Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند طبقست؟ بشمار به منم بگو لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان یعنی کف کردی ؟ نه بعدا یادم بیار دلیل خندم و بگم لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ روزی چند بار کف میکنی پس ! ایهیممممم حتما گلرنگ بوده نه بعدا یادم بیار دلیل خندم و بگم بعدا یادم نمیمونه الان بگو لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ عهههههههههه خونتون چقدر سقفش بلنده لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عهههههههههه خونتون چقدر سقفش بلنده :banel_smiley_4: خونمون سقف نداره اصلا،روبه آسمونه........ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ حالا خوبه شامپو تخم مرغی دارگر نبود وگرنه تو کف خفه میشدی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا خوبه شامپو تخم مرغی داروگر نبود وگرنه تو کف خفه میشدی ولی بستنیش خوشمزه تره...... لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی باور کنین من کف نکردم چرا نمیدونم اصلا خوشم نیومد ترجیح میدادم یه طراحی توپ شهری باشه تا یا طراحی توپ معماری یا عمران لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوستش ندارم این عربها تازه یادشون اومده رکورد بلندترینو بزنند........ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه یکی طبقه آخر باشه و آسانسور هم خراب شه ؛ چی میییییییییییشه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره وقتی اینو دیدم کف کردم عکس هایی از پروژه جدید شهر شناور در دبی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده