M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدین گفتم مریمه!!!ستیم خودم راهنمایی کردم!!!:persiana__hahaha: شما یه مریم دیگه رو گفتید پروفایلتون چرا بستست؟میخواستم دعوتتون کنم تشریف بیارید تحلیل شخصیت لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرتو..........باهات شوخی کردم،چرا بدل گرفتی:icon_pf (34): فقط میتونی منو شناسایی کنی ولی خیلی تعجب کردم،درست گفتید.شما چجوری متوجه شدید؟ من کلاً حدس کم میزنم ولی مفید میزنم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ : فقط میتونی منو شناسایی کنی نه يه دفعه ديگه هم اول شده بودم يادم نيس واسه كي بود:4chsmu1: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زن عمو ستی جونم مبارکه... آخه منم دل دارم...:w821: به خدا اگه دیگه پامو تو این تشخیص هویتا بدارم... منم ساده...:persiana__hahaha: همش گول حرفاتونو میخورم...:cryingf: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زن عمو ستی جونم مبارکه...آخه منم دل دارم...:w821: به خدا اگه دیگه پامو تو این تشخیص هویتا بدارم... منم ساده...:persiana__hahaha: همش گول حرفاتونو میخورم...:cryingf: گول کدوم حرفا؟ مگه گمراه کردم؟ :167: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما یه مریم دیگه رو گفتیدپروفایلتون چرا بستست؟میخواستم دعوتتون کنم تشریف بیارید تحلیل شخصیت :rose: مزاحمتون میشممممم! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گول کدوم حرفا؟ مگه گمراه کردم؟ :167: من اين جوری میگم دلت به حالم بسوزه...جوابارو پیش پیش بهم بگی... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اين جوری میگم دلت به حالم بسوزه...جوابارو پیش پیش بهم بگی... باشه ...ببینم چی میشه ... :6404: دور بعدی آسونه ... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه ...ببینم چی میشه ... :6404: دور بعدی آسونه ... یعنی کی میتونه باشهمن نیستما لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی کی میتونه باشهمن نیستما معلومه که تو نیستی ... البته شاید بتونی برنده شی... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معلومه که تو نیستی ... البته شاید بتونی برنده شی... :persiana__hahaha: شک نکنامتیازمو بده برم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شک نکنامتیازمو بده برم جون؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شک نکنامتیازمو بده برم مریم من زودتر گفتم... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شک نکنامتیازمو بده برم مریم من زودتر گفتم... زهی خیال باطل ... الآن ستی میاد همه امتیازارو می بره ... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مریم من زودتر گفتم... نخیر:167:من زودتر میگم......تو نمیتونی(ستاد تضعیف روحیه) لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخیر:167:من زودتر میگم......تو نمیتونی(ستاد تضعیف روحیه) نه نه نه من میتونم... جو گیر شدم الان لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه نه نه من میتونم...جو گیر شدم الان نمیتونی دیگه....اصرار نکن از حالا به خودت تلقین نکنه،بعد که من امتیاز رو بردم میای داد و هوار راه میندازی که مسابقه بعدی شرکت نمیکنم.:w00: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیتونی دیگه....اصرار نکناز حالا به خودت تلقین نکنه،بعد که من امتیاز رو بردم میای داد و هوار راه میندازی که مسابقه بعدی شرکت نمیکنم.:w00: من باید تشخیص هویت ببرم...وگرنه حسرت به دل میمونم... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من باید تشخیص هویت ببرم...وگرنه حسرت به دل میمونم... رو دفعه بعدی حساب نکن.....چون من میخوام حسرت بدل نمونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده