Neptune 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مخابراتی نیستم ولی مخابراتی ها رو دوست دارم . مبارک باشه 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب میگن هر وقت تبریک بگی تازس (!) با یک روز تاخیر ، به همه ی مخابراتیا و برقیا تبریک میگم ... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هم این روز را به تمامی دوستان تبریک میگم.آیا طرحی در این مدت برای بهبود سرعت نت ایجاد میشه؟ مرسی...... البته قول هایی داده شده و طرح هایی قراره انجام بشه ولی تا چقدر عملی بشه خدا میدونه ..... اگه نسل سوم تلفن همراه بالاخره بیاد خیلی روی افزایش سرعت اینترنت تاثیر خواهد گذاشت ......... 5 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به امید روزی بدون فیل تر وسانسور در ایران:ws21: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی...... البته قول هایی داده شده و طرح هایی قراره انجام بشه ولی تا چقدر عملی بشه خدا میدونه ..... اگه نسل سوم تلفن همراه بالاخره بیاد خیلی روی افزایش سرعت اینترنت تاثیر خواهد گذاشت ......... دیروز طرحی برای افزایش پهنای باند افتتاح نشد؟حداکثر تا چند وقت دیگر میتوانیم شاهد این پیشرفت باشیم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده