رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده =300 گرم

شوید=300 گرم

باقلا سبز بدون پوست =300 گرم

برنج =150 گرم

روغن=4 قاشق غذاخوری

نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین =به میزان لازم

تخم مرغ =1 عدد

پیاز داغ =3 قاشق غذاخوری

زعفران حل شده =1 قاشق غذاخوری

 

طرز طبخ :

باقلا را پاك كنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا كنید.

شوید را هم پاك كرده و بشویید. بعد از اینكه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد كنید.

از چند ساعت قبل برنج را خیس كنید.

گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و زعفران را مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد كوفته چسبندگی پیدا كند و كوفته ها هنگام پخت باز نشوند.

2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با كمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.

سپس از مواد كوفته به اندازه یك پرتقال كوچك برداشته، در دست گرد كنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.

حرارت را كم كرده و بگذارید كوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.

در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشك و یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب كوفته بریزید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...