soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام توانایی ماشین کاری ماده درسی تعیین کننده در کنکور کارشناسی ارشد میباشد لذا از دوستان خواهشمندیم تو این تاپیک به کمک هم اشکالات همدیگرو رفع کنیم موفق باشیم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شروع میکنیم یه تا فایل براتون آماده کردم که مال دانشگاه آزاد تبریزه یه دید کلی براتون میده اگه مشکلی داشتید در خدمتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیکی خوبی ایجاد کردی. تیپ همون بیا تو .... است . ولی تخصصی. خوب سوال اول . تعریفف براده تغییر شکل نیافته چیه ؟ با ذکر منبع درضمن بهتره ببینی کدوم یکی از بچه های ساخت و تولید این درس رودارن . تا بشه بهتر فعالیت کرد . سپاس 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیکی خوبی ایجاد کردی. تیپ همون بیا تو .... است . ولی تخصصی. خوب سوال اول . تعریفف براده تغییر شکل نیافته چیه ؟ با ذکر منبع درضمن بهتره ببینی کدوم یکی از بچه های ساخت و تولید این درس رودارن . تا بشه بهتر فعالیت کرد . سپاس سجاد جان توانایی ماشین کاری به نظرم بیشتر رو مفهومه تا تعریف در باره سوالت بگم که تو کتاب رازفر همچین چیزی نیومده ولی با توجه به اینکه براده تراشیده شده تحت حرارت گرمایی تغییر شکل میدهد و اکثر خواص فیزیکش تغییر میکند لذا معقول نیست که این براده را برای محاسباتمون(یافتن توان موتور و ...) وارد کنیم و بهتر است به صورت تئوری و روی کاغذ مقدار براده ای که قراره تراشیده بشه رو تعیین کنیم که این همان براده نتراشیده شده هستش پاسخ دقیقترشو به زودی میگم اگه خودت جواب کاملتری داری ممنون میشیم بگی استاد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 2 ترم پیش این درس رو داشتم کارگاهش که تقریبا تفریح هست فقط باید پای دشتگاه تراش بیستی و سرکار باشی! ولی تئوریش واقعا مهمه برای مثال فرمول ارنست_مرچنت برای خودش دنیایی داره ولی هر کسی نمیتونه خوب تدریسش کنه و یکی دیگه از مشکلاتش کتابی هست که حتی 1 دونه مثال هم نداره به هر حال امیدوارم موفق باشی... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 2 ترم پیش این درس رو داشتم کارگاهش که تقریبا تفریح هست فقط باید پای دشتگاه تراش بیستی و سرکار باشی! ولی تئوریش واقعا مهمه برای مثال فرمول ارنست_مرچنت برای خودش دنیایی داره ولی هر کسی نمیتونه خوب تدریسش کنه و یکی دیگه از مشکلاتش کتابی هست که حتی 1 دونه مثال هم نداره به هر حال امیدوارم موفق باشی... عزیز دل برادر بنده جسارت نمیکنم که بخوام تدریس کنم بیشتر هدف استفاده از دانش اساتیدی چون خودته حامد جان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده