partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم گفتما...اما دیر گفتم... یک عمر دیر رسیدیم.................. آفرین کتایون.......بلاخره تونستی .....امتیاز رو به کتایون بدید.حالا چجوری حدس زدی؟ امتیاز به کسی نمیدیم ... کتی سری بعدی منمحدسم بزن نخیرم ... بچه ها امتحاناتون کی شروع میشههههه؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها امتحاناتون کی شروع میشههههه؟ من 17 ام لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که همیشه امتحان دارم:4564:تا 6 تیر شما عکس ها رو بزار،همشو خودم حدس میزنم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 17 ام خوبه ... من که همیشه امتحان دارم:4564:تا 6 تیرشما عکس ها رو بزار،همشو خودم حدس میزنم باشه ... ولی 23 ام و 4 تیر امتحان بزرگی دارم و نمی تونم بیام ... فعلاً ادامه میدیم ... تا اون موقع ... حاضر هم نیستم این مسئولیت سنگین رو بر دوش کسی بندازم ... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه ... ولی 23 ام و 4 تیر امتحان بزرگی دارم و نمی تونم بیام ... فعلاً ادامه میدیم ... تا اون موقع ... حاضر هم نیستم این مسئولیت سنگین رو بر دوش کسی بندازم ... من میتونم بر عهده بگیرما لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میتونم بر عهده بگیرما واقعاً؟ هرچند اینجا گفتم : حاضر [/url]هم نیستم این مسئولیت سنگین رو بر دوش کسی بندازم ... ولی نظرم عوض شد بهت خبر میدم ... :shad: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعاً؟ هرچند اینجا گفتم : ولی نظرم عوض شد بهت خبر میدم ... :shad: تعارف اومد نیومد داره،من یه چیزی گفتم ،تو چرا باور میکنی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی نظرم عوض شد بهت خبر میدم ... :shad: به من اصرار نکن این سمت رو بگیرم، علاقه ای به سمت و ... ندارم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تعارف اومد نیومد داره،من یه چیزی گفتم ،تو چرا باور میکنی:icon_pf (34): منو باش ، می خواستم رو کمکت حساب کنم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به من اصرار نکن این سمت رو بگیرم، علاقه ای به سمت و ... ندارم اصلاً فکرشم نمی کنم که این سمت بهت بدم چه برسه به اصرار ... شما فقط درستو بخون ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برنده کیه بالاخره؟ سمت اینا تقسیم می کنین منم هستمااااااااااا... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلاً فکرشم نمی کنم که این سمت بهت بدم چه برسه به اصرار ... شما فقط درستو بخون ... ما که نخواستیمش ؛ هه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برنده کیه بالاخره؟سمت اینا تقسیم می کنین منم هستمااااااااااا... برنده ؟ الآن پست ها رو میزارم ... بعد باهم تصمیم می گیریم ... :6404: سمت اینا هم باشه، خبرتون می کنم ... ما که نخواستیمش ؛ هه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منو باش ، می خواستم رو کمکت حساب کنم ... خب گول خوردی دیگه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد از اعلام برنده لطفا عکس ها رو هم زهرای عزیزم پا کن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برنده کیه بالاخره؟سمت اینا تقسیم می کنین منم هستمااااااااااا... برنده منم:shad: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :gnugghender: من ميدونستم خيلي باهوشم زهراااااااا امتيازمو بده:w00: مريمي به هوش من اتخار كن:4chsmu1: تازشم من اصلا نديدم كجا گفتي جودي رو دوس ميداري فقط چون گفت همه جا هستي تورو گفتم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :gnugghender: من ميدونستم خيلي باهوشم زهراااااااا امتيازمو بده:w00: مريمي به هوش من اتخار كن:4chsmu1: تازشم من اصلا نديدم كجا گفتي جودي رو دوس ميداري فقط چون گفت همه جا هستي تورو گفتم من میدونستم ابجی من باهوشه زود باشین امتیازشو بدین میگم افجی جون برم سوتی تو بذارم تو تاپیک سوتیا !!! به هوشت چی کار کنیم ؟ اتخار؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برنده منم:shad: برنده مشخصه كيه من:gnugghender: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میدونستم ابجی من باهوشه زود باشین امتیازشو بدین میگم افجی جون برم سوتی تو بذارم تو تاپیک سوتیا !!! به هوشت چی کار کنیم ؟ اتخار؟ حالا هركي ندونه تو كه ميدوني دكمه t يا همون ف كيبوردم به زور ميگيره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده