Ehsan 112346 ارسال شده در 14 مهر، 2011 من یک شکلک میخوام که همیشه حالت طلبکارانه داشته باشه. مثل شکلک مسنجر که انگشتاشو تکون میده. لطفا این شکلک را بدین بذارم در شکلک های برگزیده خودم. با تشکر. 4
CodePlus 15426 ارسال شده در 14 مهر، 2011 من یک شکلک میخوام که همیشه حالت طلبکارانه داشته باشه. مثل شکلک مسنجر که انگشتاشو تکون میده. لطفا این شکلک را بدین بذارم در شکلک های برگزیده خودم. با تشکر. یه کوچولو دیگه صبر کنی .. شکلکارو عوض میکنم ... بعد مگه خودت میتونی بزاری تو شکلکات ؟ اینم سفارشی محسوب میشه ...... خرج داشته بید جیگر 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 مهر، 2011 یه کوچولو دیگه صبر کنی .. شکلکارو عوض میکنم ... بعد مگه خودت میتونی بزاری تو شکلکات ؟ اینم سفارشی محسوب میشه ...... خرج داشته بید جیگر این انجمن میز نداره؟ میخوام یک چیزی بذارم زیر میز. 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 14 مهر، 2011 این انجمن میز نداره؟ میخوام یک چیزی بذارم زیر میز. زیر میزی رو فردا ازت میگیرم .. 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 14 مهر، 2011 زیر میزی رو فردا ازت میگیرم .. فردا که نیستم من !!!! آدرس میزو بده برم زیر میز !!!!!! 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 14 مهر، 2011 فردا که نیستم من !!!! آدرس میزو بده برم زیر میز !!!!!! بودی که !!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 15 مهر، 2011 در مورد شکلک ها چند وقت دیگه مشکلاتش حل میشه ایشالله اونم میذارم برات بابا اسی 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 آذر، 2011 ببخشید یک سوال: این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آذر، 2011 ببخشید یک سوال:این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 آذر، 2011 اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: پس سحر بیا جوابگو باش اومدم یهو شکه شدم دلمون کم گرفته نیست که بازم بیشتر بگیره لااقل رنگشو بازتر کن ممنون و خسته نباشید:wubpink: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 16 آذر، 2011 با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 آذر، 2011 با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. ازطرف روح ارشد انجمن تایید میشه این شکلک :w139: بره تصمیم گیری واحد گرافیک :JC_thinking: 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 19 آذر، 2011 ازطرف روح ارشد انجمن تایید میشه این شکلک :w139: بره تصمیم گیری واحد گرافیک :JC_thinking: روححح ارشت بوخوره تو سرت:vahidrk: ----- 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 23 آذر، 2011 ببخشید یک سوال:این آیکونهای جدید که زیر اسم ها هست یکم دلگیره چرا؟ کاره کی هست؟ همون قبلیها قشنگ تر بود بخدا....... من تقصیری ندارم من طراحیشون نکردم میبینی که گرافیستم نیستم اصلا نت نیستم بخوام بزنم الان عنوان گرافیست که این کارا باهاش بود حذف شده و فرد دیگه ای داره انجام میده از خود مدیران ارشد انجمن هستند انگار خود منم نمیدونم باور کن از من نظر خواسته شد ولی من نزدم اره منم حال نمی کنم باحاشون کمی دلگیره شنیدم کار سحر هستش :JC_thinking: بابا به خدا من نزدم اینا رو کی گفته؟:v57xpgj21gn50sq6izf پس سحر بیا جوابگو باشاومدم یهو شکه شدم دلمون کم گرفته نیست که بازم بیشتر بگیره لااقل رنگشو بازتر کن ممنون و خسته نباشید:wubpink: جوابگو بودم ولی کار من نیست کلا زیر تالار تغییرات ظاهری انجمن حذف شده و یه تاپیکم زدم که کلا اختیارات اینا با من نیست و باید به مدیریت سایت بگید با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. دادم جوابتو اون ور 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 24 آذر، 2011 با سلام. بنده درخواست آیکونی به شکل زیر را برای تالار ریاضیات دارم. با تشکر فراوان. این ایکون بیشتر به درد تالار هندسه میخوره تا ریاضی
El Roman 31720 ارسال شده در 3 دی، 2011 سلام سحر اگه ما برای مجله تالارمون به یه لوگو احتیاج داشته باشیم باید چیکار بکنیم؟:JC_thinking: پولیه؟ 1
partow 25305 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلامکسی بلده با کورل کار کنه؟ سلام ... یکم بلدم ... واسه چه کاری می خوای؟ 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام ... یکم بلدم ... واسه چه کاری می خوای؟ برای شیت بندی میخام 1
ارسال های توصیه شده