mohsen 88 10106 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 به گزارش بولتن به نقل از نسیم، مسئولان روزنامه یهودی "در زایتونگ" چاپ بروکلین به دلیل حذف تصویر هیلاری کلینتون از عکس جنجالی منتسب به اتاق فرماندهی عملیات علیه بن لادن از وی عذرخواهی کردند. این روزنامه یهودی از چاپ هرگونه عکس زن در صفحات این روزنامه خودداری کرده و علت آن را جلوگیری از بوجود آمدن "وسوسه جنسی" در مخاطبان خود می دانند. 31
pari daryayi 22938 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 این جاده براشون یه طرفه است؟ یعنس اونوریش مشکلی نداره؟ یعنی تو خیابون اینا زن نیست؟! اصلا راسته واقعا؟ 9
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2011 این جاده براشون یه طرفه است؟ یعنس اونوریش مشکلی نداره؟ یعنی تو خیابون اینا زن نیست؟! اصلا راسته واقعا؟ تو همه اديان گروههاي تندرو زياد ديده ميشه...اصلا" به نظر من امتياز مذهب شيعه نسبت به باقي مذاهب و اديان اينه كه به روز تره.....يكي دو ماه پيش هم يه جايي خوندم كه يك گروه از علماي يهود تو آمريكا تو شهركي كه اكثرش يهودي بودن فتوا دادن كه كسي حق نداره كه حيووني رو (خصوصا" چهارپايان) بدون لباس بيرون بياره... 12
shaden. 18583 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 نه اینکه دختر 14 ساله بوده ؟ تا کی تند روی تو ادیان باید ادامه داشته باشه؟ :icon_pf (34): 9
pari daryayi 22938 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 تو همه اديان گروههاي تندرو زياد ديده ميشه...اصلا" به نظر من امتياز مذهب شيعه نسبت به باقي مذاهب و اديان اينه كه به روز تره.....يكي دو ماه پيش هم يه جايي خوندم كه يك گروه از علماي يهود تو آمريكا تو شهركي كه اكثرش يهودي بودن فتوا دادن كه كسي حق نداره كه حيووني رو (خصوصا" چهارپايان) بدون لباس بيرون بياره... طالبان! دیشب .... می گفت همین جا 70 هزار نفر مسئول اصلاح اخلاقیات مردمن!!!!!!! 7
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2011 آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم شايد باشه اگه دقت كني عكس يه زنه ديگه هم كه اون پشته رو حذف كردن 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 آخه این پیر زن کجاش وسوسه انگیزه من نمیدونم تو مو بینی و من پیچش مو ولی جدا حماقت در گوشه و کنار دنیا دیده میشه. ربطی هم به مذهب نداره. مذهب دستاویز این احمق هاست. 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 موش که پیچ نداره!!! آن چه در آینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2011 آن چه در آینه جوان بیند، پیر در خشت خام آن بیند باحال بود... 2
masoume 5751 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 این دقیقا کجاس معلومه جاذبه داشته باشه ؟؟ لباسش که پوشیدس صورتشم که دستش روشه ، معلوم نیست میمونه یه موهاش:icon_pf (34): بازم به اسلام ، حداقل دیدن موی زن غیر مسلمانو حلال کرده 8
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 والا من بیشتر اینجور برداشت کردم که اینجور خبرای ات اشغالی رو رسانه ها خودشون درست می کنن تا یه جورایی خوراک خبری ارایه بدن والا اینجور خبرا جز این معنی دیگه ای نداره اصلا بحث جاذبه ماذبه هم نیس 5
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2011 پس حق داشتن حذفیدن فکر ابولفضل و محسن 88بودن هدف اينه كه دين و ايمون مردم به خطر نيفته این دقیقا کجاس معلومه جاذبه داشته باشه ؟؟ لباسش که پوشیدس صورتشم که دستش روشه ، معلوم نیست میمونه یه موهاش:icon_pf (34): بازم به اسلام ، حداقل دیدن موی زن غیر مسلمانو حلال کرده تو خود متن هم گفته...كلا" اينا از انتشار عكسهاي زنان خودداري ميكنن. 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2011 والا من بیشتر اینجور برداشت کردم که اینجور خبرای ات اشغالی رو رسانه ها خودشون درست می کنن تا یه جورایی خوراک خبری ارایه بدن والا اینجور خبرا جز این معنی دیگه ای نداره اصلا بحث جاذبه ماذبه هم نیس ساراباجي اگه عكسهاي عبادتهاي اينا رو ببيني چي ميگي؟يهوديهايي كه تو فلسطين جمع شدن خيلي تندرو هستن.....اونا حتي به شارون جنايتكار هم معترض ميشدن كه چرا با مسلمونها مسالمت اميز! برخورد ميكنه؟ 7
VINA 31339 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 وای یه مدل یهودی هستن. اگه ببینید شاخ در میارید. چجوری ان؟ اما دور از شوخی به دین ربط نداره هااا همه جا یه عده متعصب هستن ندیدید یه عده مسلمونا اینقدر ریش میزارن که پشه بره توش در نمیاد دیگه 6
ارسال های توصیه شده