Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. امیدوارم حال همگی دوستان در این ساعات بامدادی خوش و خرم باشه. راستش مدتیه دوستان اصرار دارن هر کس فراخور حال خودش تو تالار تخصصی مربوط به خودش فعالیت کنه. من خودم به شخصه میام انجمن که از محیط کارم و دغدغه های مربوط به اون دور باشم. ولی صحبت دوستان هم منطقی به نظر میاد. چون گذروندن وقت تو تالار گفتگوی آزاد میتونه مفید باشه ولی از طرفی فعالیت در تالارهای تخصصی هم لازمه. از طرفی رسالت انجمن ایجاب میکنه هر کس در تخصص خودش در جهت پیشبرد اهداف انجمن فعالیت کنه. من برای برخی از دوستان توضیح دادم که غرق شدن تو رشته و کارم تا حدود زیادی منو خسته کرده. اگر اینجا هم بخوام وارد حوضه تخصصم بشم دیگه بوی الرحمان انجمن رو در بر میگیره. اینم بگم که اگه بخوام درگیر فعالیت تو تالار تخصصیم بشم دیگه نمیتونم ازش جدا شم. از اونطرف دوستان دلایل خوبی میارن. میگن تالار آزاد خونه اصلی ما نیست. نمیتونیم خلا های موجود ذهنیمون رو اینجا برطرف کنیم. حالا من موندم سر دوراهی. به نظر شما چی کنم؟ وقتم داره هدر میره اینجا؟ برم تو تالار تخصصی خودم؟ شما چطور با این موضوع کنار میاید؟ چند درصد از وقتتون در بخش عمومی میگذره؟ برنامه خاصی برای کنترل فعالیتتون زمانی که در انجمن هستید دارید؟ 25 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که تو تالار تخصصی نمیرم خب میام تا وقتم و بگذرونم و از فشار و استرس دور باشم بنظر من تو هم تو آزاد باش و فعالیت کن خودم دارمت میشی کاربر ویژه! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خواستم قید گفتگوی آزاد را به طور کامل بزنم ،اما نتونستم. چون نمیشه فقط غرق درس و زندگی ماشینی شد،نهایتا ممکنه اونطوری آدم دیوونه بشه. به نظرم مساوات بهترین حالته،یعنی کمی اینطرف،کمی آنطرف. نه به آن شوری شوری،نه به این بی نمکی........ 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خواستم قید گفتگوی آزاد را به طور کامل بزنم ،اما نتونستم. چون نمیشه فقط غرق درس و زندگی ماشینی شد،نهایتا ممکنه اونطوری آدم دیوونه بشه. به نظرم مساوات بهترین حالته،یعنی کمی اینطرف،کمی آنطرف. نه به آن شوری شوری،نه به این بی نمکی........ توضیح دادم که میترسم برم سمت تالار تخصصیم و دوباره غرق شم اونجا. اونوقت یه تیم نجات باید بیاد منو بکشه بیرون 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خود من بیشتر توی گفتگو ازاد هستم اما فعالیت مربوط به رشتم هم انجام میدم ...گاهیم به تالار ادبیات سر میزنم ... به نظره منم فقط توی گفتگوی ازاد موندن هم کسل کننده میشه در ضمن ما خیلیامون دیگه اینجا با هم دوست شدیم ...فک میکنم اگه به خاطر هیچیم نه...به خاطر این دوستیهامونم که شده به پیشرفت علمیه انجمن هم کمک کنیم خیلی بهتره هم فعالیته تخصصی وعلمی در کنارشم گفتگوی آزاد یا تفریح و سرگرمی 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توضیح دادم که میترسم برم سمت تالار تخصصیم و دوباره غرق شم اونجا. اونوقت یه تیم نجات باید بیاد منو بکشه بیرون شما تا مارو در دریا غرق نکنی،بیخیال نمیشی...... نترس،مثل رُز میذارمت روی تخته شکسته کشتی تایتانیک........... و خودم مثل جک غرق میشم. اما نترس،بیا اونجا هم فعالیت بکن،اونطوری هم جوگیر نمیشی که همش اونجا بمونی. 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توضیح دادم که میترسم برم سمت تالار تخصصیم و دوباره غرق شم اونجا. اونوقت یه تیم نجات باید بیاد منو بکشه بیرون متعادل بودن و از همینجا تمرین کن خب (منظورم تعادل بین کار و سرگرمی وتفریحه) 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه که نیایم توی تالار گفتگوی آزاد................ ولی یه وقت هایی واقعا همه چیز راکد میشه اونوقت میتونی بری یک سر به تالار تخصصیتم بزنی تا قدر آزادی رو بدونی بهتره بتونیم توی تالارهای تخصصیمونم فعالیت مفید داشته باشیم... منم میخوام سعی کنم بتونم اینجوری باشم.......... 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که تو تالار تخصصی نمیرمخب میام تا وقتم و بگذرونم و از فشار و استرس دور باشم بنظر من تو هم تو آزاد باش و فعالیت کن خودم دارمت میشی کاربر ویژه! شقی این اسی برای من نقشه های شومی کشیده. هی میگه بیا اونجا فعالیت کن. :w00: 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه که نیایم توی تالار گفتگوی آزاد................ولی یه وقت هایی واقعا همه چیز راکد میشه اونوقت میتونی بری یک سر به تالار تخصصیتم بزنی تا قدر آزادی رو بدونی بهتره بتونیم توی تالارهای تخصصیمونم فعالیت مفید داشته باشیم... منم میخوام سعی کنم بتونم اینجوری باشم.......... یکی از دلایلی که شما رو دعوت کردم همین بود. شما خیلی در بخش عمومی فعالیت دارید. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به [/url]نظر شما چی کنم؟کار بدی نکن! هم تو تخصصی باش هم آزاد. وقتم داره هدر میره اینجا؟ از چه لحاظ؟ خب آدم توی گفتگوی آزاد خیلی چیزا یاد می گیره برم تو تالار تخصصی خودم؟ 50-50 شما چطور با این موضوع کنار میاید؟ من کلا" کنار نمیام! ولی جدی بخوایم بگیم انرژیمو تقسیم می کنم . چند درصد از وقتتون در بخش عمومی میگذره؟ بعضی وقتا شاید 80% بعضی وقتا 10% برنامه خاصی برای کنترل فعالیتتون زمانی که در انجمن هستید دارید؟ من چون از صبح کله ی سحر پای کامپیوترم. یه چشمم به کارامه یه چشمم به انجمن 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چون از صبح کله ی سحر پای کامپیوترم. یه چشمم به کارامه یه چشمم به انجمن خود منم همینطوریم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شقی این اسی برای من نقشه های شومی کشیده. هی میگه بیا اونجا فعالیت کن. :w00: نصفه شب هوار نکش:w00: خب بنظرم شرایطت و درست متوجه نشدن جدای از کار و بار علمی متاهل ها درگیری فکری زیادی دارن که نیاز به تخلیه فکر و استرس دارن بنظرم اینجور وقتها باید بیخیال مطالب جدی و علمی شد 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی از دلایلی که شما رو دعوت کردم همین بود. شما خیلی در بخش عمومی فعالیت دارید. آره من همش عمومی هستم ولی هیچی............ خداییش توی این تالار عمومی هست که آدم دوستای خوبی پیدا میکنه اگر هیچ هیچی هم نداشته باشه این یک چیزش خوبه....... به حرفهای شقایق و اسی گوش نده همش الکی میگند..............دارند اغوالت میکنند:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره من همش عمومی هستم ولی هیچی............خداییش توی این تالار عمومی هست که آدم دوستای خوبی پیدا میکنه اگر هیچ هیچی هم نداشته باشه این یک چیزش خوبه....... به حرفهای شقایق و اسی گوش نده همش الکی میگند..............دارند اغوالت میکنند:icon_pf (34): بابا شقایق که میگه همینجا بمون نصفه شب هوار نکش:w00:خب بنظرم شرایطت و درست متوجه نشدن جدای از کار و بار علمی متاهل ها درگیری فکری زیادی دارن که نیاز به تخلیه فکر و استرس دارن بنظرم اینجور وقتها باید بیخیال مطالب جدی و علمی شد اصل مطلبو شوما گرفتی. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا شقایق که میگه همینجا بمون اصل مطلبو شوما گرفتی. نه میگی ویژهت میکنم منظورم بود:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دادا... به نظرم پیشنهاد میکنم بیای تالار معدن فعالیت کنی اینقده خوبه تالارمون 3 تا کاربر داره همه چی آرومه .... ولی جدا روی این تالار تو انجمن بحث ها شده.... اگر این تالار نباشه بچهااز هم دورن هیشکی نمیدونه افکار دوستاش چیه دیگه دور هم جمع نمیشیم... فعالیت تو تالار تخصصیت خوبه به شرطی که ببینی چه هدفی و میخوای دنبال کنی؟ تالار گفتگوی آزاد من home page منه اول اینجارو باز میکنم بعد در کنار اون تو تالار تخصیمم فعالیت خودمو دارم چون بالاخره تخصصی دارم هدف این نیست که فقط من استفاده کنم بعضی وقتها هم من باید یه کاری کنم که دیگران استفاده کنن اگه قرار بود تنها گفتگوی آزاد باشه به نظر من که دیگه انجمن علمی نبود مثل خیلی از سایتها پاتوق بود... 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه میگی ویژهت میکنم منظورم بود:icon_pf (34): آهان. برام فرقی نمیکنه ویژه باشم یا معمولی. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه قرار بود تنها گفتگوی آزاد باشه به نظر من که دیگه انجمن علمی نبود مثل خیلی از سایتها پاتوق بود... به خاطر همینه عذاب وجدان هم گرفتم. میگم نکنه من نوعی دارم جلوی تعالی و رشد انجمنو میگیرم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این محمد گاگاری هم میومد یه نظری میداد بهتر میتونستم تصمیم گیری کنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده