mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به گزارش بولتن به نقل از نسیم، مسئولان روزنامه یهودی "در زایتونگ" چاپ بروکلین به دلیل حذف تصویر هیلاری کلینتون از عکس جنجالی منتسب به اتاق فرماندهی عملیات علیه بن لادن از وی عذرخواهی کردند. این روزنامه یهودی از چاپ هرگونه عکس زن در صفحات این روزنامه خودداری کرده و علت آن را جلوگیری از بوجود آمدن "وسوسه جنسی" در مخاطبان خود می دانند. 31 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جاده براشون یه طرفه است؟ یعنس اونوریش مشکلی نداره؟ یعنی تو خیابون اینا زن نیست؟! اصلا راسته واقعا؟ 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جاده براشون یه طرفه است؟ یعنس اونوریش مشکلی نداره؟ یعنی تو خیابون اینا زن نیست؟! اصلا راسته واقعا؟ تو همه اديان گروههاي تندرو زياد ديده ميشه...اصلا" به نظر من امتياز مذهب شيعه نسبت به باقي مذاهب و اديان اينه كه به روز تره.....يكي دو ماه پيش هم يه جايي خوندم كه يك گروه از علماي يهود تو آمريكا تو شهركي كه اكثرش يهودي بودن فتوا دادن كه كسي حق نداره كه حيووني رو (خصوصا" چهارپايان) بدون لباس بيرون بياره... 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه اینکه دختر 14 ساله بوده ؟ تا کی تند روی تو ادیان باید ادامه داشته باشه؟ :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو همه اديان گروههاي تندرو زياد ديده ميشه...اصلا" به نظر من امتياز مذهب شيعه نسبت به باقي مذاهب و اديان اينه كه به روز تره.....يكي دو ماه پيش هم يه جايي خوندم كه يك گروه از علماي يهود تو آمريكا تو شهركي كه اكثرش يهودي بودن فتوا دادن كه كسي حق نداره كه حيووني رو (خصوصا" چهارپايان) بدون لباس بيرون بياره... طالبان! دیشب .... می گفت همین جا 70 هزار نفر مسئول اصلاح اخلاقیات مردمن!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم شايد باشه اگه دقت كني عكس يه زنه ديگه هم كه اون پشته رو حذف كردن 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی به این فسیل نگاه میکنه آخه!!! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم تو مو بینی و من پیچش مو ولی جدا حماقت در گوشه و کنار دنیا دیده میشه. ربطی هم به مذهب نداره. مذهب دستاویز این احمق هاست. 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موش که پیچ نداره!!! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موش که پیچ نداره!!! آن چه در آینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آن چه در آینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند باحال بود... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس حق داشتن حذفیدن فکر ابولفضل و محسن 88بودن 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این دقیقا کجاس معلومه جاذبه داشته باشه ؟؟ لباسش که پوشیدس صورتشم که دستش روشه ، معلوم نیست میمونه یه موهاش:icon_pf (34): بازم به اسلام ، حداقل دیدن موی زن غیر مسلمانو حلال کرده 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والا من بیشتر اینجور برداشت کردم که اینجور خبرای ات اشغالی رو رسانه ها خودشون درست می کنن تا یه جورایی خوراک خبری ارایه بدن والا اینجور خبرا جز این معنی دیگه ای نداره اصلا بحث جاذبه ماذبه هم نیس 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس حق داشتن حذفیدن فکر ابولفضل و محسن 88بودن هدف اينه كه دين و ايمون مردم به خطر نيفته این دقیقا کجاس معلومه جاذبه داشته باشه ؟؟ لباسش که پوشیدس صورتشم که دستش روشه ، معلوم نیست میمونه یه موهاش:icon_pf (34): بازم به اسلام ، حداقل دیدن موی زن غیر مسلمانو حلال کرده تو خود متن هم گفته...كلا" اينا از انتشار عكسهاي زنان خودداري ميكنن. 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والا من بیشتر اینجور برداشت کردم که اینجور خبرای ات اشغالی رو رسانه ها خودشون درست می کنن تا یه جورایی خوراک خبری ارایه بدن والا اینجور خبرا جز این معنی دیگه ای نداره اصلا بحث جاذبه ماذبه هم نیس ساراباجي اگه عكسهاي عبادتهاي اينا رو ببيني چي ميگي؟يهوديهايي كه تو فلسطين جمع شدن خيلي تندرو هستن.....اونا حتي به شارون جنايتكار هم معترض ميشدن كه چرا با مسلمونها مسالمت اميز! برخورد ميكنه؟ 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای یه مدل یهودی هستن. اگه ببینید شاخ در میارید. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای یه مدل یهودی هستن. اگه ببینید شاخ در میارید. چجوری ان؟ اما دور از شوخی به دین ربط نداره هااا همه جا یه عده متعصب هستن ندیدید یه عده مسلمونا اینقدر ریش میزارن که پشه بره توش در نمیاد دیگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده