Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از کجا میدونی این عکس و من نگرفتم با دوربین خودم؟؟؟؟؟اون هفته رفته بودم افریقا این عکسم تو یکی از قبایل اونجا از این پیری گرفتم برش گردون تو تاپیک خودش..................:167: چه خبر آفریقا ؟ خوش گذشت ؟ یکی از این گوشواره ها هم برای من سوغات میاوردی خسیس اون باطوم هم بذار کنار تا نیومدم تیربارونت کنم :icon_pf (95): لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خبر آفریقا ؟ خوش گذشت ؟ یکی از این گوشواره ها هم برای من سوغات میاوردی خسیس اون باطوم هم بذار کنار تا نیومدم تیربارونت کنم :icon_pf (95): جات خالی بود فقط خیلی گرم بود مردم از گرما ولی این قبایل سرخ پوستیم عالمی داره ها حالا از کجا فهمیدی من اصفهانیم؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جات خالی بودفقط خیلی گرم بود مردم از گرما ولی این قبایل سرخ پوستیم عالمی داره ها حالا از کجا فهمیدی من اصفهانیم؟ من همینطوری گفتم خسیس نمیدونستم اصفهانی هستی.. مگه هر کی خسیسه اصفهانیه ؟ :JC_thinking: این ادمینی هم خیلی خسیسه ولی اصفهانی نیست لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همینطوری گفتم خسیس نمیدونستم اصفهانی هستی..مگه هر کی خسیسه اصفهانیه ؟ :JC_thinking: این ادمینی هم خیلی خسیسه ولی اصفهانی نیست نه استخفرالله اصفهانیا خسیس نیستن اسمشون بد در رفته لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه استخفراللهاصفهانیا خسیس نیستن اسمشون بد در رفته اوهومممم مثل شیرازی ها که تنبل نیستن ولی اسمشون بد در رفته ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده