EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بورک ران مرغ(برای 4 نفر) مواد لازم : کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 فنجان قهوه نشاسته 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان کرم 1 قاشق غذاخوری خمیرآماده(یوفکا)1 عدد ران بدون استخوان 4 عدد اسفناج 250 گرم قارچ 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد کنجد 1 قاشق غذاخوری روغن ذرت 1 لیوان نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید وکناری بگذارید تا سرد شود سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا 2 قاشق روغن مایع سرخ کنید قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ،کرم و نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید یوفکا را 4 قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید . تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از چه چیزش تعجب کردی ؟! چيز خاصي نبود! يه كم لغاتش عجيبه! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چيز خاصي نبود! يه كم لغاتش عجيبه! من که آشنایی ندارم اما احتمالا باید به زبان خودشون باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده