afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت چرخ كرده =300 گرم شوید=300 گرم باقلا سبز بدون پوست =300 گرم برنج =150 گرم روغن=4 قاشق غذاخوری نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین =به میزان لازم تخم مرغ =1 عدد پیاز داغ =3 قاشق غذاخوری زعفران حل شده =1 قاشق غذاخوری طرز طبخ : باقلا را پاك كنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا كنید. شوید را هم پاك كرده و بشویید. بعد از اینكه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد كنید. از چند ساعت قبل برنج را خیس كنید. گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و زعفران را مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد كوفته چسبندگی پیدا كند و كوفته ها هنگام پخت باز نشوند. 2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با كمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس از مواد كوفته به اندازه یك پرتقال كوچك برداشته، در دست گرد كنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید. حرارت را كم كرده و بگذارید كوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند. در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشك و یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب كوفته بریزید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده