HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با یک جستجو در منابع خودم یه چیزی پیدا کردم ببین به کارت میاد؟! اولا اینکه نمیتونید اندازه گیری کنید چرا؟چون خلا:نه بود داره نه مزه نه نه رنگ. تنها چیزی که میتونه دما رو در این مورد افزایش بده تابش هست تابش الکترومگنیت(سرچ کنید ببینید چی هست:دی)میونید این بالانس رو براتون انجام بده. در نتیجه تمام ذراتی که شما در خلا دارید دمایی نزدیک به صفر مطلق(اندکی بالاتر)دارند.0 Kelvin = about -273 deg C دمای هر ذره در اطراف رو میتونید در حدود 3 کلوین فرض کنیدکه حاوی انرژی تابشی به داخل خلا شما می آید،بدون هیچ منبع دیگری،مثل خورشید..یعنی خود ذرات با انرژی که دارند وارد خلا میشوند این رو دست و پا شکسته از کتاب ترمودینامیک آماری و the coldness of outer space ترجمه کردم. کار،کار آماری هست...تاثیر هم داره 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با یک جستجو در منابع خودم یه چیزی پیدا کردمببین به کارت میاد؟! اولا اینکه نمیتونید اندازه گیری کنید چرا؟چون خلا:نه بود داره نه مزه نه نه رنگ. تنها چیزی که میتونه دما رو در این مورد افزایش بده تابش هست تابش الکترومگنیت(سرچ کنید ببینید چی هست:دی)میونید این بالانس رو براتون انجام بده. در نتیجه تمام ذراتی که شما در خلا دارید دمایی نزدیک به صفر مطلق(اندکی بالاتر)دارند.0 kelvin = about -273 deg c دمای هر ذره در اطراف رو میتونید در حدود 3 کلوین فرض کنیدکه حاوی انرژی تابشی به داخل خلا شما می آید،بدون هیچ منبع دیگری،مثل خورشید..یعنی خود ذرات با انرژی که دارند وارد خلا میشوند این رو دست و پا شکسته از کتاب ترمودینامیک آماری و the coldness of outer space ترجمه کردم. کار،کار آماری هست...تاثیر هم داره تشعشع با فاصله نسبت معکوس داره. مخزن خیلی باید بزرگ باشه که مثلا در مرکز اون بتونیم دما رو صفر مطلق در نظر بگیریم. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تشعشع با فاصله نسبت معکوس داره. مخزن خیلی باید بزرگ باشه که مثلا در مرکز اون بتونیم دما رو صفر مطلق در نظر بگیریم. فکر کنم در هر شرایطی این برقرار هست داخل کتاب گفته: دما ناشی از برخورد ذرات و ایجاد انرژی جنبشی هست،مثلا یک لیوان آب را در نظر بگیرید وقتی ذارت آن به هم برخورد میکنند پس از زمانی مشخص دمای آن تغییر میکند که نتیجه ایجاد انرژی جنبشی میان ذرات هست... 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم در هر شرایطی این برقرار هستداخل کتاب گفته: دما ناشی از برخورد ذرات و ایجاد انرژی جنبشی هست،مثلا یک لیوان آب را در نظر بگیرید وقتی ذارت آن به هم برخورد میکنند پس از زمانی مشخص دمای آن تغییر میکند که نتیجه ایجاد انرژی جنبشی میان ذرات هست... ایشون دارن میگن تو یه مخزن قراره این آزمایش انجام بشه. این مخزن چقدر میتونه بزرگ باشه؟ دما ناشی از انتقال حرارته. اون تعریف گرماست. گرما انرژیه ولی دما ویژگی ماده است. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشون دارن میگن تو یه مخزن قراره این آزمایش انجام بشه. این مخزن چقدر میتونه بزرگ باشه؟ دما ناشی از انتقال حرارته. اون تعریف گرماست. گرما انرژیه ولی دما ویژگی ماده است. دقیقا واژه temperature رو بکار برده نمیدونم والا حجم رو اینجا که اشاره نکرده... به هر حال اون منبع موثق هست... 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا واژه temperature رو بکار بردهنمیدونم والا حجم رو اینجا که اشاره نکرده... به هر حال اون منبع موثق هست... چی بگم والا ولی به نظرم اون که گفته دما رو صفر مطلق بگیریم برای خلا نامحدوده. چون در خلاء محدود بالاخره مرز سیستم روی اجزاء داخل اون تاثیر تابشی میزاره. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ البته من یک سوالی برام مطرح هست در واقع اسی(سوال کننده)باید قید میکرد که مخزن عایق کامل(ایزوله)از محیط هست یا خیر؟ اگر نباشه من یک راه به نظرم میاد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ البته من یک سوالی برام مطرح هستدر واقع اسی(سوال کننده)باید قید میکرد که مخزن عایق کامل(ایزوله)از محیط هست یا خیر؟ اگر نباشه من یک راه به نظرم میاد بله مخزن عایق هست مهندس جان.......... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من این مطلب رو بتازگی خواندم.ترموکوپل نوع eبرای اندازه گیری دما در خلا بکار میرود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده