدم... ولی اون فرش قرمزه دم در نبودااااا خب مریم گلی ما دختر فوق العاده مودبیه ، پشتکارش خیلی خوبه ، شیرازی ها رو دوست داره منم خیلی دوسش دارم :aghosh: از قدیمی های انجمنه ...یه سری شیطنت های خاص خودش رو داره...کلا خیلی باحاله یادمه آواتار قبلیش سفارشی واسه خودش بود... میگفت چرا آواتار پیشفرض پسره...دیگه ادمینی داد براش دخملشو ساختن مریم گلــــــــی هر چی فکر میکنم نمیتونم چیزی پیدا کنم که بخوام نقدت کنم...:JC_thinking:خو یکم بدی کنید بیایم بدیهاتونو بگیم زیادی خوشحال نشید.... والاااا :viannen_38: سلام افسانه عزیزمخوش اومدی،فرش قرمز پهن نکردم که خبرنگارا و عکاسا هجوم نیارن(چون اگر میفهمیدن افسانه میاد،دیگه نمیزاشتن ،پات به داخل تاپیک برسه) افسانه خیلی قدیمی هستیا،که موضوع آواتور سابق من رو یادته ها یکم فکر کن،منفی هاش رو که پیدا کردی ،بیا بگو،من هم سعی میکنم متنبه بشم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر مریم عزیزممنون از دعوتت منم اولین بار فکر میکردم پسری اومده بودی توی قرار شیرازیها تیکه مینداختی....... ولی بعد فهمیدم دخمری کلا دختره خوبی یکم روحیاتش باید پسرونه باشه چون رشته اش مردونه هست فعلا چیزی یادم نمیاد ولی بازم میام سلام شهدخت عزیزم من اگر پسر بودم که نمیومدم تو تاپیک خانم ها تکه بندازم میرفتم سمت مردونه تیکه مینداختم کمی تا اندکی میگن پسرونست:icon_pf (34): منتظرتم حتما بیا به به دوست عزییز متاسفانه خیلی آشنایی ندارم اما در حد همون حدسیات پری! بگم که در یک کلمه "خانومه" ! فوق العاده "مودب" تا حدودی "درونگرا" مشخصه صبر و حوصله خوبی داره پس یک کلمه ایش می شه "صبور" و واضح و مبرهن است که "سخت کوش " می باشد فقط به نظرم میاد یکم خودمیان بینی داره یعنی نظر خودش رو معیار قرار می ده یه جورایی انگار که سخت می شه نظرش رو عوض کرد! به هر حال امیدوارم سبز و سلامت و موفق باشی! به به بهار خانم خودمیان بینیتا بحال همچین اصطلاحی رو نشنیده بودم.شاید چون زیاد دوست نداشتم متزلزل باشم ،خود رای شدم:icon_pf (34): برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم.باز هم اگر نکته ای بذهنتون رسید ،منتظرم 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام افسانه عزیزمخوش اومدی،فرش قرمز پهن نکردم که خبرنگارا و عکاسا هجوم نیارن(چون اگر میفهمیدن افسانه میاد،دیگه نمیزاشتن ،پات به داخل تاپیک برسه) هااااع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه بابا.. افسانه خیلی قدیمی هستیا،که موضوع آواتور سابق من رو یادته ها از شما که قدیمی تر نیستیم یکم فکر کن،منفی هاش رو که پیدا کردی ،بیا بگو،من هم سعی میکنم متنبه بشم:ws2: باشه فکر میکنم :JC_thinking: حالا تو هم یه کمکی بکن دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده