morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بهترین دوستم خدا و پیامبر و امامان و دلم دیگه دوستی نداشتم که باهاش درد و دل کنم من همه درد هامو به دلم و قلبم می گم که تو دلم هم خدا هست هم امامان 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بهترین دوست من .............آنکس که مرا به خاطر خودم دوستم دارد وهمواره عیب های مرا بپوشاند وخوبی هایم را نمایان کند ................... اگر گفتید این دوست کیست؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بهترین دوستم الان از دستم خیلی ناراحته..... 5 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام قطعا همه ما در زندگیمون دوستانی داریم..دوستانی که وارد زندگی مان میشوند و میروند و البته بعضی هم می مانند... بعضی ها بهترین دوستشون مادر ..یا پدر... یا همکلاسی..یا همسر..یا همکار و...........است. بهترین دوست زندگی تون کی هست..؟ یا کی بوده؟ بهترین ویژگی این بهترین دوست شما چیه؟ اگر خاطره قشنگی از دوستانتون دارین تعریف کنید.. خودم .... همین که همیشه هست بهترین خاطره است 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بهترین دوست کسی بود که از اول ابتدایی تا 13 .. 14 سالگی باهم بودیم خیلی هم همدیگرو دوست داشتیم حتی همون ابتدایی ی زبان برا خودمون بوجود اوردیم که باهم حرف میزدیم تا کسی متوجه نشه .. تو همه گروها با هم بودیم .. حالا هرچی فکرشو کنی تا اینکه از همدیگه جدا شدیم .. گه گداری همدیگرو میدیدیم .. اماا اوون یکم مسیرش از من جدا شد تکو توک سیگار میزد و با بچه ها قلیون میکشید به قول خودش تفریحی ! میگفت تو هم بیا با بچه ها فاز میده .. ی بار باهم با همون بچه ها فوتبال رفتیم آخر بازی چنتایی سیگار در آورد همه گرفتن جز 2 سه نفر راسش من وسوسه شدم بگیرم ولی یکی دسمو کشید گفت داری چیکار میکنی !!! پسر باهوشی بود و خیلی درسخون ( راسش آخرش نفهمیدم خرخونی میکرد یا هوش بالایی داشت که تو کلاس یاد میگرفت ) تا اینکه چن وقت پیش با چن نفر تو خیابون دیدمش .. باورم نمیشد همون ادم باشه آدمی که از بس سیگارو قلیون کشیده یا چیزای دیگه و .. !! خیلی شکسته شدش منو دید سلام کرد .. گفت خوبی کم پیدایی ! چی میخونی ؟ ( خودشم دانشجو بود .. من برق قبول شدم اوون مدیریت ) نمی دونم ادامه داد یا نه ! بعد داشت میرفت گفت پول داری بهم بدی .. تابلو بود برا چ کاری میخواست بهش دادم بعد یهو تو جمعیت غیب زد .. اینم از دوست ما ... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ واسه من "بهترین" معنی نداره ، هیچ دوستی ندارم که تمام دردامو بدونه و هیچ دردی ندارم که هیچ دوستیم ندونه...(اگه نفهمیدین چی گفتم ، حق دارید !!) 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خـــــــدا بخاطر خودم پیشمه.همیشه هم هست.اما من گاهی در حقش بی انصافی می کنم.... 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ تنهاییم هیچ انتظاری ازم نداره واسه خیر خودش منو نمیخواد هیچوقت تنهام نمیذاره باهام روراسته. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده