M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان سیالاتی با توجه بخش بندی جدید تالار بیش از پیش به همکاری شما نیازمندیم.هر یک از دوستان لطفا مشخص کنند که در کدام شاخه حاضر به فعالیت هستند. پ)بخش بندی تالار سیالات 1- مکانیک سیالات و جریان شناسی 2- انتقال حرارت و انتقال جرم 3- ترمودینامیک،سوخت و احتراق 4- سیستم های انرژی،سیکل های ترکیبی و نیروگاه ها 5- مهندسی پایپینگ کیفیت مطالب بیش از کمیت آنها مهم است ،پس نیاز به کپی پیست نیست متشکرم 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من در موضوعات 1 و 2 (مخصوصا 1) میتونم کمک کنم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1،4تا سرحد توان و معلومات! 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من در موضوعات 1 و 2 (مخصوصا 1) میتونم کمک کنم :gnugghender: فعلا موضوع 1.... 1،4تا سرحد توان و معلومات! از هر سه دوست عزیز متشکرم. پس پس کم کم باید به فکر این باشیم که یه پروژه که به مبحث سیالات و جربان مربوط باشه،تهیه کنیم.من خودم از استادام کمک میگیرم.شما هم نظرات خود را اعلام بفرمایید. 5 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من یک پیشنهاد دارم امیدوارم مقبول افتد!! بررسی ایرفویل با سایز مشخص(میتونم پیشنهاد کنم) توسط fluent در جریان پایا و ناپایا:jawdrop: میتونیم با زاویه های مختلف بررسی و مقایسه کنیم ؛شاید بهینه کنیم و مقاله و ISIو بعد بریم جام جهانی!! چطوره؟!!! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مورد 2 البته اگه سوادم قد بده. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من یک پیشنهاد دارم امیدوارم مقبول افتد!! بررسی ایرفویل با سایز مشخص(میتونم پیشنهاد کنم) توسط fluent در جریان پایا و ناپایا:jawdrop: میتونیم با زاویه های مختلف بررسی و مقایسه کنیم ؛شاید بهینه کنیم و مقاله و isiو بعد بریم جام جهانی!! چطوره؟!!! الان دو گروه از بچه های ما پروژه پایانیشون در مورد بررسی ایرفویل در فلوئنت است.فکر نمیکنید موضوعش تکراری باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مورد 2 البته اگه سوادم قد بده. شکسته نفسی میفرمایید. 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ الان دو گروه از بچه های ما پروژه پایانیشون در مورد بررسی ایرفویل در فلوئنت است.فکر نمیکنید موضوعش تکراری باشه؟ :icon_pf (34):در جریان نبودم.ولی می تونیم حداقل ما نتایجمون رو با هم بررسی کنیم و حتی از اون یه مقاله در بیاریم.نمی تونیم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من در بخش مكانيك سيالات يا همون بخش 1 اگر تايم داشته باشم خوشحال ميشم تو جمعتون باشم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من در بخش مكانيك سيالات يا همون بخش 1 اگر تايم داشته باشم خوشحال ميشم تو جمعتون باشم سلام.ما نیز خوشحال میشیم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.ما نیز خوشحال میشیم سلام مهندس هستم در خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):در جریان نبودم.ولی می تونیم حداقل ما نتایجمون رو با هم بررسی کنیم و حتی از اون یه مقاله در بیاریم.نمی تونیم اشکال ندارهدر مورد ایرفویل زیاد کار شده.در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم مراحل یک پروژه با فلوئنت آموزش داده شده.بازم هرپیشنهادی بذهنتون رسید ،بیان کنید،نهایتا یک موضوع رو انتخاب میکنیم. نظرتون در مورد جریان های دوفازی و یا لایه مرزی جیه؟ 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من یک پیشنهاد دارم امیدوارم مقبول افتد!! بررسی ایرفویل با سایز مشخص(میتونم پیشنهاد کنم) توسط fluent در جریان پایا و ناپایا:jawdrop: میتونیم با زاویه های مختلف بررسی و مقایسه کنیم ؛شاید بهینه کنیم و مقاله و isiو بعد بریم جام جهانی!! چطوره؟!!! موافقم اما فک نکنم مقاله در بیادچون بررسی ایرفویل و پدیده های آیرودینامیکی چون جدایش،استهال و ... خیلی وقت پیش انجام شده... اینم بگم مهندس جان تو ایران با فلوئنت و سایر نرم افزار هایی که کرک شدند نمی تونیم مقاله isi بدیم 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ موافقم اما فک نکنم مقاله در بیادچون بررسی ایرفویل و پدیده های آیرودینامیکی چون جدایش،استهال و ... خیلی وقت پیش انجام شده...اینم بگم مهندس جان تو ایران با فلوئنت و سایر نرم افزار هایی که کرک شدند نمی تونیم مقاله isi بدیم :w410: ممنون دوست گرامی.می دونستم؛ قسمت مقاله و مخصوصا isi شوخی بود 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :w410:ممنون دوست گرامی.می دونستم قسمت مقاله و مخصوصا isi شوخی بود چرا شوخی؟اتفاقا اگر یه موضوع خوب با قابلیت مقاله شدن رو انتخاب کنیم ،انگیزه افراد بالاتر میره 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ چرا شوخی؟اتفاقا اگر یه موضوع خوب با قابلیت مقاله شدن رو انتخاب کنیم ،انگیزه افراد بالاتر میره :w821: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اینم بگم مهندس جان تو ایران با فلوئنت و سایر نرم افزار هایی که کرک شدند نمی تونیم مقاله isi بدیم این رو من نمیدونسم!!! خوب میشه بهشون گفت نرم افزار من اصلی بود؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده