ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که بهتون گفتم سوالات ساده هست... به نظر من اتفاقا وقتی سوالا سادست وضع بدتره چون هر کی یه کوچولو هم خونده باشه راحت میتونه جواب بده! دیگه درصدای 60 و70 معنا نداره چون همه همینجوری زدم! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب اسکیسی زدم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب اسکیسی زدم:icon_pf (34): موضوعش چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب اسکیسی زدم:icon_pf (34): جگرگوشه اصلا" استرس نشو. بگو چیکار کردیو موضوع اسکیس چی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به ما یه بیسکوییت دم در دادن :w00:بعد دو سه ساعت دو تا آقا با بسته کیک و ساندیس اومدن تو ، با خودم گفتم اِاِاِ اِ اِ چه باحاله اینجا ساندیس هم میدن :shad: دمشون گرم ولی بردن برا مراقب ، واسه ما نیاوردن:viannen_38: ، نمی دونم مراقب ها فکر می کردن و تست میزدن که فکرشون خسته شده بود یا ما :JC_thinking: بازم خوبه دم در دادن که تو جلسه حوصلتون سر نره و یه چیزی داشته باشین. به ما که یه ربع آخر دادن دیگه کم کم داشت صدام در میومد چیزی نمیارین بخوریم، حوصلمون سر رفته 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موضوعش چی بود؟ نمایشگاهی برای آثار معماری البته سه تا موضوع بود من اینو کشیدم جگرگوشه اصلا" استرس نشو. بگو چیکار کردیو موضوع اسکیس چی بود؟ کار خاصی نکردم عزیزم 4 ساعت فقط کشیدم انصافا سر جلسه اسکیس زدن چقد سخته :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امتحان سخت بود.... خوب ندادم.... همش 60 تا سوال داده بودن.... دریغ از یه سوال استاتیک...سازه بتن...سازه فلز....مصالح شناسی ...عناصر جزئیات....حتی یه دونه سوال از آئیین نامه بتن نیومده بود.... حیف اون همه وقت که گذاشتم خوندم....اینا رو... 15 تا زبان بود.... 15 تا تاریخ ...هر سال این 40 تا بود.... 15 تا مبانی نظری...کلی هم منظر داشت...اصلا گفتن منظر نخونید واسه آزاد...اما سوال داده بودن ازش.... 15 تا هم فن ساختمان بود که همش اقلیم و تاسیسات بود.... حالا به نظرتون طراح سوالات رو چه بلایی باید سرش آورد.... همش سوالای الکی....بیربط... ......................... امتحان اسکیس هم شاهکار بود... طراحی یه مجتمع تجاری تو گرگان با تمام ریزفضاها.... کلی ریز فضا خواسته بود.... گفته بود ببرید تو 4 طبقه حتما.... 8000 متر مربع زیر بنا... با سایت پلان...نما ...مقطع....پرسپکتیو داخلی و خارجی و کلیه پلانها به صورت اشله.... طراح سوال کجاست؟؟ 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمایشگاهی برای آثار معماریالبته سه تا موضوع بود من اینو کشیدم کار خاصی نکردم عزیزم 4 ساعت فقط کشیدم انصافا سر جلسه اسکیس زدن چقد سخته :icon_pf (34): فاطیماااااا چرا سوال اسکیس شما با ما فرق داشته؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاطیماااااا چرا سوال اسکیس شما با ما فرق داشته؟؟؟ آره منم همینو می خواست بگم ما سه تا موضوع داشتیم یکی طراحی ساختمان اطلاعات گردشگری یه همچین چیزی! یکی طراحی خانه ای سنتی در یزد یکی هم نمایشگاه معماری موضوع شما یکی بود فقط؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره منم همینو می خواست بگم ما سه تا موضوع داشتیم یکی طراحی ساختمان اطلاعات گردشگری یه همچین چیزی! یکی طراحی خانه ای سنتی در یزد یکی هم نمایشگاه معماری موضوع شما یکی بود فقط؟ چرا آخه؟ خوش به حالتون...چه تنوعی داشتید .... کاش واسه ما هم اینطوری بود.... از خستگی تلف شدم.... کلی ریز فضا داشت.... فقط هم 1 موضوع بود.... 2 صفحه تمام ریز فضا داشتیم.... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا آخه؟خوش به حالتون...چه تنوعی داشتید .... کاش واسه ما هم اینطوری بود.... از خستگی تلف شدم.... کلی ریز فضا داشت.... فقط هم 1 موضوع بود.... 2 صفحه تمام ریز فضا داشتیم.... چه خبره آخه تو اسکیس این همه ریز فضا نمی دن ای جانم فدات شم ایشالا قبولی جیگر چقد خسته کننده بود ولی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره منم همینو می خواست بگم ما سه تا موضوع داشتیم یکی طراحی ساختمان اطلاعات گردشگری یه همچین چیزی! یکی طراحی خانه ای سنتی در یزد یکی هم نمایشگاه معماری موضوع شما یکی بود فقط؟ چرا آخه؟خوش به حالتون...چه تنوعی داشتید .... کاش واسه ما هم اینطوری بود.... از خستگی تلف شدم.... کلی ریز فضا داشت.... فقط هم 1 موضوع بود.... 2 صفحه تمام ریز فضا داشتیم.... مگه میشه فرق کنه موضوعا آخه؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خبره آخه تو اسکیس این همه ریز فضا نمی دنای جانم فدات شم ایشالا قبولی جیگر چقد خسته کننده بود ولی فکر کن من عادت دارم بیاستم سر پا اسکیس بزنم.... با این موضوعی که داده بودن اصلا یه ثانیه ننشستم... گردنم درد گرفت...بعد از امتحان همه چیز رو شطرنجی میدیدم... عینکم رو هم جا گذاشته بودم.... خلاصه این که به هلاکت رسیدم... اکثر بچه ها همون 1 ساعت اول اسکیس پاشدن... همه شاکی بودن بعد از امتحان .... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه میشه فرق کنه موضوعا آخه؟!!!! نمیدونم من هم تعجب کردم... خوش به حال فاطیما اینا بوده... بد به حال ما.... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آزمون تموم شد دیگه،برید خونه هاتون:167: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه میشه فرق کنه موضوعا آخه؟!!!! شده دیگه فکر کن من عادت دارم بیاستم سر پا اسکیس بزنم....با این موضوعی که داده بودن اصلا یه ثانیه ننشستم... گردنم درد گرفت...بعد از امتحان همه چیز رو شطرنجی میدیدم... عینکم رو هم جا گذاشته بودم.... خلاصه این که به هلاکت رسیدم... اکثر بچه ها همون 1 ساعت اول اسکیس پاشدن... همه شاکی بودن بعد از امتحان .... ما که میز آتلیه نداشتیم رو تک صندلی نشستیم اسکیس زدیم منم هی خم می شدم از زمین ماژیک بر می داشتم اون یکی وسایلام می ریخت خلاصه در حال جارو کردن وسایلام بودم فقط، کلافه شدم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آزمون تموم شد دیگه،برید خونه هاتون:167: چه مراقب خشنی ساندیس و کیک اون بچه مونه بده داشت گریه میکرد:w00: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شده دیگه ما که میز آتلیه نداشتیم رو تک صندلی نشستیم اسکیس زدیم منم هی خم می شدم از زمین ماژیک بر می داشتم اون یکی وسایلام می ریخت خلاصه در حال جارو کردن وسایلام بودم فقط، کلافه شدم :icon_pf (34): الهی.... به جاش تنوع موضوع داشتید... منم وسایلم قاطی شده بود.... بغل دستیم پا کنش گم شده بود.... همش پاس کاری پاک کن داشتیم با هم...:دی آخر سر هم از وسط نصفش کردم....گفتم نصف مال من نصف مال تو.... نمیدونم چرا اینقدر دیر به ذهنم رسید این کار و انجام بدم...:mornincoffee: .... راستی واسه امتحان صبح هم کلی تقلب کردیم.... :persiana__hahaha: پشت سریم بهم گفت ببین من هر چی تو گفتی زدم حالا قبول میشم... :persiana__hahaha: اصلا فسفر نسوزونده بود فکر کن.... :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه مراقب خشنیساندیس و کیک اون بچه مونه بده داشت گریه میکرد:w00: شما اینجا مدعی العموم هستید؟سر جلسه که کسی ساندیس نمیده،مورد داره لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الهی....به جاش تنوع موضوع داشتید... منم وسایلم قاطی شده بود.... بغل دستیم پا کنش گم شده بود.... همش پاس کاری پاک کن داشتیم با هم...:دی آخر سر هم از وسط نصفش کردم....گفتم نصف مال من نصف مال تو.... نمیدونم چرا اینقدر دیر به ذهنم رسید این کار و انجام بدم...:mornincoffee: .... راستی واسه امتحان صبح هم کلی تقلب کردیم.... :persiana__hahaha: پشت سریم بهم گفت ببین من هر چی تو گفتی زدم حالا قبول میشم... :persiana__hahaha: اصلا فسفر نسوزونده بود فکر کن.... :persiana__hahaha: آخی کلا ماجرایی بودا این اسکیس زدن:دی به به تقلب؟؟؟؟؟:167: بشه های ما چرا اینقد سوسولن صدا از کسی در نمیومد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده