afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم: کدو سبز رنده شده 450 گرمآرد گندم سبوس دار 3 قاشق غذاخوری سرپر (75 گرم)تخم مرغ 1 عددروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریروغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازمروش تهیه کدو را در ظرف مناسبی ریخته، روی آن مقداری نمک بریزید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.سپس، آرد الک شده، زرده ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و 3 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را یا یکدیگر خوب مخلوط کنید.پس از اینکه مخلوط یکنواختی بدست آمد، کدو را به آن اضافه کنید. در انتها نیزسفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط بالا اضافه نمایید. در نهایت همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و دو طرف کوکو را خوب در روغن سرخ کنید. 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش ما پیاز خام می زنیم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ما پیاز خام می زنیم مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه بد نمیشه ها ولی چرب میشه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ما اصلا با کدو حال نمیکنیم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ در کل همه جورش خوش خوراک نیست 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ولی رنده کردن کدو تو ماست بدک نیس 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من خودم کدوی اب پز شده با نمک رو کنار مرغ سوخاری دوست دارم ولی خیلی برا سلامتی خوبه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ معمولا هر چی خوبه، دوس نداریم 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزهبد نمیشه ها ولی چرب میشه چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو احتمالا همون با روغن میریزه :icon_pf (34): وگرنه کدو زیاد روغن نمی بره.البته نباید در ماهیتابه رو گذاشت. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ چه نکات باحالیمرسی شما تا دلت خواست بگو تا بهت نکات بگیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ مامانم ایناااااااااااااااااااااااااااااااا اسمایل ناخن سوهان کشیدن :girl_blush2::boos: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده