Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطالعات جدید رفتارشناسی بر روی افراد چپ دست نشان می دهد ترس بر روی این افراد نسبت به افراد راست دست تاثیر بسیار شدیدتری دارد. زمانی که از افراد مختلفی درخواست شد آنچه در فیلم که بخشهایی از ترسناکترین صحنه های فیلم سکوت بره ها بود، دیده اند را تعریف کنند افراد چپ دست از لحظه های این فیلم جزئیات بیشتری را با تکرار فراوان واژه ها تعریف کردند. این تاثیر در میان افرادی که به اختلال استرس پس آسیبی مبتلا هستند دیده می شود. بر اساس گزارش تلگراف، فیلم سکوت بره ها به عنوان یکی از استرس زا ترین و ترسناک ترین فیلمهایی که تا کنون ساخته شده شناخته می شود و محققان با پخش هشت دقیقه از آن توانستند به تفاوتهای رفتاری چپ دستها و راست دستها در مقابله با ترس و استرس پی ببرند. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن هستند؟ من نترسیدم که ولی آبجیم که راست دسته بیشتر ترسید چه دلیلی داره هرکسی جزئیات بیشتر یادشه یعنی استرس بیشتر میگیره؟!!!!!! البته من نصفه چپ نصفه راست دست هستم............شاید بخاطر همینه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن هستند؟من نترسیدم که ولی آبجیم که راست دسته بیشتر ترسید چه دلیلی داره هرکسی جزئیات بیشتر یادشه یعنی استرس بیشتر میگیره؟!!!!!! البته من نصفه چپ نصفه راست دست هستم............شاید بخاطر همینه بله،کسانیکه روی مغز افراد کار میکنند معتقدند: افراد چپ دست از نیم کره راست مغزشان بیشتر استفاده میکنن و افراد راست دست از نیم کره چپ مغزشان و ثبت تصاویر و خاطره ها در نیمکره راست مغز انجام میشود.... راست دست ها در کارهای های تئوری و ریاضیاتی قویترن 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چپ دست ها 7 سال به طور میانگین عمرشونم کم تره یکی به دلیل بالا و اینکه عموم فعالیت هاشون با دست چپ هست و یه دلیل عمدشم اینه که نیم کره سمت راست مغزشون علاوه بر کار های معمول یه وظیفه سنگین دیگه داره که اونم کنترل ماهیچه قلب هستش و به دلیل دقت کار این ماهیچه و انرژی که از فرد چپ دست میگیره 7 سال عمرشون کمتر میشه به طور میانگین 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله،کسانیکه روی مغز افراد کار میکنند معتقدند: افراد چپ دست از نیم کره راست مغزشان بیشتر استفاده میکنن و افراد راست دست از نیم کره چپ مغزشان و ثبت تصاویر و خاطره ها در نیمکره راست مغز انجام میشود.... راست دست ها در کارهای های تئوری و ریاضیاتی قویترن ولی من بیشتر دیدم اونهایی که چپ دست هستند ریاضیشون قوی تر هست....... نمونه زنده دارم برای همینم میگویند چپ دست ها باهوش ترند......البته قدیمها میگفتند شیطون توی وجودشون هست ولی هیچ چیزی صددر صد نیست........... من چون از دونیمکره مغزم استفاده میشه بیشتر بین زمین و هوا قرار دارم........... ترو خدا اگر بچه هاتون هرجور از اولش مینویسند ولشون کنید حتما که همه نباید با دست راست بنویسند.........آخرش مثل من قاط میزنند..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده