HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه سوال دیگه نزن سواله اون یک سر گیردار شکلش مثل اینه با این تفاوت که بالا پایین میره اما این تکون نمیخوره اره؟ اون دو تا نیروی افقی و عمودی این یه عمودی یه افقی یه گشتاور؟ شکل از این بهتر پیدا نکردم ولی آره دقیقا این شکلش یه خورده بده...تفاوتشون فقط توی گشتاور هست که خودت هم گفتی حالا بذار نازت کنم :there:فهمیدی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شکل از این بهتر پیدا نکردمولی آره دقیقا این شکلش یه خورده بده...تفاوتشون فقط توی گشتاور هست که خودت هم گفتی حالا بذار نازت کنم :there:فهمیدی اره فهمیدم دیر میفهمم اما اخرش میفهمم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ فضای 3 بعدی با 2 محور عمود برهم در یک صفحه و یک محور عمود بر آن دو که خارج از صفحه آنها قرار دارد نمایش داده میشود. نیرو در فضا 3 مولفه عمود بر هم خواهد داشت. نیرو در فضا به 3 راه نمایش داده میشه. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ استاتیک خر است استادمون یه مسئله رو تو 6 تا تخته برامون حل می کنه 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ استاتیک خر است استادمون یه مسئله رو تو 6 تا تخته برامون حل می کنه پاس نشده مگه؟ همون 6 واحدی است؟ بابا خوبه ک. جایی وسالی داشتی، بیا تو مکانیک 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ پاس نشده مگه؟همون 6 واحدی است؟ بابا خوبه ک. جایی وسالی داشتی، بیا تو مکانیک نه لعنتی اون یه درس دیگه بود. اینو این ترم دارم! 3 واحدیه...کاااااااش شیش واحدی بود قربونت ننه جان 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ نه لعنتی اون یه درس دیگه بود. اینو این ترم دارم!3 واحدیه...کاااااااش شیش واحدی بود قربونت ننه جان عجب معماری که استاتیک بدش میاد جزوه تو بذار ببینم چیا گفتن که شیش تا تخته حل داره ننه جان 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ نه لعنتی اون یه درس دیگه بود. اینو این ترم دارم!3 واحدیه...کاااااااش شیش واحدی بود قربونت ننه جان عجب معماری که استاتیک بدش میادجزوه تو بذار ببینم چیا گفتن که شیش تا تخته حل داره ننه جان جدا از روابط خانوادگی ننه و بچه روی منم میتونی حساب کنی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ جزوه نداریم فقط یه سئوال حل میکنه میگه همینه درس! J. L. Meriam , L. G. Kraige _ Engineering Mechanics Statics 7th Edition سئوال 3/64! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده