رفتن به مطلب

طرز تهیه بورک - ران مرغ(غذای ترکیه)


EOS

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

بورک ران مرغ(برای 4 نفر)

 

مواد لازم :

 

کره 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1 فنجان قهوه

نشاسته 1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان

کرم 1 قاشق غذاخوری

خمیرآماده(یوفکا)1 عدد

ران بدون استخوان 4 عدد

اسفناج 250 گرم

قارچ 1 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

کنجد 1 قاشق غذاخوری

روغن ذرت 1 لیوان

نمک و فلفل سیاه

 

طرز تهیه:

 

ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید وکناری بگذارید تا سرد شود

سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا 2 قاشق روغن مایع سرخ کنید

قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ،کرم و نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید

یوفکا را 4 قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید

در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید

سپس یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید .

تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید

و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید :a030:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...