Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من یک شکلک میخوام که همیشه حالت طلبکارانه داشته باشه. مثل شکلک مسنجر که انگشتاشو تکون میده. لطفا این شکلک را بدین بذارم در شکلک های برگزیده خودم. با تشکر. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من یک شکلک میخوام که همیشه حالت طلبکارانه داشته باشه. مثل شکلک مسنجر که انگشتاشو تکون میده. لطفا این شکلک را بدین بذارم در شکلک های برگزیده خودم. با تشکر. یه کوچولو دیگه صبر کنی .. شکلکارو عوض میکنم ... بعد مگه خودت میتونی بزاری تو شکلکات ؟ اینم سفارشی محسوب میشه ...... خرج داشته بید جیگر 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یه کوچولو دیگه صبر کنی .. شکلکارو عوض میکنم ... بعد مگه خودت میتونی بزاری تو شکلکات ؟ اینم سفارشی محسوب میشه ...... خرج داشته بید جیگر این انجمن میز نداره؟ میخوام یک چیزی بذارم زیر میز. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ این انجمن میز نداره؟ میخوام یک چیزی بذارم زیر میز. زیر میزی رو فردا ازت میگیرم .. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ زیر میزی رو فردا ازت میگیرم .. فردا که نیستم من !!!! آدرس میزو بده برم زیر میز !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ فردا که نیستم من !!!! آدرس میزو بده برم زیر میز !!!!!! بودی که !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام:icon_pf (34): چقدر هوا گرمه :167: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ در مورد شکلک ها چند وقت دیگه مشکلاتش حل میشه ایشالله اونم میذارم برات بابا اسی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید یک سوال: این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید یک سوال:این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: پس سحر بیا جوابگو باش اومدم یهو شکه شدم دلمون کم گرفته نیست که بازم بیشتر بگیره لااقل رنگشو بازتر کن ممنون و خسته نباشید:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. ازطرف روح ارشد انجمن تایید میشه این شکلک :w139: بره تصمیم گیری واحد گرافیک :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ ازطرف روح ارشد انجمن تایید میشه این شکلک :w139: بره تصمیم گیری واحد گرافیک :JC_thinking: روححح ارشت بوخوره تو سرت:vahidrk: ----- 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید یک سوال:این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... من تقصیری ندارم من طراحیشون نکردم میبینی که گرافیستم نیستم اصلا نت نیستم بخوام بزنم الان عنوان گرافیست که این کارا باهاش بود حذف شده و فرد دیگه ای داره انجام میده از خود مدیران ارشد انجمن هستند انگار خود منم نمیدونم باور کن از من نظر خواسته شد ولی من نزدم اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: بابا به خدا من نزدم اینا رو کی گفته؟:v57xpgj21gn50sq6izf پس سحر بیا جوابگو باشاومدم یهو شکه شدم دلمون کم گرفته نیست که بازم بیشتر بگیره لااقل رنگشو بازتر کن ممنون و خسته نباشید:wubpink: جوابگو بودم ولی کار من نیست کلا زیر تالار تغییرات ظاهری انجمن حذف شده و یه تاپیکم زدم که کلا اختیارات اینا با من نیست و باید به مدیریت سایت بگید با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. دادم جوابتو اون ور 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. این ایکون بیشتر به درد تالار هندسه میخوره تا ریاضی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ سلام سحر اگه ما برای مجله تالارمون به یه لوگو احتیاج داشته باشیم باید چیکار بکنیم؟:JC_thinking: پولیه؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلام کسی بلده با کورل کار کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلامکسی بلده با کورل کار کنه؟ سلام ... یکم بلدم ... واسه چه کاری می خوای؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ... یکم بلدم ... واسه چه کاری می خوای؟ برای شیت بندی میخام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده