Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اون دیگران که میگی برای هرکسی یه تعریفی داره. برای من همین که خودم و خواهرمو یکی دوتا از دوستام و بعدا همسرم()ببین کافیه ،چون پس شما به خالکوبی خانوادگی ، تحت نظارت خانواده علاقه مندین...... ترس علما از رفقای ناباب و خالکوبی اجتماعی است..... 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم عکس میخوام نامردا... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دز فی@لتر پذیری انجمن خیلی رفته بالا خدا به خیر کنه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?p=555091#post555091 عکس اخرو حذف کردم،بابا جنبه داشته باشد:w000: 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?p=555091#post555091عکس اخرو حذف کردم،بابا جنبه داشته باشد:w000: :ws44: فایده نداره دیگه. آب ریخته رو نمیشه جمع کرد... تازه شاهین واضح ترش رو گذاشته بالا:ws44: واقعا که... میدونید از دیشب تا حالا چند تا پسر جوون به این تاپیک مراجعه کردن واسه این عکسها؟ هم دست شیطان که میگن تویی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجام باز چیزی نمیبینم که... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آها... دیدم... به اینا میگفتید عکس ؟ ای بابا... ای بابا... 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجام باز چیزی نمیبینم که... عزیزم چشم ما همه چشم برزخی داریم که تو نداری 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws44:فایده نداره دیگه. آب ریخته رو نمیشه جمع کرد... تازه شاهین واضح ترش رو گذاشته بالا:ws44: واقعا که... میدونید از دیشب تا حالا چند تا پسر جوون به این تاپیک مراجعه کردن واسه این عکسها؟ هم دست شیطان که میگن تویی :vahidrk: یعنی برای من یه سوال به وجود اومد ایا واقعا کسی با دیدن این عکس به گناه می افته؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آها... دیدم... به اینا میگفتید عکس ؟ ای بابا... ای بابا... baz tiripe cheshm va del siri bardashti:ws3:shayad baraye to chizi nabashe vali :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب خدا افراد رو باسلایق مختلف افریده یکی خوشش میاد از اینکارا میکنه یکی دیگه خوشش نمیاد که من به شخصه بمیره دست به همچین کاری نمیزنم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آها... دیدم... به اینا میگفتید عکس ؟ ای بابا... ای بابا... ای بابا. یه جوون مجرد دیگه هم اضافه شد... خانوم دخترک شهرک ساز هیچ میدونی همه این گناها به پای تو هم نوشته میشه؟ این چند ساعته اصلا به تعداد فرشته هایی که گناهاتو مینویسن دقت کردی چقدر اطرافت تعدادشون زیاد شده؟:vahidrk: خدایا توبه 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوء تفاهم نشه رابطه ای که گفتم مطلق و مخصوصا دوطرفه نبود!! نگفتم کسایی که خالکوبی میکنن ناباب و شرورن و بقیه خوبن و یا هرکی خالکوبی کنه قطعا شروره! (البته منم اسمی از شرور نبردم برداشت شما بوده) همچنین نگفتم خالکوبی معیار اصلی دسته بندیه ادمهاست!! فقط احساسمو نسبت به اینکار گفتتم که دلیلشم توضیح دادم. نمیدونم چرا نمیتونم منظورمو برسونم. من در جواب پست شما ننوشتم اونو. اگر جواب شما بود نقل قول میکردم. خیلیا این طور فکر میکنن و دلیلشون برای دوست نداشتن اونیایی هست که گفتم. 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی برای من یه سوال به وجود اومد ایا واقعا کسی با دیدن این عکس به گناه می افته؟ بستگی به استعدادت داره. اگه مستعد باشی چرا که نه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا.یه جوون مجرد دیگه هم اضافه شد... خانوم دخترک شهرک ساز هیچ میدونی همه این گناها به پای تو هم نوشته میشه؟ این چند ساعته اصلا به تعداد فرشته هایی که گناهاتو مینویسن دقت کردی چقدر اطرافت تعدادشون زیاد شده؟:vahidrk: خدایا توبه بستگی به استعدادت داره.اگه مستعد باشی چرا که نه :w821::w821::w821::w821: خدایا توبه. واقعا کسی ممکنه با اینعکسا تحریک بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821::w821::w821::w821:خدایا توبه. واقعا کسی ممکنه با اینعکسا تحریک بشه؟ عزیزم یه عده با دیدن مانتوی رنگ روشن به تن یه زن تحریک میشن. این عکسا دیگه حتما باعث میشه....:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس محمود هم میزنن؟ هرجا بخوایم؟ البته بدون ریش می خوام اخه با ریش خیلی سخته هم گرون در میاد هم اصلا نمیشه شبیه اش در اورد:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که میگم برای نواندشان یه علامت انتخاب کنیمو بزنیم رو بدنمون چطوره؟ مثلا همون کلمه نواندیشان حالا با یه کم تغییرات:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب مسئله همون الگو انتخاب کردنه... مگر من گفتم چون موهاش رو رنگ کرده بود بده ؟ دقیقا به دلیل اینکه الگو انتخاب کرده بود و دقیقا تقلید کرده بود از اون فرد بده... اون هم تقلید ظاهری در این سطح... از چنین فردی... این پوچی فرد رو میرسونه... حالا اگر نخوایم بگیم بیماری روانی و کمبود هست... من دلیل پوچی نمیبینم طرف فکر میکنه اینطوری زیباتره حالا هر کی یه دیدگاهی داره حتما نگاهامون فرق میکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده