afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم: کدو سبز رنده شده 450 گرمآرد گندم سبوس دار 3 قاشق غذاخوری سرپر (75 گرم)تخم مرغ 1 عددروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریروغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازمروش تهیه کدو را در ظرف مناسبی ریخته، روی آن مقداری نمک بریزید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.سپس، آرد الک شده، زرده ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و 3 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را یا یکدیگر خوب مخلوط کنید.پس از اینکه مخلوط یکنواختی بدست آمد، کدو را به آن اضافه کنید. در انتها نیزسفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط بالا اضافه نمایید. در نهایت همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و دو طرف کوکو را خوب در روغن سرخ کنید. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
fanous 11,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش 2 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش ما پیاز خام می زنیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
fanous 11,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ما پیاز خام می زنیم مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه بد نمیشه ها ولی چرب میشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ما اصلا با کدو حال نمیکنیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
fanous 11,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ در کل همه جورش خوش خوراک نیست 1 نقل قول لینک به دیدگاه
mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ولی رنده کردن کدو تو ماست بدک نیس 2 نقل قول لینک به دیدگاه
fanous 11,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من خودم کدوی اب پز شده با نمک رو کنار مرغ سوخاری دوست دارم ولی خیلی برا سلامتی خوبه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ معمولا هر چی خوبه، دوس نداریم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزهبد نمیشه ها ولی چرب میشه چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
fanous 11,130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو 2 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو احتمالا همون با روغن میریزه :icon_pf (34): وگرنه کدو زیاد روغن نمی بره.البته نباید در ماهیتابه رو گذاشت. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
mim-shimi 25,686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ چه نکات باحالی مرسی 2 نقل قول لینک به دیدگاه
- Nahal - 47,858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ چه نکات باحالیمرسی شما تا دلت خواست بگو تا بهت نکات بگیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
pesare irani 41,805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ مامانم ایناااااااااااااااااااااااااااااااا اسمایل ناخن سوهان کشیدن :girl_blush2::boos: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .