DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ رحمان با چه دوربینی عکس میگیری ؟ اسمت رحمان بود !!!!:ws52: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ رحمان با چه دوربینی عکس میگیری ؟اسمت رحمان بود !!!!:ws52: اره اسمم رحمان هست با موبایل میگیرم sony Ericsson C901 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اره اسمم رحمان هست با موبایل میگیرم sony Ericsson C901 واقعا حالت ماکروش خیلی عالیه 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ واقعا حالت ماکروش خیلی عالیه اره فوق العاده هست .. من ک از دوربینش خیلی راضی ام اینم گوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ داداش تو از عكساي من تعريف كردي ولي انگشت كوچيكه ي عكساي توام نميشه خيليييييي عالي بود معركست همش:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ داداش تو از عكساي من تعريف كردي ولي انگشت كوچيكه ي عكساي توام نميشه خيليييييي عالي بود معركست همش:icon_gol: خدایی به عکسای تو نمیرسه مرسی عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده