رفتن به مطلب

امير همچنان مي گريد!

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

مردی که به بهانه دعا نویسی ، زنان جوان را اغفال می کرد و آنان را وادار می کرد که لخت شوند تا بر روی بدن آنها دعا بنویسد و آنان را مورد آزار جنسی قرار می داد، دستگیر شد.

تقريبا" روزي نيست كه با چنين اخباري مواجه نباشيم.

حتما" شما هم اون داستان معروف اميركبير رو شنيديد كه 168سال پیش براي كسي گريه كرد كه به خاطر باور به جن زدگي فرزندش در اثر واكسيناسيون از زدن واكسن آبله به بچه اش پرهيز كرد و بهمين دليل بچه اش رو از دست داد.اون موقع امير كبير در جواب ميرزا آقاخان گفت:

و مسئول جهلشان نيز ما هستيم.. اگر ما در هر روستا و کوچه و خيابانى مدرسه بسازيم و کتابخانه ايجاد کنيم، دعانويس‌ها بساطشان را جمع مى‌کنند. تمام ايرانى‌ها اولاد حقيقى من هستند و من از اين مى‌گريم که چرا اين مردم بايد اين قدر جاهل باشند که در اثر نکوبيدن آبله بميرند..

حالا اون ابرمرد اگه باشه و ببينه كه با وجود داشتن مدرسه و دانشگاه تو هر كوچه و خيابون اما همچنان جن گيري و فالگيري و ...به وفور هست و اتفاقا" از اقبال عمومي هم برخورداره چي ميگه؟تازه اونهم بعد از 168 سال!

• Like 28
لینک به دیدگاه
احتمالا الان کراکی بود. :icon_pf (34):

فكر نكنم كراك هم ديگه جواب بده اوالفضل جان:icon_pf (34):

البته نمونه کم نیست، چند تایی که نمیشه حتی درباره اش حرف زد وگرنه مسدود میشیم:

..............

اگه قرار باشه درباره اینها حرف زد، باید سر به دیوار کوبید.

• Like 7
لینک به دیدگاه

خیلیا به این مسائل اعتقاد دارن....بی سواد و درسخونده هم نداره!!!

توی کتاب ملیجک هم من همچین چیزی رو خوندم که در زمان ناصرالدین شاه بوده!!!!!!باورم نمیشد!!!!اما اون خیلی باحال بود...چندتا مرد رفتن و در لباس زنانه دست طرف رو رو کردن!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

جهل و خرا فات با علم دانش هم از بین نمیره وقتی دکتر یه مملکت به جن گیری اعتقاد داره دیگه از مردم عادی چه انتظاری میشه داشت

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردی که به بهانه دعا نویسی ، زنان جوان را اغفال می کرد و آنان را وادار می کرد که لخت شوند تا بر روی بدن آنها دعا بنویسد و آنان را مورد آزار جنسی قرار می داد، دستگیر شد.

!

:jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...