رفتن به مطلب

عملکرد میوه به عنوان ماسک صورت (ویژه بانوان)

soil eng

ارسال های توصیه شده

میوه ها علاوه بر خواص دارویی و ..که دارند به عنوان مواد آرایشی نیز مورد استفاده قرار میگیرند

ماسک میوه را بعد از اینکه پوست صورت را از مواد آلوده و چربی ها و سلول های میوه پاک کردید استفاده کنید البته یادتان هم باشد که پس از انجام بخور آن هم فقط با آب ماسک ها تاثیر بهتری دارند

بخور صورت:

برای بخور صورت میتوان از دستگاههایی که در داروخانه بفروش میرسد استفاده کنید.

اما اگر تمایلی به خرید این دستگاه نداشتید ف آب را در یک قابلمه جوش بیاورید و پس از با ملافه ای روی سر خود بیاندازید و صورتتان را روی بخار آب بگیرید 5 تا 7 دقیقه بخور صورت با بخار کافی است

طرز استفاده از ماسک میوه:

برای اینکه میوه بخوبی جذب پوست شود بهتر است از ورقه های نازک میوه یا از میوه های رنده شده استفاده کرد که در این صورت مواد درون میوه راحت تر و سریعتر جذب پوست میشود

برای اینکه میوه را همراه پوستش که خواص دیگری نیز درون آن وجود دارد استفاده کنید توجه داشته باشید که اگر از میوه هسته دار یا دانه دار استفاده میکنید هسته ها و دانه های آن را از میوه جدا کنید

این کار را باید بر روی تمام قسمت های پوست صورت و یکدست انجام دهید و بهتر است در این زمان آسوده و فارغ از هر کاری با اعصلبی راحت دراز بکشید و استراحت کنید پس از گذشت مدت زمان (کمتر از یک ساعت )بهتر است مواد را از روی صورت پاک کرده و صورت را با آب نیمه گرم فقط در حدی که مواد روی صورت پاک شود میشویید.

انواع ماسک میوه:

ماسک خرما - آناناس - هلو - گوچه فرنگی - زردآلو - خیار - هویج - گلابی - سیب - موز - لیموترش - پرتقال - آلوی قرمز

• Like 29
لینک به دیدگاه

ماسک خرما :

یک عدد خیار با پوست - یک تکه سیب زمینی خام با پوست یک قاشق غذاخوری جوانه ماش - دو قاشق غذاخوری ماست پرچرب و یک عدد خرمای بدون هسته

را باهم در مخلوط کن بریزید و میکس کنید و بعد بگذارید به مدت 10 دقیقه روی صورت بماند و سپس با آب ملایم بشویید

این ماسک یک التیام دهنده موثر است و افرادی که پوست چرب دارند می توانند از این ماسک یک تا دو بار در ماه استفاده کنند

• Like 21
لینک به دیدگاه

ماسک اناناس :

یک چهارم از یک آناناس رسیده را پوست بکنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت مخلوط غلیظی در بیاید سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری الکل طبی و 3 قاشق روغن آفتابگردان بیفزایید .حال روزی یک بار - هر بار به مدت 20-30 دقیقه این مخلوط را به صورت ماسک روی صورت خود قرار دهید و سپس با اب سر بشویید

این ماسک تاثیر جالبی بر جوش های غرور به ویژه گلوله های چربی زیر پوستی دارد

ماسک هلو:

یکی از بهترین ماسک های پوست صورت را میتوان از هلو تهیه کرد

کافی است سه یا چهار هلوی تازه را بشویید و هسته آهنا را خارج کنید نیاز نیست پوست هلو را بکنید هلو هارا له کنید و با یک زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم کاملا مخلوط کنید و روی پوست صورت خود بمالید و 20 دقیقه بهد آن را با آب سرد یا پنبه آغشته به گلاب پاک کنید

این ماسک در رفع خشکی پوست و ایجاد طراوت و تازگی و جلوگیری از چروک بسیار موثر است

• Like 23
لینک به دیدگاه

ماسک گوجه فرنگی :

یک گوجه فرنگی را دو نصف کرده و دو نیمه را با حرکتی دایره وار روی صورت بمالید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند.سپس صورتتان را بشویید

یک قاشق غذاخوری آبلیمو - 3 قاشق غذاخوری خامه و 3 قاشق آب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت قبل حمام آن را روی پوست صورتتان بمالید

این کرم برای پوست چرب بسیار مفید است

• Like 19
لینک به دیدگاه

ماسک زرد آلو:

چند عدد زردآلوی رسیده را له کنید و چند قطره روغن بادام شیرین روی انها بچکانید

سپس خوب آنها را مخلوط کرده و 20 دقیقه روی صورت بگذارید سپس با اب نیم گرم یشویید و با گلاب ماساژ دهید

ماسک خیار :

دو عدد خیار را بپزید و بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را له کنید و بصورت ماسک روی صورت بگذارید و پس از 20 دقیقه با آب ولرم بشویید

این ماسک برای پوست های خشک و معمولی و چریب مناسب است

ماسک هویج:

ماسک هویج نیز بوسیله آب هویج تهیه میشود

برای این منظور مقداری آب هویج را با ماشت مخلوط کنید و با انگشت روی پوست بمالید و پس از 20 دقیقه آن را پنبه آغشته به گلاب پاک کنید

• Like 19
لینک به دیدگاه

ماسک گلابی:

یک گلابی رسیده را خرد کنید و روی پوست صورت بمالید و 20 دقیقه بعد آن را با آب یا پنبه آغشته به گلاب از سطح پوست خود پاک کنید

این ماسک برای پوست های چرب و افرادی که منافذ پوستی آنها واضح و نازیبا شده بسیار مفید است

ماسک سیب:

نصف سیب را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری ماست و یک قاشق چایخوری آرد جودوسر و 2 قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و نیم ساعت همانند پیلینگ عمل میکن و به پاکسازی پوست می پردازد برای نتیجه مطلوب هفته ای یک بار از آن استفاده کنید

• Like 18
لینک به دیدگاه

ماسک موز:

خمیری از موز به همراه ماست یا به تنهایی ماسک بسیار موثری است برای برطرف کردن لک صورت موثر است برای از بین بردن لکه های دستتان یک تکه موز کال را روی آن بمالید به علاوه می توانید چند قطره روغن نارگیل یا زیتون و یا کمی عسل روی خمیر موز رسیده بریزید و کرم مناسب دست و صورت تهیه کنید

ماسک لیموترش:

آب یک لیموترش تازه را بگیرید و با یک زرده تخم مرغ و چند قطره روغن بادام یا آفتابگردان مخلوط کنید و روی پوست صورت خود بمالید و ماساژ دهید و 15 دقیقه بعد آن را بشویید

این ماسک برای پوست های خشک مفید است

• Like 17
لینک به دیدگاه

ماسک پرتقال:

یک پرتقال را پوست بکنبد هسته ها و پوست های نازک پره های آن را جدا کنید و روی پوست صورت خود بخوابانید و پس از 20 دقیقه با آب سرد بشویید

این ماسک برای درمان جوش های غرور جوانی موثر است ولی افرادی که پوست خشک دارند نباید از آن مصرف کنند.

ماسک آلوی قرمز:

برای تهیه ماسک آلوی قرمز کافی است هسته آلو را در آوردی و سپس آلوهارا له کنید و چند قطره روغن بادام شیرین به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس به مدت 20 دقیقه آن را روی پوست بمالید و آنگاه با پنبه آغشته به گلاب آن را پاک کنید

• Like 15
لینک به دیدگاه

به به!

عالیه!

من اعلام میکنم حالا آقایونم ازش استفاده کردن مشکلی پیش نخواهد اومد! :ws3:

آبجی زحمت میکشی و منبعش رو هم به ما بگی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

به به!

عالیه!

من اعلام میکنم حالا آقایونم ازش استفاده کردن مشکلی پیش نخواهد اومد! :ws3:

آبجی زحمت میکشی و منبعش رو هم به ما بگی؟

بله کاملا معلومه که آقایون بیشتر استفاده کردن!!!!

اگه مشکلی در مورد پوستت داشتی بیا پیش خودم راهنماییت کنم!

شما اول برو از پست آخری تشکر کن که جا مونده:دی

منبع:کتاب و سایت خاصی نیس!

یه ماهنامه ای به اسم مادران

با اینکه شما پدر میشی ولی توصیه میکنم بگیری بخونی چیزایی خوبی توشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله کاملا معلومه که آقایون بیشتر استفاده کردن!!!!

اگه مشکلی در مورد پوستت داشتی بیا پیش خودم راهنماییت کنم!

شما اول برو از پست آخری تشکر کن که جا مونده:دی

منبع:کتاب و سایت خاصی نیس!

یه ماهنامه ای به اسم مادران

با اینکه شما پدر میشی ولی توصیه میکنم بگیری بخونی چیزایی خوبی توشه!

اوکی فهمیدم از اون مجله است! خوندمش

زیاد معتبر نیست

دستت درد نکنه ... حتما مزاحمت میشم. :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خيلي خوب بود مرسی...

واقعا ماسک میوه موثره ولی حوصله میخواد ...

اهوم...

ولی واسه فرار از ماسک های ساخته شده شیمیایی بیرون بهترین راه حله :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

ماسک هندوانه:

1. این میوه حاوی آب فراوان بوده و خنک کننده بدن و پوست است. یک قاشق غذاخوری آرد گندم به همراه یک برش متوسط هندوانه رنده شده را با هم مخلوط کنید تا به‌صورت خمیر در آید. برای یکدست شدن خمیر می‌توانید از مخلوط کن استفاده نمایید. ماسک را روی صورت ماساژ داده و به مدت 15 دقیقه روی پوست بگذارید و سپس با آب ولرم شستشو دهید.

2. ماسک دیگری با هندوانه تهیه می شود که با مخلوط کردن مقدار مساوی از آب هندوانه و خیار بدست می‌آید. ماسک را با پد پنبه‌ای روی پوست زده و بعد از20 دقیقه با آب ولرم شست‌وشو دهید . این ماسک برای سوختگی های ناشی از آفتاب در تابستان بسیار مفید بوده و سبب التیام و بهبودی پوست می شود.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...