shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه بار پسرم گریه میکرد گذاشته بودم رو پا بخوابه داشت چشماش نگیم میشد دیدم یه سوسم دوید رفت زیر لباسم داشت از کمرم میرفت با لا با دست گشتم دنبالش در اوردم پرتش کردم بیرون:banel_smiley_4: بعضی از محققا چرت و پرت میگن گوش نکنید به حرفاشون:w16: وحید تو که اسطوره شجاعتی لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من به شجاعتت غبطه خوردم ما کوچیکتیم آبجی قابل توجه دوستانی که با عارضه تنگی نفس دستو پنجه نرم می کنن لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه محقق آشنا داریم میگن اونائی که خیلی چاقن از سوسکا می ترسن چون لابه لای چربیاشون میره وای چه قلقلکیم میده بشون لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خیلی از مردارو دیدم از سوسک میترسن،هرچیم بهشون میگی بیا بکش میگن کاریت نداره نگو که خودشون میترسن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما کوچیکتیم آبجی قابل توجه دوستانی که با عارضه تنگی نفس دستو پنجه نرم می کنن خب مشکل قلبی شما در دهه 40 نمایان میشه لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب مشکل قلبی شما در دهه 40 نمایان میشه اگه کسی از بچه گیش مشکل نداشت تو 400 سالگی هم مشکلی نداره لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه بار پسرم گریه میکرد گذاشته بودم رو پا بخوابه داشت چشماش نگیم میشد دیدم یه سوسم دوید رفت زیر لباسم داشت از کمرم میرفت با لا با دست گشتم دنبالش در اوردم پرتش کردم بیرون:banel_smiley_4: بعضی از محققا چرت و پرت میگن گوش نکنید به حرفاشون:w16: خب بابا تو که آخر شجاعتی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه کسی از بچه گیش مشکل نداشت تو 400 سالگی هم مشکلی نداره هادی جان شما بیا یه کلاس امداد و نجات برای آقایونی که از سوسک میترسن بزار لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه کسی از بچه گیش مشکل نداشت تو 400 سالگی هم مشکلی نداره چه خبرته مگه میخوای دنیا رو فتح کنی 400 سال عمر کنی لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هادی جان شما بیا یه کلاس امداد و نجات برای آقایونی که از سوسک میترسن بزار فقط یه نکتس که باید بدونید که اگه خون سفید دیدید نترسید و دل و روده هم حالتونو بد نکنه اینجوری دیگه از موش هم نمی ترسی لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خبرته مگه میخوای دنیا رو فتح کنی 400 سال عمر کنی کلاً عرض کردم مگه هرکیو تو جشن تولدش بگی ایشالا 1000 ساله بشی 1000 سال عمرش میشه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط یه نکتس که باید بدونید که اگه خون سفید دیدید نترسید و دل و روده هم حالتونو بد نکنه اینجوری دیگه از موش هم نمی ترسی از موش میترسم شدید اقرار میکنم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلاً عرض کردم مگه هرکیو تو جشن تولدش بگی ایشالا 1000 ساله بشی 1000 سال عمرش میشه شوحی کردم حالا نزن مارو:w00: گفتی موش:banel_smiley_52: من تو مغازه بودم دیدم موش اومد تو مغازه کل روز شلوارم و کردم تو جورابم تا از پاچم نره بالا :banel_smiley_52: الان یادم میفته روده بر میشم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه سوسک ترس داره بعضی ها که میترسند سوسک بکشند میگم چندشم میشه... من هرجا ببینم این موجود موذی رو سربه نیستش میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده