Ehsan 112346 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ روزی چند بار کف میکنی پس ! ایهیممممم حتما گلرنگ بوده نه بعدا یادم بیار دلیل خندم و بگم بعدا یادم نمیمونه الان بگو
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ عهههههههههه خونتون چقدر سقفش بلنده
Ehsan 112346 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 عهههههههههه خونتون چقدر سقفش بلنده :banel_smiley_4: خونمون سقف نداره اصلا،روبه آسمونه........
Avenger 19333 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اتفاقا من ماکت شیشه ای این برج دوبی را تو خونمون دارم.......... هر وقت نگاه میکنم،کف میکنم......... اما الان بیشتر کف کردم،فکر کنم گلرنگ بود که اینقدر کف کرد........ حالا خوبه شامپو تخم مرغی دارگر نبود وگرنه تو کف خفه میشدی
Ehsan 112346 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 حالا خوبه شامپو تخم مرغی داروگر نبود وگرنه تو کف خفه میشدی ولی بستنیش خوشمزه تره......
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 ولی باور کنین من کف نکردم چرا نمیدونم اصلا خوشم نیومد ترجیح میدادم یه طراحی توپ شهری باشه تا یا طراحی توپ معماری یا عمران
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 منم دوستش ندارم این عربها تازه یادشون اومده رکورد بلندترینو بزنند........
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اگه یکی طبقه آخر باشه و آسانسور هم خراب شه ؛ چی میییییییییییشه:persiana__hahaha:
a_Farzad 913 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 اره وقتی اینو دیدم کف کردم عکس هایی از پروژه جدید شهر شناور در دبی
ارسال های توصیه شده