رفتن به مطلب

فرق دختران ایران و آمریکا

هادی ناصح

ارسال های توصیه شده

امريکا: جنس: دختر

مکان: شمال اورگان، غرب ولايات المتحده

تحصيلات: فوق ليسانس رشته زيست شناسي، ليسانس بيوشيمي، دانشجوي دکتراي ميکروبيولوژي

موضوع پايان نامه: تاثير ميکرو ارگانيک هاي هوازي در محافظت گياهان شاخه کريپتوناموس در برابر گرمايش جهاني

يک صحنه در حال فعاليت: دراز کشيده روي سينه، پاها باز … در حال فيلمبرداري از تغييرات سبزينه يک گياه 4.5 سانتي متري در اراضي حفاظت شده نوادا… به مدت 7 ساعت.

فعاليت هاي اجتماعي: عضو انجمن طرفدارن محيط زيست دختر زير سي سال غرب آمريکا، عضو گروه حاميان طبيعت وحش اورگان، سخنران اجلاس ماهيانه گروه دانشجويان حافظ محيط زيست، عضو انجمن فارغ التحصيلان ارشد زير سي سال، صاحب سايت اجتماعي "فمينيست هاي مذکر گرا" ، شعار نويس گردهمايي هاي بزرگ کاليفرنيا….

آخرين باري که يک مجله مد را ورق زد: سه سال پيش…وقتي که در اتاق انتظار دفتر يک وکيل زن نشسته بود.

نوع لباس: شلوار جين..کفش کوهنوردي..تي شرت سفيد با نوشته Peace Now

نوع آرايش: ترم سوم دانشگاه فهميد مانيکور پديکور چيست!!

قد: مايکل جکسون منهاي 20 سانت

تاثير وزني: روي کاپوت بيفتد موتور پايين مي آيد

تعداد اس ام اس دريافتي: روزي سه تا

موضوع قالب اس ام اس: "رسيدي خونه عزيزم؟"

موضوع جالب روي دست: موي بلند در ناحيه ساعد

موسيقي مورد علاقه: کانتري

بيماري يا نارسايي: عطسه زياد موقع طلوع آفتاب

محتويات داخل کوله: دستمال کاغذي، گوشي موبايل بلک بري، لپ تاپ، دفتر يادداشت، عينک دودي، دو سه تا خودکار، يک هندبوک رفرنس گياه شناسي.. بليط مترو

ايران :

جنس: دختر

مکان: شمال غرب تهران، ايران

تحصيلات: فوق ديپلم برق حسابداري يا دانشجوي ليسانس کامپيوتر شاخه نرم افزار پيام نور يا علمي کاربردي

موضع پايان نامه: تاثير زبان برنامه نويسي C پلاس پلاس بر روابط دختر و پسر

يک صحنه در حال فعاليت: دراز کشيده به پشت روي تخت، با خودکار اشعار ترانه جديد امينم روي ساعد دست نوشته مي شود.

فعاليت هاي اجتماعي: تجمع در يک 206 با همکلاسي ها و کل کل دست فرمان با پسري که تويوتا کمري دارد.

آخرين باري که يک مجله مد را ورق زد: ديشب، ساعت دوازده و نيم…. در خانه دانشجويي دوستان و همين الان

نوع لباس: شلوار پلنگي گشاد، تي شرت مشکي با عکس "50 سنت" ، کتاني به سايز 52

نوع آرايش:

لب : بريتني

مو: کامرون دياز

تتو ابرو: آنجلينا جولي

سايه: شقايق فراهاني

سينه: رنه زوئلنگر

قد: يک چهار پايه + 20 سانت

تاثير وزني: روي کاپوت ماشين بيفتد…. دوباره بر مي گردد بالا !

تعداد اس ام اس دريافتي: روزي 167 تا

موضوع قالب اس ام اس: جغرافيا،فمينيسم، حکومت، لباس، جک، جواهر شناسي، عشق، روابط زن و شوهر، شب، ،سلامت جسمي روحي و کلمات قصار آنتوني رابينز

موضوع جالب روي دست: جاي تيغ روي مچ

موسيقي مورد علاقه: هيوي متال

بيماري يا نارسايي: سوء تغذيه، ميگرن مزمن، افسردگي شديد، زخم معده، پوکي استخوان، ريزش مو، عرق کف دست، پرخاشگري

محتويات داخل کوله: کبريت، چاقو، ام پي تري پلير، گيم دستي پلي استيشن، لاک ناخن، استون، رژ، جزوه دانشگاه،مهره مار، يک اتود، سي دي آهنگ هاي رضا پيشرو و زدبازي، يک بسته اولترا لايت

• Like 30
لینک به دیدگاه

ممنون.جالب بود

ولـــــــــــــــی

فک کنم تا چندوقت دیگه کلمه پیام نور تبدیل بشه به یه فحش:icon_pf (34):

ما که عیبشو نفهمیدیم هرکسی متوجه شد به ماهم بگه

پ.ن:یکی از دوستان ای تی پیام نور میخونه من ودوستام هروقت مشکل داشته باشیم از ایشون کمک می گیریم

• Like 15
لینک به دیدگاه

من یکی موافقم تو ایران نه فقط دختراش پسراش هم همینطورین

وقتی قراره بعد گرفتن مدرک بیکار بمونی یا یه کاری پیدا کنی با حقوق کم و بیربط به مدرکی که 4 ، 5 سال براش زحمت کشیدی

همین میشه از این هم بدتر میشه

دیگه انگیزه ه ای نیست که بخوای به خارش زحمت بکشی

جوون اگه کار داشته باشی حس کنه برای جامعه ش مفیده ............اگه حس کنی درسی که میخونه ارزشمنده..........اگه دلش قرص باشه از اینکه فرداش تامینه

هیچ وقت دنبال اینجور چیزای هیچ و پوچ نمیره

میچسبه به کارش...... به زندگیش......... به درسش.............

اون وقته که زندگی هدفمند میشه مرز بین کار و استراحت مشخص میشه چه دخترش چه پسرش

دنبال مجله مد و آرایش و .... هم نمیره

• Like 13
لینک به دیدگاه

فکر کردید جوونی که داره تو خارج درس می خونه اینده ی کاریش تامینه؟

نه والا. ملت به خاطر اوضاع بد اقتصادی هجوم آوردن به دانشگاه ها و کالج ها. مخصوصا" دوره های 2 ساله.

الان اگه آمار یه کالج رو داشته باشید می بینید که پذیرشش 2-3 برابر شده!

به نظرتون چه دلیلی داره هم کلاسی های من تو دانشگاه یک چهارمشون رشته ی دوم یا سوم دارن می خونن. اونم در سن 35-40 سال؟

:ws33:

• Like 19
لینک به دیدگاه
فکر کردید جوونی که داره تو خارج درس می خونه اینده ی کاریش تامینه؟

نه والا. ملت به خاطر اوضاع بد اقتصادی هجوم آوردن به دانشگاه ها و کالج ها. مخصوصا" دوره های 2 ساله.

الان اگه آمار یه کالج رو داشته باشید می بینید که پذیرشش 2-3 برابر شده!

به نظرتون چه دلیلی داره هم کلاسی های من تو دانشگاه یک چهارمشون رشته ی دوم یا سوم دارن می خونن. اونم در سن 35-40 سال؟

:ws33:

من فکر میکردم ایران داره خیلی مدرک گرایی میکنه،یعنی اونطرف هم اینجوری شده:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه
من فکر میکردم ایران داره خیلی مدرک گرایی میکنه،یعنی اونطرف هم اینجوری شده:icon_pf (34):

والا من که چیز دیگری میبینم...

من البته توی همین ایران خودمون و یکی از روستاهای شمال کشور زندگی میکنم... حرف هام هیچ سندیتی نداره... :ws3:

ولی تا حالا ندیدم هیچ فردی که تحصیل کرده باشه و از دانشگاه خوب فارق التحصیل شده باشه توی اون کشور بیکار بمونه... میانگین حقوقشون هم حدود 20 هزار دلار در ماه هست که پول خیلی زیادی میشه...

کالج هایی که دوره های 2 ساله ارائه میدند معمولا دوره های کاری هستند... دوره های آکادمیک به اون معنایی که شما فکر میکنید نیستند... برای مثال دوره های CCIE سه ساله هستند که به دکترای شبکه معروفند و کسی که مدرک رو بگیره یک مدال هم بهش میدند :ws3:

ولی خوب باز هم رشته ی دانشگاهی نیستند که... فقط کاری هستند...

در ضمن ملت اونجا میرند رشته ی دوم میخونند دلیلش تا اونجایی که بنده میدونم این هست که اون فرد یک رشته ی بسیار آبکی خونده و براش بازار کاری وجود نداره... در نتیجه مجبور میشه بره توی کالج و یک رشته ی دیگه بخونه که بازار کار داره...

خیلی با ایران فرق میکنه...

• Like 9
لینک به دیدگاه

راستی اون خانوم ایرانیه هم متال گوش میداده و هم روی دستش آهنگ امینم مینوشته ؟؟!!!!!!!!! :ws28:

به این میگند سوتی خفن کارگردانی... :ws3:

کسی که متال گوش میده مطمئن باشید که همزمان امینم گوش نمیده...

• Like 5
لینک به دیدگاه
والا من که چیز دیگری میبینم...

من البته توی همین ایران خودمون و یکی از روستاهای شمال کشور زندگی میکنم... حرف هام هیچ سندیتی نداره... :ws3:

ولی تا حالا ندیدم هیچ فردی که تحصیل کرده باشه و از دانشگاه خوب فارق التحصیل شده باشه توی اون کشور بیکار بمونه... میانگین حقوقشون هم حدود 20 هزار دلار در ماه هست که پول خیلی زیادی میشه...

کالج هایی که دوره های 2 ساله ارائه میدند معمولا دوره های کاری هستند... دوره های آکادمیک به اون معنایی که شما فکر میکنید نیستند... برای مثال دوره های CCIE سه ساله هستند که به دکترای شبکه معروفند و کسی که مدرک رو بگیره یک مدال هم بهش میدند :ws3:

ولی خوب باز هم رشته ی دانشگاهی نیستند که... فقط کاری هستند...

در ضمن ملت اونجا میرند رشته ی دوم میخونند دلیلش تا اونجایی که بنده میدونم این هست که اون فرد یک رشته ی بسیار آبکی خونده و براش بازار کاری وجود نداره... در نتیجه مجبور میشه بره توی کالج و یک رشته ی دیگه بخونه که بازار کار داره...

خیلی با ایران فرق میکنه...

دوره های دوساله اکثرا" تکنسینیه و حقوقش هم بالاست :icon_razz:

اصلا" ما جرا داریم اینقدر درس می خونیم :w74:

نه بابا بعضیاشون رشته ی درست حسابی خوندن...اما میان یه رشتهی دیگه هم می خونن :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوره های دوساله اکثرا" تکنسینیه و حقوقش هم بالاست :icon_razz:

اصلا" ما جرا داریم اینقدر درس می خونیم :w74:

نه بابا بعضیاشون رشته ی درست حسابی خوندن...اما میان یه رشتهی دیگه هم می خونن :ws37:

همون... منظورم همون سیستم تکنسینی بود...

همه جا تبلیغ دانشگاه هایی که دوره هاش رو ارائه میدن هست... :ws52:

خوب شما میشید خانوم مهندس و بعد ها دکتر و بعد ها پروفسور با یک فروند برد فوق دکترای خوشگل که میزنید به دیوار اتاق و پزش رو میدید... :ws3:

خوب حتما دانشگاهی که اون مدرک رو ازش گرفتند آبکی بوده... :ws52:

خوب آخه این با عقل جور در نمیاد... یک نفر یک رشته ی خیلی خوب رو توی یک دانشگاه خوب خونده باشه بعد بیکار بمونه ؟

چرا هرکی من میشناسم سر کارش مونده با اینکه دوستانش اخراج شدند ؟ :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
متال که خیلی افتضاحه واقعا.....

خوب شما دوست ندارید...

به نظر منم پاپ مزخرف ترین و بدترین و بی معنا ترین موسیقی دنیاست... یک سری سر و صداست که هیچ معنایی نداره با شعر های کاملا تو خالی و بی معنا...

رپ هم از اون بدتر... یک عده از همه جا مونده که نه صدا دارند نه موسیقی میفهمند میان میشند رپ خون...

تنها موسیقی های دنیا که ارزش گوش دادن دارند کلاسیک و راک و متال هستند از نظر من...

ولی به هر حال دلیل نمیشه حرف من درست باشه که... :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
همون... منظورم همون سیستم تکنسینی بود...

همه جا تبلیغ دانشگاه هایی که دوره هاش رو ارائه میدن هست... :ws52:

خوب شما میشید خانوم مهندس و بعد ها دکتر و بعد ها پروفسور با یک فروند برد فوق دکترای خوشگل که میزنید به دیوار اتاق و پزش رو میدید... :ws3:

خوب حتما دانشگاهی که اون مدرک رو ازش گرفتند آبکی بوده... :ws52:

خوب آخه این با عقل جور در نمیاد... یک نفر یک رشته ی خیلی خوب رو توی یک دانشگاه خوب خونده باشه بعد بیکار بمونه ؟

چرا هرکی من میشناسم سر کارش مونده با اینکه دوستانش اخراج شدند ؟ :ws52:

باورت می شه یکی از دوستای من این ترم رشته ی سومش تموم می شه. رشتهی اول روانشناسی-دوم: مهندسی شیمی -صنایع غذایی- سوم هم حقوق. می گفت بالاخره بعد از 13 سال فارغ التحصیل می شم :hanghead:

دوتاش رو towson خونده. سومی رو هم university of Maryland!

• Like 7
لینک به دیدگاه
باورت می شه یکی از دوستای من این ترم رشته ی سومش تموم می شه. رشتهی اول روانشناسی-دوم: مهندسی شیمی -صنایع غذایی- سوم هم حقوق. می گفت بالاخره بعد از 13 سال فارغ التحصیل می شم :hanghead:

دوتاش رو towson خونده. سومی رو هم university of Maryland!

:w58::w58::w58::w58:

واقعا ؟ :w58:

یعنی برای اینکه کار پیدا کنه اینطوری بود ؟ :w58:

چقدر وحشتناک... :shame:

من بیام اونجا بیچاره میشم...

دیدی آخرش باید برم تو مک دونالد کار کنم... :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حالا گرچه یکم اسپم میشه... ولی بد نیست بدونید که یک بنده خدایی که ایران دکتر فوق تخصص بود رفته بود تو آمریکا توی یک بیمارستان برای دیگران آمپول میزد... :w58:

یک بنده خدای دیگری هم کارش این بود که شب ها میرفت توی فری که توش همبرگر درست میکردند اون تو رو تمیز میکرد... :shame:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58::w58:

واقعا ؟ :w58:

یعنی برای اینکه کار پیدا کنه اینطوری بود ؟ :w58:

چقدر وحشتناک... :shame:

من بیام اونجا بیچاره میشم...

دیدی آخرش باید برم تو مک دونالد کار کنم... :hanghead:

نه مهم ترین موضوع پارتیه :ws37:

خیلی رسمی توی فرم های اپلیکیشن می نویسن کسی رو می شناسی که تو این شرکت کار کرده باشه؟ اگه بله بگید کی و شمارش رو هم بنویسید!

این یعنی پارتی بازیه قانونی.

کلا" توی کار نت ورکینگ خیلی مهمه. وگرنه باید 584765845 جا بری مصاحبه که یه کاری گیر بیاری.

من برای کار آموزیم حدود 70 جا زنگ زدم. 58 تاشون گفتن نه. 12 تاشون گفتن رزومتو بفرست ببینیم چی مشیه. 2تاشون جواب دادن. یکیشون گفت ایشالا سال بعد. یکیشون گفت خوبه بیا! :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا گرچه یکم اسپم میشه... ولی بد نیست بدونید که یک بنده خدایی که ایران دکتر فوق تخصص بود رفته بود تو آمریکا توی یک بیمارستان برای دیگران آمپول میزد... :w58:

یک بنده خدای دیگری هم کارش این بود که شب ها میرفت توی فری که توش همبرگر درست میکردند اون تو رو تمیز میکرد... :shame:

کاملا" عادیه این قضیه. مخصوصا" برای رشته هایی که با جون آدم سرو کار دارن!

من کسی رو می شناسم که فوق لیسانس ضنایع غذایی بود تو ایران. اینجا نجاری می کنه :sigh: البته 4 سالی هست بیکار شده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه مهم ترین موضوع پارتیه :ws37:

خیلی رسمی توی فرم های اپلیکیشن می نویسن کسی رو می شناسی که تو این شرکت کار کرده باشه؟ اگه بله بگید کی و شمارش رو هم بنویسید!

این یعنی پارتی بازیه قانونی.

کلا" توی کار نت ورکینگ خیلی مهمه. وگرنه باید 584765845 جا بری مصاحبه که یه کاری گیر بیاری.

من برای کار آموزیم حدود 70 جا زنگ زدم. 58 تاشون گفتن نه. 12 تاشون گفتن رزومتو بفرست ببینیم چی مشیه. 2تاشون جواب دادن. یکیشون گفت ایشالا سال بعد. یکیشون گفت خوبه بیا! :hanghead:

:imoksmiley:

من اگر کلاهمم بیوفته اونرا نمیام دیگه... :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاملا" عادیه این قضیه. مخصوصا" برای رشته هایی که با جون آدم سرو کار دارن!

من کسی رو می شناسم که فوق لیسانس ضنایع غذایی بود تو ایران. اینجا نجاری می کنه :sigh: البته 4 سالی هست بیکار شده.

یکی رو مشناسم که دوست داداشم بود... اونجا توی یک برجی چند طبقه رو خریده بود و خیلی وضعش خوب بود و این طبقات رو اجاره میداد به شرکت های بزرگ و خلاصه زندگیش خیلی خوب میچرخید... بعد یهووو وضع اقتصادی که خراب شد ملکش بی ارزش شد و حالا نمیتونست اجاره بده و نمیتونست قصد اون املاک رو به بانک بپردازه... بعد سرمایش توی سهام هم از بین رفت... حالا املاکش رو بانک ازش خرید... بعد تازه تمام اینها رو هم که فروخت چند صد هزار دلار به بانک بدهکار شده بود بازم...

الان پیش مادرش زندگی میکنه... دیوونه شده... انواع و اقسام بیماری های روانی رو گرفته بیچاره... :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خوب شما دوست ندارید...

به نظر منم پاپ مزخرف ترین و بدترین و بی معنا ترین موسیقی دنیاست... یک سری سر و صداست که هیچ معنایی نداره با شعر های کاملا تو خالی و بی معنا...

رپ هم از اون بدتر... یک عده از همه جا مونده که نه صدا دارند نه موسیقی میفهمند میان میشند رپ خون...

تنها موسیقی های دنیا که ارزش گوش دادن دارند کلاسیک و راک و متال هستند از نظر من...

ولی به هر حال دلیل نمیشه حرف من درست باشه که... :w16:

کاری با بقیه ش ندارم ممکنه درست بگید اما خدایی بگید چی از این متال درک میکنید؟کجاش هنره؟واقعا میخوام بدونم منو مطلع کنید...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...