shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2011 متولدین تیر ماه در عشق: بهشت هیچ است در برابر گام برداشتن در كنار تو در شبی زیبا زیر نور ماه؛ دلی نازك و پر ز محبت دارد و از دل سوختن می هراسد. :ws44: 8
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2011 خدا چقدر این بچه های این دوره و زمونه زرنگ شدند 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2011 خدایا چرا یک اتفاق خوب وشاد نمی افته تا من یک چیز شادهم اینجا بنویسم خودم دلم میگیره هروقت میام اینجا همش بوی ناامیدی و افسردگی ازش بلند میشه:icon_pf (34): 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2011 " امروز به آنهایی می اندیشم که روی شانه هایم گریه کردند و نوبت من که شد دیگر نبودند!! " :icon_pf (34): 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2011 " در این دنیایی که عشق جای خود را به عادت داده ، چه تصمیمی می توان گرفت ماندن یا رفتن . روزگاری یود دو کرم ابریشم که هر کدام در پیله های خود سعی در پروانه شدن داشتن با یکدیگر آشنا شدند کرم کوچک به دوستش وابسته شده بود حرفها و رفتاراو را الگوی خود کرده بود اورا با جان و دل می پرستید و هر روز و شب خدا در دلش فریاد میزد کاش یار پروانه ایم تو باشی . روزها گذشت کرم بزرگ پیله اش دریده شد و به پرواز در آمد کرم کوچک از ته دل خوشحال شد که یارش می تواند پرواز کند وای خدای من تو چقدر زیبا شدی چه شکوهی ... . اما یار نا مهربانش بدون اینکه الفبای پروانه شدن و پروانه ماندن را به کرم مانده در پیله بیاموزد بدون هیچ خداحافظی پرواز کرد ورفت . کرم در دلش فریاد می کشید دوست من نرو ... او تنها ماند دیگر پروانه شدن برایش معنایی نداشت او افسرده شد ، تنها ماند و غصه می خورد. لحظات پایانی زندگیش فرا رسید و داشت نابود می شد. همچنان که به آسمان نگاه می کرد یار هم پیله ایش را با یک پروانه دیگر در آسمان دید. کرم در همان لحظه جان سپرد . " منتظر باش توهم پاک بشی........... 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 دیروز برام آبجیم یک پیام داد کلا روحیم عوض شد بستنی خوردن باعث ضد افسردگی میشه بفرمائید بخورید دل و جیگرتون خنک بشه 6
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 نه راستی میخوام برم سفر ...............وای چقدرخوبه امسال تا حالا دوبار خواستم برم نشده خدا اینبار بشه خب چه حالی میده ساعتها توی اتوبوس - جاده - تاریکی -- سکوت - بعدشم دیدن بچه ها........... ولش کن که قبل و بعدش کلاس دارم اساسی باید برم شدیداً به تغییر و تحولات نیاز دارم 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 امروز روز ملی گهاست.... (روزت مبارک ) ای رو برای همه گلهای دنیا که عطرشون رو دوست داری بفرست : من تورو انتخاب کردم.....ای گل زیبا با وجودی که میدونم برای چندین آدم دیگه هم فرستاده شده ولی بهم کلی انرژی مثبت داد.......... بوس بوس آبجی مهلبونم:wubpink::w42: 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2011 روی ماهت گر زچشم بیقرارم غایب است ! یاد زیبایت همیشه در دل من حاضر است ! میبوسمت.... دوسی مهربونم دوست دارم هزارتا خودتم میدونی............. 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2011 یادت هست مادر؟ اسم قاشق را گذاشتی قطار، هواپیما، کشتی؛ تا یک لقمه بیشتر بخورم یادت هست؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران میگفتی بخور تا بزرگ بشی آقا شیره بشی... ـ خانوم طلا بشی و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را روزت مبارک مادر عزیزم راستی شماها چرا پاک نشدید؟ 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2011 به سلامتی مادرم که بخاطر من شکمش را بزرگ کرد. بخاطر او که خط چشمش را با عینک عوض کرد، بخاطر او که میهمانی های شبانه را با شب بیدار ماندن در کنار من عوض کرد، پول کیفش را با پوشک بچه عوض کرد. بخاطر آن مادری که همه چیز را با عشق عوض کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2011 اوه رفتم سفر 32 ساعته و اومدم ............. احمق بودم این همه راه رفتم:icon_pf (34): 8
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 شهریور، 2011 دلم داره میترکه خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :banel_smiley_4: :ws44: 7
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 هی رفتم دیدم و حرف زدم ولی فقط تهی شدم از هرچه عشق و شور و هیجان که بود چرا آخه خدا یادت رفته برام دل بذاری توی سینه ام ... دلی که عاشق بشه و عشق بورزه....... 7
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 شاید فقط یک هفته دیگه مهمون اینجا باشم و دیگر هیچ 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 یکی نه چند نفر تا حالا بهم گفتند من آدم متوقعه ای هستم.........:icon_pf (34): . . . . . 6
ارسال های توصیه شده