masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طرف عقد میکنه طلاق میگیرهطرف نامزد میکنه بهم میزنه بعدش با توجه به حرف تو دانشگاه اگه بشه واسه دختره میشه نه پسرا خودمون دانشجوییم میبینیم دیگه اره منم ندیدم دختره تایید کنه حتی من خوندم از نگاههای دختره این رفتارو توجیه کرده بد خوندم؟ والا این همه پسر میان به طرف هزار یک وعده میدن میزارن میرن اینجوری نمیشه منم همین جوری خوندم . تو دادگاه گفته بوده من از چشماش خوندم عاشق منه . 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجساسات ، ضربه عاطفی اینا همه توجیه ، توجیه بی ظرفیتی این ادم . این رفتار هم نشون میده تصمیم برای پشیمون شدن درست بوده !! کلا یه اقشاری از ادما خودشونو در هر امری محق میدونن . به فرض مردن کتک میزنن ،زن حرفشونو گوش نداده . تجاور میکنن ، زن لباسش بد بوده . اسید میپاشن ، زن ابزار علاقه کرده بوده. کلا تقصیر اونا نیست ، اینم از هموناس . من هم همینو میگم. همه جنبه ندارن. همه که سالم نیستن.اگر این ماجرا درست باشه به نظر من اشتباه بزرگیه بدون اینکه طرف رو بشناسی بری بهش بگی بیا ازدواج کنیم تازه بعد برین همدیگه رو بررسی کنین. باز هم میگم ما همه طبق چیزهایی که تو روزنامه ها خوندیم داریم نظر میدیم. هیچکدوم ما واقعا نمیدونیم چی بین این دو نفر گذشته. از نظر من یه آدم بیست و چند ساله نمیره همینجوری روی یکی که در جواب یه خواستگاری ساده بهش گفته نه اسید بپاشه. این اتفاق دردناک افتاده. ما برای اینکه این اتفاق باز هم نیافته باید بررسی کنیم ببینیم چه اشتباهاتی کار رو به اینجا کشونده. همدردی کردن با یه نفر نباید جلوگیری کنه از این که ما نریم ببینیم چرا این بلا سرش اومده. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طرف عقد میکنه طلاق میگیرهطرف نامزد میکنه بهم میزنه بعدش با توجه به حرف تو دانشگاه اگه بشه واسه دختره میشه نه پسرا خودمون دانشجوییم میبینیم دیگه همون دیگه. اونجایی که من خوندم تا اونجایی که یادم میاد گفته بود خودش تابلو شده بوده. برای همین پشیمون شده و رفته باهاش به هم زده...... کاش پسرا هم اینو میدونستن کاش این اقا هم میفهمید زندگی ادما بازیچه نیست خب همه ظرفیت ندارن احساساتشون به بازی گرفته بشه. سالم نیست یا درست تربیت نشدن. احساساتشونو نمیتونن کنترل کنن. یهو یه کاری میکنن 100 سال پشیمونی به بار میاد. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هم همینو میگم. همه جنبه ندارن. همه که سالم نیستن.اگر این ماجرا درست باشه به نظر من اشتباه بزرگیه بدون اینکه طرف رو بشناسی بری بهش بگی بیا ازدواج کنیم تازه بعد برین همدیگه رو بررسی کنین.باز هم میگم ما همه طبق چیزهایی که تو روزنامه ها خوندیم داریم نظر میدیم. هیچکدوم ما واقعا نمیدونیم چی بین این دو نفر گذشته. از نظر من یه آدم بیست و چند ساله نمیره همینجوری روی یکی که در جواب یه خواستگاری ساده بهش گفته نه اسید بپاشه. این اتفاق دردناک افتاده. ما برای اینکه این اتفاق باز هم نیافته باید بررسی کنیم ببینیم چه اشتباهاتی کار رو به اینجا کشونده. همدردی کردن با یه نفر نباید جلوگیری کنه از این که ما نریم ببینیم چرا این بلا سرش اومده. با این جملت موافقم ولی وسط این بررسی ها اصلا نباید به این پسر حق داد. مریم اصلا ته تهش اینا با هم رابطه خیلی خیلی صمیمی داشتن ، بازم توجیه نمیشه . ما جامعه خودخواه و خشنی داریم ، ادما(بخصوص مردایی) تربیت میکنه که در همه چی خودشونو محق میدونن ، این بررسی میخاد ولی عمل این ادمو توحیه نمیکنه ، حق نباید بدیم چون شرایط این جوریه ، این ادم نمیتوانسته کار دیگه ای بکنه . لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم همین جوری خوندم . تو دادگاه گفته بوده من از چشماش خوندم عاشق منه . ماشالا چشم خونیشم خوب بوده الان من مثلا حساسیت دارم چشام اشک میافته این پسره منو ببینه میگه از شدت عشقش گریه میکردم 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که میگم باید بکشنش ......این جور آدما باید بمیرن...... اشتباه نکنم یه مدت تیتر یاهو بود.....ولی به نظر من باید زجر آور بکشنش.....بدن به من میدونم چیکارش کنم:167: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ an eye for an eye makes the whole world blind 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آمنه اسید رو بپاش بره افکار عمومی کارتو تایید کردن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws54: تو چته دلت واسه کدوم طرف میسوزه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر قرار بود با اعدام کردن و دست و پا بریدن، مردم بترسن و دیگه آدم نکشن و دزدی نکنن با همون مورد اول و دوم اجرای این جور احکام ریشه فساد و بدی و جنایت خشکیده میشد ولی میبینیم که آمار جنایت هر روز میره بالا .این نشونه بی فایده بودن این کارهاست. اگر میخوایم مردم آدم باشن باید آدم بارشون بیاریم. هیچکس بد به دنیا نمیاد. دار زدن و قطع عضو و چشم درآوردن راهش نیست. داریم میبینیم که جواب نمیده. این مورد اسید ریختن تو چشم فقط یه راهی برای اینه که این خانوم آروم بشه که میدونم نمیشه. بازدارندگی نخواهد داشت. حالا اگر خودش فکر میکنه ممکنه با این کار به یه رضایت نسبی برسه فکر میکنم باید این فرصت رو (هر چند خودش هم 100% بی تقصیر نیست) بهش بدیم چون در حقش ظلم بزرگی شده . البته فعلا که با اون مصاحبه اش با رادیو فردا و اون چیزهایی که گفته گره انداخت تو کارش. ببینیم چی میشه!! عزیزم کلا ما ایرانی ها ادمای جوگیری هستیم میگیم بکش گردنشو بزن ولی نمیگیم چرا اینطوری میشه که به این جا میرسه یه دوستی دارم خواهرش ماماست یه چیزایی تعریف می کنه ادم شاخ در میاره میگه تو اکثر مناطق محروم (البته اسماشونو نمی تونم بگم ) دخترایی هستن که مورد تجاوز و بهره برداری جنسی پدراشون و برادراشون هستن مادره هم می دونه ولی از ترس شوهر یا ترس حیا و ابروشو صداش درنمیاد میگه چن مورد رو دیده که دختره رو از شدت خونریزی اوردن بهداری وقتی معاینه کرده دیده انچنان با بی رحمی تموم ....... ببخشید نمیخواستم اینارو بگم ولی میخوام بگم این اسیده رو همه چشما می بینن که صورت خوشگل و ماه دختره رو در عرض چن ثانیه تبدیل به یه تیکه گوشت زشت کرده ولی تو همین کشور ما چنین مورد هایی هم هستن که اماروشون - حرفشون تو هیچ دفتری تو هیچ روزنامه ای تو هیچ رسانه ای نمیاد شما به این دختر خانوم میگید بدبخت شده به اون دختری که تو سن 10 -12 سالگی مورد تجاوز پدر و برادرش قرار گرفته و به کل شخصیت انسانیش خرد شده چی میگید؟ 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگر یک دختر در جامعه ایرانی چه ضرری میتونه به یک پسر برسونه که این سزای عملش باشه!حتی گیریم(خیالی!) که بدترین کار خیانت بدو بوده!اگر ایشون ادم عاقلی بود که نیست!نباید ناجوانمردانه به این شکل انتقام میگرفت و دنیای یک دختر رو تیره و تار میکرد من خودم هم با دید خوبی به این قضیه یعنی کور کردن نگاه نمی کنم به نظرم کار ناشایست لازم الاجراست کافیه خودمون رو بگذاریم جای ایشون من حتی دومیلیون یورو که سهله کل عالم رو هم بدن حاضر نیستم نور دوچشمم خاموش بشه من هر جور فکر میکنم نمیشه به طرف نا انصاف حق داد بحث بحث یک دختر تو این اجتماع است من تعادلی نمی بینم! 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو چته دلت واسه کدوم طرف میسوزه واسه خودم! :ws54: من یه سوال اون آخر خبر ها نوشته بودم! فکر نکنم کسی خونده باشه! :ws54: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه خودم! :ws54:من یه سوال اون آخر خبر ها نوشته بودم! فکر نکنم کسی خونده باشه! :ws54: اهان کتابشو میگی باشه پیدا کنم برات پست می کنم اینقدر گریه نکن سوی چشات کم میشه 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا عمل اون شخص وحشيانه بود كمترينش همون كه كور بشه تا چشمش دنبال يكي ديگه نباشه از روي هوس اينا عشق نيست اگه باشه مردهشور ش ببرن اين عشق و كه دختر دسته گل اين جوري سياه بخت نشه اينا از روي هوسه يا ادعاي مالكيت يه شخص كه فكر ميكنه يا مال من باشه يا به دست هيچكس نرسه باعث اينگونه كار هاي وحشيانه ميشه 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عزیزم کلا ما ایرانی ها ادمای جوگیری هستیممیگیم بکش گردنشو بزن ولی نمیگیم چرا اینطوری میشه که به این جا میرسه یه دوستی دارم خواهرش ماماست یه چیزایی تعریف می کنه ادم شاخ در میاره میگه تو اکثر مناطق محروم (البته اسماشونو نمی تونم بگم ) دخترایی هستن که مورد تجاوز و بهره برداری جنسی پدراشون و برادراشون هستن مادره هم می دونه ولی از ترس شوهر یا ترس حیا و ابروشو صداش درنمیاد میگه چن مورد رو دیده که دختره رو از شدت خونریزی اوردن بهداری وقتی معاینه کرده دیده انچنان با بی رحمی تموم ....... ببخشید نمیخواستم اینارو بگم ولی میخوام بگم این اسیده رو همه چشما می بینن که صورت خوشگل و ماه دختره رو در عرض چن ثانیه تبدیل به یه تیکه گوشت زشت کرده ولی تو همین کشور ما چنین مورد هایی هم هستن که اماروشون - حرفشون تو هیچ دفتری تو هیچ روزنامه ای تو هیچ رسانه ای نمیاد شما به این دختر خانوم میگید بدبخت شده به اون دختری که تو سن 10 -12 سالگی مورد تجاوز پدر و برادرش قرار گرفته و به کل شخصیت انسانیش خرد شده چی میگید؟ اینا با هم منافات دارن ؟؟ یعنی این که اسید صورتشو برده از اینا که شما میگین خوش بخت تره ؟ بد بخت تره ؟ اینا مشکلاتی که هست، هر دوشم خطرناکه ولی بودن یکی بدی اون یکی رو از بین نمیبره . برای اون تجاوز هم باید مجاراتی گذاشت . وقتی برای یکی از این اسیب دیده ها راه انتقام گذاشتن و یکی از محرم ها راه مجازات ، چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم ، اون دختر میتوانه استفاده کنه . شاید اروم بشه ، شایدم نشه ، ولی اون دختر دوست داره این راه بره . 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم که این قضیه ای که پلیس گفته بود این وسط چی بود... یعنی شکایات قابل بررسی نیستند تا زمانی که یارو یه بلایی سرش بیاد ؟ یعنی اگر یه نفر بگه که یک دیوانه که کاملا مشخصه پایداری رفتاری و روحی نداره مزاحم من میشه میگند برو هر وفت سرت رو برید ما میایم پی گیری میکنیم ؟ باید دو دستی زد توی سر این قانون قضایی... 7 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عزیزم کلا ما ایرانی ها ادمای جوگیری هستیممیگیم بکش گردنشو بزن ولی نمیگیم چرا اینطوری میشه که به این جا میرسه یه دوستی دارم خواهرش ماماست یه چیزایی تعریف می کنه ادم شاخ در میاره میگه تو اکثر مناطق محروم (البته اسماشونو نمی تونم بگم ) دخترایی هستن که مورد تجاوز و بهره برداری جنسی پدراشون و برادراشون هستن مادره هم می دونه ولی از ترس شوهر یا ترس حیا و ابروشو صداش درنمیاد میگه چن مورد رو دیده که دختره رو از شدت خونریزی اوردن بهداری وقتی معاینه کرده دیده انچنان با بی رحمی تموم ....... ببخشید نمیخواستم اینارو بگم ولی میخوام بگم این اسیده رو همه چشما می بینن که صورت خوشگل و ماه دختره رو در عرض چن ثانیه تبدیل به یه تیکه گوشت زشت کرده ولی تو همین کشور ما چنین مورد هایی هم هستن که اماروشون - حرفشون تو هیچ دفتری تو هیچ روزنامه ای تو هیچ رسانه ای نمیاد شما به این دختر خانوم میگید بدبخت شده به اون دختری که تو سن 10 -12 سالگی مورد تجاوز پدر و برادرش قرار گرفته و به کل شخصیت انسانیش خرد شده چی میگید؟ اخ كه اين چيزها رو ادم ميشنوه ميخواد ديوانه بشه سرشو بكوبه به ديوار واقعا اينان چي بگم انصافا حيون ها اينقدر پست نيستند اخه اينها انسان هستن حيف اين زمين حيف اين اكسيزن كه اين افراد اشغال دارن ازش استفاده ميكنن اگه يه جوري ميشد كه اين اشغال هاي فاسد و از كره زمين پرت ميكردن بيرون تا هيچ موجود زنده نزديكشون نباشه تا از هواي الوده كه اين اشغال ها نفس ميكشند استفاده نكنن چون حيفه متاسفانه اين جور داستان ها كم شنيده نشد بلا نصبت بلا نصبت بعضي موقع از انسان بودنم تاسف ميخورم كه همنوع اين كثافت ها هستم شرمنده يخورده قاطي كردم چون از معقوله تجاوز شديدن متنفرم چه برسه به اين جور تجاوز ها بازم ببخشيد دوستان 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا با هم منافات دارن ؟؟یعنی این که اسید صورتشو برده از اینا که شما میگین خوش بخت تره ؟ بد بخت تره ؟ اینا مشکلاتی که هست، هر دوشم خطرناکه ولی بودن یکی بدی اون یکی رو از بین نمیبره . برای اون تجاوز هم باید مجاراتی گذاشت . وقتی برای یکی از این اسیب دیده ها راه انتقام گذاشتن و یکی از محرم ها راه مجازات ، چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم ، اون دختر میتوانه استفاده کنه . شاید اروم بشه ، شایدم نشه ، ولی اون دختر دوست داره این راه بره . مگه امنه الان به حرف ما گوش کرده رفته جلو یا به حرف ماست که دست نگه داشته بحثم سر اینا نیس واسه من چشای اون پسری که اینکاررو کرده مهم نیس بسوزه یا نه حرفم اینه اسیدی که صورتی رو چشی رو سوزونده می بینیم و دلمون به در میاد ولی همچینین چیزایی هم تو جامعه هس پس چرا قانونی واسه اونا نیس پس چرا همچین پدرایی همین برادرایی مجازات نمیشن؟ با مجازات یه نفر دونفر چیزی درست نمیشه اصلا تضمینی وجود نداره دو ماه دیگه تو خبرا نخونیم پسری به روی دختر مورد علاقه خودش اسید پاشید تفکر زن ستیزی باید برچیده بشه قانون مجازات باید بازنویسی بشه قانون گذاران با سواد و باوجدان باید بیان روی کار سیستم پلیسی جامعه مون باید اصلاح بشه ارزشهای اجتماعی باید به صورت واقعی توسط تک تک شهروندان رعایت بشه قضیه این جور مجازات ها مثل قضیه و داستان اقایونه خودشون بزرگترین وارد کننده تجهیزات ماهواره - مواد مخدر - مشروبات الکی هستن و... بعد خودشون میان روزی چن نفر رو به اسم قاچاقی مواد مخدر و سوداگر اعدام می کنن قانون بازار اینه تا وقتی تقاضا هست عرضه خواهد بود 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با این جملت موافقم ولی وسط این بررسی ها اصلا نباید به این پسر حق داد. مریم اصلا ته تهش اینا با هم رابطه خیلی خیلی صمیمی داشتن ، بازم توجیه نمیشه . ما جامعه خودخواه و خشنی داریم ، ادما(بخصوص مردایی) تربیت میکنه که در همه چی خودشونو محق میدونن ، این بررسی میخاد ولی عمل این ادمو توحیه نمیکنه ، حق نباید بدیم چون شرایط این جوریه ، این ادم نمیتوانسته کار دیگه ای بکنه . من که توجیه نکردم کارشو ولی دارم میگم هیچکس نمیره ببینه اصلا چی شد که این جوری شد.هیچکس حتی به ذهنش نمیرسه که بپرسه واقعا نقش خود این خانم این وسط چی بوده؟ اصلا یه سری جاهای داستانی که میگن به هم نمیخوره ولی چون ما یه ملت احساساتی هستیم اصلا تو عمق نمیریم. همون 4 خطی که تو روزنامه نوشته رو میخونیم و نظر میدیم.من الان برم جایی بگم این یارو رو معاینه کنین شاید بیماری روانی داره و خودش خبر نداره و دست خودش نبوده و نفهمیده چی کار کرده خونم حلال میشه. گاهی وقتها ما آدمها یه قدم یا یه جمله یا یه حرکت اشتباه زندگیمونو به نابودی میکشونه. نابینایی و از شکل افتادن هم یه جورشه. یه عده فکر میکنن راه درست کردن مردم ترسوندنشون از اعدام و دست و پا بریدن و کور کردن و این چیزهاست. یه عده فکر میکنن الان چشم این مجید رو دربیارن دیگه کسی جرات نمیکنه اسید بپاشه.مگه این همه قاچاقچی اعدام کردن، مواد مخدر نابود شد؟ این همه آدم متجاوز اعدام کردن، امار تجاوز اومد پایین؟ هیچکس نمیره دنبال از بین بردن ریشه فساد. مثلا همین الان، 4 تا روانشناس بردن رو این مجید یه کم مطالعه کنن؟ من که نشنیدم این کار رو بکنن. من میگم اگر به قصاص و قطع عضو و مجازات های قرون وسطایی اعتقاد داریم چون فکر میکنیم بازدارنده هستن و باعث عبرت سایرین میشن با یه نگاه به آمار جرم و جنایت میبینیم که فایده ای ندارن. اگر بحث انتقام و خنک کردن دل مظلوم هستش که خود خانم آمنه هم میگه اگر مطمئن بود مجید رو تا اخر عمر تو زندان نگه میدارن رو قصاص اصرار نمیکرد. پس یعنی به قانون اعتماد نداره. اگر ما قانون درستی داشته باشیم از این اتفاقات ناگوار کمتر خواهیم دید. اگر ما بدونیم ریشه جرم چیه میتونیم جلوگیری کنیم. پس باید بدونیم چرا اتفاق میافته یعنی به خودمون اجازه بدیم بپرسیم آیا این شخص مظلوم حرکتی کرده که محرک مجرم بوده یا نه. شاید حرکتش بد هم نبوده ولی بالاخره جرقه رو زده. در مورد تربیت بله عزیزم ما بچه هامونو بد بار میاریم. تو همین انجمن شخصی هست که برای اسمایلی گذاشتن من تعیین تکلیف میکرد و میگفت چون ایشون یه پست و برداشت یه نفر رو قبول دارن من حق ندارم تو نقل قولم از اون پست اسمایلی خنده بذارم. دیگه معلومه این آدم پسفردا تو زندگی خودش در برخوردهای جدی با مردم توقع داره همه جلوش ساکت بشن و حرف، حرف خودش باشه. به هر حال به نظر من ما از یه همچین اتفاقایی میتونیم درس بگیریم.باید تحلیل کرد و برای تحلیل کردن باید نقش هر دو طرف رو در نظر گرفت و سوال کرد. من قصد توجیه نداشتم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده