رفتن به مطلب

فرق دختران ایران و آمریکا

هادی ناصح

ارسال های توصیه شده

کاری با بقیه ش ندارم ممکنه درست بگید اما خدایی بگید چی از این متال درک میکنید؟کجاش هنره؟واقعا میخوام بدونم منو مطلع کنید...

شما میتونید یک کاری بکنید...

تشریف ببرید conservatory تهران... اونجا بزرگترین اساتید موسیقی ایران درس میدند... همیشه هم هستند... میتونید ازشون بپرسید هنری توی موسیقی متال یا کلا راک وجود داره یا خیر... حتما جوابتون رو میدند... مطمئن باشید شگفت زده میشید...

هنرش اشعارش هست... هنرش موسیقی بی نظیرش هست... اون تک نوازی هایی که در موسیقی راک و متال وجود داره فقط میتونید نمونه هاش رو در موسیقی اصیل ایران پیدا کنید...

هنرش صدای خواننده هاش هست که چندین کلید رو در یک خط شعر طی میکنند از بالاترین نت تا پایین ترین نت... به آهنگ های پینک فلوید گوش بدید... به آهنگ های بی نظیر Iron maiden گوش بدید شما... اگر یک سمفونی کامل هم دور هم جمع بشند نمیتونند حجم صدا و زیبایی آهنگی مثل dream of mirrors (که در مورد یک مسئله ی علمی هم هست البته... دقیقا مثل آهنگ های پاپ و رپ که پر از مسائل فلسفی و آموزنده و زیبا هستند واقعا... به به...) یا Mother Russia که در مورد آزادی روسیه از چنگال کمونیسم هست رو بسازند...

شما تا گوش ندید نمیتونید متوجه منظورم بشید...

فکر میکنید اگر چیزی از متال نمیشد درک کرد یا اصلا هیچ جاییش هنر نبود یک سمفونی به اون بزرگی با اون همه شهرتی که رهبرشون داره میومد با متالیکا اجرا کنه ؟

کجاش هنره ؟

اگر تمام اینها هنر نیست... پس حرف شما درسته...

• Like 5
لینک به دیدگاه

این جور مقایسه ها زیاد درست نیست...

چون شرایطی که ادما توش بزرگ میشن خیلی متفاوته...

به علاوه ما تو ایران کم نداریم جوونایی که کل دنیا تحسینشون می کنن...

راستی این موسقی متال این جا نکته ی منفی بود؟ عجیبه ها...

• Like 4
لینک به دیدگاه
این جور مقایسه ها زیاد درست نیست...

چون شرایطی که ادما توش بزرگ میشن خیلی متفاوته...

به علاوه ما تو ایران کم نداریم جوونایی که کل دنیا تحسینشون می کنن...

راستی این موسقی متال این جا نکته ی منفی بود؟ عجیبه ها...

خوب واقعا این مطالب چیزهایی نیستند که آدم بخواد روشون فکر کنه...

معلوم نیست اینها رو کی اصلا مینویسه... دید فردی که اینها رو حتی به دید طنز نوشته خیلی خیلی سطحی هست... هم نگاهش به فرد ایرانی و هم آمریکایی...

در مورد موسیقی متال هم همیشه کسانی که ازش بی اطلاع هستند این حرف ها رو میزنند...

حالا خوبه نگفته شیطان پرسته...

کاش بقیه ی سبک های موسیقی میتونستند حتی یک نت ، یک نت برای نمونه مثل آهنگ های متال بیارند... یک تک نوازی اینطوری داشته باشند...

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب واقعا این مطالب چیزهایی نیستند که آدم بخواد روشون فکر کنه...

معلوم نیست اینها رو کی اصلا مینویسه... دید فردی که اینها رو حتی به دید طنز نوشته خیلی خیلی سطحی هست... هم نگاهش به فرد ایرانی و هم آمریکایی...

در مورد موسیقی متال هم همیشه کسانی که ازش بی اطلاع هستند این حرف ها رو میزنند...

حالا خوبه نگفته شیطان پرسته...

کاش بقیه ی سبک های موسیقی میتونستند حتی یک نت ، یک نت برای نمونه مثل آهنگ های متال بیارند... یک تک نوازی اینطوری داشته باشند...

برام جالبه که تو ایران بیشتر از هر جایی موسیقی بی ارزش عرضه میشه...

مثال زدن امثال این خواننده های بی ارزش و کم سواد ایرانی خیلی به جا تر بود تا متال...:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
باورت می شه یکی از دوستای من این ترم رشته ی سومش تموم می شه. رشتهی اول روانشناسی-دوم: مهندسی شیمی -صنایع غذایی- سوم هم حقوق. می گفت بالاخره بعد از 13 سال فارغ التحصیل می شم :hanghead:

دوتاش رو towson خونده. سومی رو هم university of maryland!

ولی فکر کنم این دوستتون ی جای کارش ی مشکلی داره که نتونسته کار پیدا کنه....

یکی رو مشناسم که دوست داداشم بود... اونجا توی یک برجی چند طبقه رو خریده بود و خیلی وضعش خوب بود و این طبقات رو اجاره میداد به شرکت های بزرگ و خلاصه زندگیش خیلی خوب میچرخید... بعد یهووو وضع اقتصادی که خراب شد ملکش بی ارزش شد و حالا نمیتونست اجاره بده و نمیتونست قصد اون املاک رو به بانک بپردازه... بعد سرمایش توی سهام هم از بین رفت... حالا املاکش رو بانک ازش خرید... بعد تازه تمام اینها رو هم که فروخت چند صد هزار دلار به بانک بدهکار شده بود بازم...

الان پیش مادرش زندگی میکنه... دیوونه شده... انواع و اقسام بیماری های روانی رو گرفته بیچاره... :hanghead:

آدمی که پولدار بوده و ورشکسته میشه حتما و حتما دوباره ی راهی پیدا می کنه که بتونه پول دربیاره به نظر من....

یکی بمن بگه علمی کاربردی یا پیام نور چشونه؟

هیچ مشکلی نداره من خودم پیام نور می خونم

• Like 6
لینک به دیدگاه

آدمی که پولدار بوده و ورشکسته میشه حتما و حتما دوباره ی راهی پیدا می کنه که بتونه پول دربیاره به نظر من....

منم فکر میکنم حتما یک دلیلی داره که کسی با سه تا مدرک کار پیدا نکرده...

البته مهناز نگفت این خانوم کاری نداشته... شاید به دلیل اینکه در آمد بیشتری داشته باشه تصمیم داشته رشته ی دیگری بخونه...

من چهار تا از برادر خواهر هام اونجا هستند و توی این مدت هیچ کدومشون بیکار نشدند و هیچ کدوم هیچ مشکل مالی نداشتند... عجیبه برام وقتی همه میگند اونجا وضع خیلی خرابه...

نه... اون آقا ملک پدرش رو که یک ملک میلیارد تومانی بود فروخت و اونجا خونه خرید و بقیش رو توی بورس سرمایه گذاری کرد...

دیگه نمیتونه پولدار بشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه

[quote=هادی ناصح;555011

هیچ مشکلی نداره من خودم پیام نور می خونم

پس چرا جوری اسمشو اوردی که انگار بده من پیام نور نیستم ولی میدونم همچین دانشگاه در پیتی هم نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بخاطر اینکه بازار کار دست افراد با تجربه هست کار رو به کسایی که صفر کیلومتر هستن نمی دن زیاد.

به هر حال درس خوندن بد نیست. دقت کنید در عرض 13 سال 3 تا رشته خونده. یهنی بین هر مدوم 1 ترم نرفته دانشگاه و فرصت زیادی برای دنبال کار گشتن نداشته.

اگر شما برید تو سایت های مرجع مثلindeed ببینید اکثرشون سینیور ( باتجربه در کار) می خوان نه جونیور :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس چرا جوری اسمشو اوردی که انگار بده من پیام نور نیستم ولی میدونم همچین دانشگاه در پیتی هم نیست.

من که اون مطلب رو ننوشتم.....

بخاطر اینکه بازار کار دست افراد با تجربه هست کار رو به کسایی که صفر کیلومتر هستن نمی دن زیاد.

به هر حال درس خوندن بد نیست. دقت کنید در عرض 13 سال 3 تا رشته خونده. یهنی بین هر مدوم 1 ترم نرفته دانشگاه و فرصت زیادی برای دنبال کار گشتن نداشته.

اگر شما برید تو سایت های مرجع مثلindeed ببینید اکثرشون سینیور ( باتجربه در کار) می خوان نه جونیور :w16:

آدمای با تجربه که از اول با تجربه نبودن بالاخره اونا هم از یک جایی شروع کردن

آنتونی رابینز میگه اگر کسی در دنیا کار بزرگی رو انجام داد مطوئن باش که تو هم می تونی انجامش بدی....

به نظر من که کسب درآمد هیچ ربطی به تجربه نداره فقط تلاش و پشتکار می خواد

اتفاقا توی بازار فعلی راحت تر میشه کسب درآمد کرد و پولدار شد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که اون مطلب رو ننوشتم.....

آدمای با تجربه که از اول با تجربه نبودن بالاخره اونا هم از یک جایی شروع کردن

آنتونی رابینز میگه اگر کسی در دنیا کار بزرگی رو انجام داد مطوئن باش که تو هم می تونی انجامش بدی....

به نظر من که کسب درآمد هیچ ربطی به تجربه نداره فقط تلاش و پشتکار می خواد

اتفاقا توی بازار فعلی راحت تر میشه کسب درآمد کرد و پولدار شد

خوب اینکه ربطی به حرف مهناز نداشت...

بازار کار اونجا این رو میخواد... منم دیدم که همیشه میگند با پنج سال سابقه (حداقل)...

بیشتر کارهایی هم که به افراد بدون سابقه ی کاری میدند تا اونجایی که من دیدم internship هست که بدون حقوق هست و اگر توش پذیرفته نشی حتی به عنوان سابقه ی کاری هم نمیتونی ازش استفاده کنی...

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه بستگی به ادمش داره همه نمیتونن بعد از یه همچین شکستی دوباره سرپا وایسن

• Like 1
لینک به دیدگاه
من یکی موافقم تو ایران نه فقط دختراش پسراش هم همینطورین

وقتی قراره بعد گرفتن مدرک بیکار بمونی یا یه کاری پیدا کنی با حقوق کم و بیربط به مدرکی که 4 ، 5 سال براش زحمت کشیدی

همین میشه از این هم بدتر میشه

دیگه انگیزه ه ای نیست که بخوای به خارش زحمت بکشی

جوون اگه کار داشته باشی حس کنه برای جامعه ش مفیده ............اگه حس کنی درسی که میخونه ارزشمنده..........اگه دلش قرص باشه از اینکه فرداش تامینه

هیچ وقت دنبال اینجور چیزای هیچ و پوچ نمیره

میچسبه به کارش...... به زندگیش......... به درسش.............

اون وقته که زندگی هدفمند میشه مرز بین کار و استراحت مشخص میشه چه دخترش چه پسرش

دنبال مجله مد و آرایش و .... هم نمیره

کار نیست و اوضاع جامعه بد و خرابه و ... همه اینا درست ولی باور کنید خیلی وقتا اشکال از جووناست خیلیاشون تو شرایط ایده ال هم باز همین راهو پیش میگرفتن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...