pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مقاله رو یه جایی دیدم گفتم از شما هم بپرسم اگه فیلم جدایی نادر از سیمین رو دیده بباشین می تونین به این سوال من جواب بدین؟ چرا دختره(ترمه) باید نادر رو انتخاب می کرد؟! شما بودین نادر رو انتخاب می کردین یا سیمین رو!؟ راستی حق با کیه؟ مردی که حال دخترش را دوست دارد؟ یا زنی که آینده خود و دخترش را؟ 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اما اگر فیلم را ندید یا دوست دارید بهتر انتخاب کنید تعریف شخصیت نادر و سیمین رو بخوانید: نادر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که سعی دارد به همه چیز به شکل ایده آل بنگرد. منطقی و اصول گرا. در همان نماهای نخست، تاکید به نگهداری از پدر بیمارش دارد. داعیه وطن دوستی داشته و وسواس خاصی به چگونگی تعلیم و ترتبیت دخترش دارد. در یادگیری واژگان معادل فارسی به او کمک می کند. و تاکید خاصی بر استفاده از واژه های فارسی به جای عربی دارد. علاقه خاصی که به موسیقی سنتی و آواز شجریان دارد. او دخترش را وادار می کند که بابت نگرفتن بقیه پول بنزین به عنوان انعام، از خود واکنش نشان داده و حقانیت خود را به اثبات برساند. هیچ ابایی از تهدید های حجت ندارد و تسلیم او نشده و تا زمانی که مشخص نشود در مرگ بچه مقصر بوده، از موضع خود کوتاه نمی آید. برای گذاشتن وثیقه برای آزادی خود حتی به همسر و خانواده او هم رو نمی اندازد. خود را انسان شریفی با خصوصیات انسان دوستانه می داند و وقتی مطمئن نیست که کبودی بدن پدرش در اثر افتادن از تخت باشد حاضر به شکایت نمی شود. سیمین: خود را انسانی با ویژگی های مدرن می پندارد. حاضر نیست که دخترش را در شرایط محیطی اجتماع کشورش بزرگ کند و تعلیم و تربیت دهد. برخلاف شوهرش علاقه زیادی به موسیقی سنتی ندارد و در حال آموختن ساز پیانوست و رشته مورد تدریسش هم زبان انگلیسی ست و گرایش زیادی به تغییر اوضاع و احوال زندگی خود و فرزندش دارد. نادر او را شخصیتی ترسو و محتاط و محافظه کار می داند. در مقابل درخواست دستمزد بیشتر باربران برای جابجایی پیانو، کوتاه می آید و حاضر می شود به جای خریدار این مبلغ اضافی را متقبل شود. از ترس تهدید های حجت به دخترش، حاضر به گفتگو و معامله می شود. خود را نگران اوضاع و احوال سن حساس بلوغ دخترش می بیند. 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا کی گفته نادرو انتخاب کرده!؟ :دی 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا کی گفته نادرو انتخاب کرده!؟ :دی گفتم انتخاب کرده ...؟!:w127: چرا باید نادر؟ چرا نباید سیمین؟ حالا برعکس! (روند فیلم این انتظار رو ایجاد می کرد که نادرو انتخاب کنه...) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فیلم رو ندیدم متسفانه... خیلی دوست داشتم ببینم چطوریه... میگند ببیننده رو خیلی درگیر میکنه... 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والله من ندیدم تو نتم هم زیاد دنبال لینک دانلودش بودم نمی دونم چرا پاک شده شما لینک دانلودشو بده نگاه کنم بعد جواباتو بگم.. 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فیلم رو ندیدم متسفانه... خیلی دوست داشتم ببینم چطوریه... میگند ببیننده رو خیلی درگیر میکنه... من یه پاپ کرن خریدم انقدر رفته بودم تو فیلم که همونجوری پر برش گردوندم والله من ندیدم تو نتم هم زیاد دنبال لینک دانلودش بودم نمی دونم چرا پاک شده شما لینک دانلودشو بده نگاه کنم بعد جواباتو بگم.. هنوزم دیر نیستا بعضی سینماها پخش می کنن 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من یه پاپ کرن خریدم انقدر رفته بودم تو فیلم که همونجوری پر برش گردوندم هنوزم دیر نیستا بعضی سینماها پخش می کنن خوب وقتی سرعت دانلود به اون خوبی تو دانشگاه هست چرا بلیط بگیریم...؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من سیمینو من عاشق این دیالوگشام دو بارم دیدم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب وقتی سرعت دانلود به اون خوبی تو دانشگاه هست چرا بلیط بگیریم...؟ برای اینکه انگیزه تولید هموطنت رو بالا ببری. برای اینکه دست اندرکاران فیلم رو تشویق کنی تا باز هم بتونی از این فیلم ها ببینی. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده