رفتن به مطلب

ترويج فرهنگ ديني !

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

معاون شهردار تهران گفت: به زودي عموم تاكسي‌هاي تهران از جمله تاكسي‌هاي خطي و تاكسي‌هاي مستقر در فرودگاه‌هاي حضرت امام (ره) و مهرآباد، راه‌آهن و پايانه‌هاي مسافربري هنگام اذان از طريق گيرنده‌هاي راديويي خود نسبت به پخش آواي ملكوتي اذان با صداي بلند اقدام مي‌كنند.

تشكري هاشمي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در ديدار با مسئولان شهرداري تهران در خصوص جهت‌گيري ديني و الهي در مسائل فرهنگي شهرها، افزود: شهردار تهران نيز بر اين نكته تأكيد دارد و از اين رو علاوه بر اقداماتي كه از قبل در جهت گسترش فرهنگ اقامه نماز به عمل آمده مجموعه فعاليت‌هاي جديدي نيز در مجموعه‌هاي چهارگانه حمل و نقل شهري به مورد اجرا گذاشته مي‌شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به نظر شما اين كار چقدر در بالابردن سطح فرهنگ ديني شهروندان كمك ميكنه؟اين قبيل اقدامات سبب افزايش گرايش مردم به مسائل ديني ميشه يا باعث دين گريزي افراد؟

• Like 11
لینک به دیدگاه
حالا اذان که مشکلی نداره

شستشوی مغزی بچه ها رو بیایم یه فکری براش کنیم

تو مدرسه دخترم گفتن از داداشاتونم روسری سر کنید :icon_pf (34):

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب باید با این ترویج فرهنگ چه کنیم؟

بهار جدي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟

اين امكان نداره

كي اين چرت و پرتها رو ميگه؟

خوب برين شكايت كنين از اون معلمي كه اين حرف رو زده

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهار جدي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟

اين امكان نداره

كي اين چرت و پرتها رو ميگه؟

خوب برين شكايت كنين از اون معلمي كه اين حرف رو زده

نفست از جای گرم بلند میشه ها معلمه امسال میخواد باز نشسته بشه

عوض جنگ با اون به دخترم گفتم چرندیاتشو باور نکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نفست از جای گرم بلند میشه ها معلمه امسال میخواد باز نشسته بشه

عوض جنگ با اون به دخترم گفتم چرندیاتشو باور نکنه

هي روزگار

عجبا آدم شاخ در ميارهههههههههه

• Like 1
لینک به دیدگاه

با يه دودوتاي ساده و نگاه به عملكرد گذشته ميشه به راحتي فهميد كه اين كار هيچ مككي به ترويج فرهنگ نماز كه نميكنه بلكه باعث فرار شهروندان بخصوص جوونا از مقوله دين ميشه...

واقعا" بين مديران و مسئوليني كه چنين تصميمايي ميگيرن كسي نيست كه بهشوم گوشزد كنه كه اين كار فايده اي نداره؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با يه دودوتاي ساده و نگاه به عملكرد گذشته ميشه به راحتي فهميد كه اين كار هيچ مككي به ترويج فرهنگ نماز كه نميكنه بلكه باعث فرار شهروندان بخصوص جوونا از مقوله دين ميشه...

واقعا" بين مديران و مسئوليني كه چنين تصميمايي ميگيرن كسي نيست كه بهشوم گوشزد كنه كه اين كار فايده اي نداره؟

هنوز نفهمیدم کاری به زور نمیشه

کسی بخواد بخونه میخونه دیگه این کارا چیه دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه

عجب!!!!!!!!!

کاش اول فرهنگ خود شناسی ،خدا شناسی و انسان بودن ، یا به طور کلی اصول دین رو ترویج بدن و در مرحله بعد به فرعیات دین که به صورت یک عادت بدون بینش تبدیل شده بپردازن.!!!

افسوس...!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر شما اين كار چقدر در بالابردن سطح فرهنگ ديني شهروندان كمك ميكنه؟اين قبيل اقدامات سبب افزايش گرايش مردم به مسائل ديني ميشه يا باعث دين گريزي افراد؟

خیلی کار خوبی میکنند،دشمنانشان تو خانه بنشینند راحت ترند. :ws37:

بر میگردم به گذشته و میبینم:

حکومت ساسانیان خودش دارد زمینه را برای یک تغییر باور هزاران ساله آماده میکند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی کار خوبی میکنند،دشمنانشان تو خانه بنشینند راحت ترند. :ws37:

بر میگردم به گذشته و میبینم:

حکومت ساسانیان خودش دارد زمینه را برای یک تغییر باور هزاران ساله آماده میکند.

مرسي اسي جان:icon_gol:

اما من از قسمت بولد شده سر در نياوردم......(مثل شما نمايشگاه هم نرفتم كه سطح سوادم بالا رفته باشه:ws3:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسي اسي جان:icon_gol:

اما من از قسمت بولد شده سر در نياوردم......

منظورم حکومت هایی که پایه های ایدئولوژیکی دارند،خودشان به مرور زمان دخل خودشان و مکتبشان را میاورند و نیاز به اهرم خارجی نیست.

ساسانیان اگر با موبدان زرتشتی،پدر مردم را در نمیاورد،ایرانی ها اینقدر راحت غافله را به اعراب مومن نمیباختند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورم حکومت هایی که پایه های ایدئولوژیکی دارند،خودشان به مرور زمان دخل خودشان و مکتبشان را میاورند و نیاز به اهرم خارجی نیست.

ساسانیان اگر با موبدان زرتشتی،پدر مردم را در نمیاورد،ایرانی ها اینقدر راحت غافله را به اعراب مومن نمیباختند.

برام سواله اينها كه اينهمه كارشناس و معاون و از اين جور چيزا دارن چرا نميان يه بررسي اصولي بكنن ببينن اين كار فايده اي داره يا نه!

مسئله اي كه حتي به تجربه هم روشن شده كه با اين نوع تبليغ كسي به دين گرايش پيدا نميكنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
برام سواله اينها كه اينهمه كارشناس و معاون و از اين جور چيزا دارن چرا نميان يه بررسي اصولي بكنن ببينن اين كار فايده اي داره يا نه!

مسئله اي كه حتي به تجربه هم روشن شده كه با اين نوع تبليغ كسي به دين گرايش پيدا نميكنه.

مهم گرایش نیست،مهم اینست اون عده ای که پول میگیرند برای نفهمی را همیشه آماده داشته باشند.

برای گسترش تحجر،نیاز به یک گروه همیشه مطیع و گوش به فرمان است،این کارها هم بیشتر برای امیدوار نگهداشتن اون جماعت مطیع است.

وگرنه اونها میدونند کسی واسه به اصطلاح ارزش هاشون تره هم خرد نمیکنه !!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهم گرایش نیست،مهم اینست اون عده ای که پول میگیرند برای نفهمی را همیشه آماده داشته باشند.

برای گسترش تحجر،نیاز به یک گروه همیشه مطیع و گوش به فرمان است،این کارها هم بیشتر برای امیدوار نگهداشتن اون جماعت مطیع است.

وگرنه اونها میدونند کسی واسه به اصطلاح ارزش هاشون تره هم خرد نمیکنه !!!!

ببين اسي جون..مطمئنا" حكومت دلش نميخواد ريزش داشته باشه......خصوصا" از لحاظ مذهبي و ديني....اما اينجور كارها به ريزش منجر ميشه...چرا پس صحيح و اصولي فكر نميكنن.اين ديگه يه بررسي ساده ميخواد.....واقعا" نميتونن بفهمن اينو كه اين روش جذب نداره و دفع داره؟به قول يه بنده خدايي: عاقلي بين آنها نيست؟....

• Like 1
لینک به دیدگاه

من یه چیز بگم؟ :ws3:

به نظرم این کارها مال اینه که مردم رو از دین زده کنن. یه عده پشت پرده قصدشون همینه وگرنه همه میدونن این کارها فرهنگ سازی نیست و فایده نداره که هیچ مردم رو دور میکنه.

گفتم. تموم شد.:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من یه چیز بگم؟ :ws3:

به نظرم این کارها مال اینه که مردم رو از دین زده کنن. یه عده پشت پرده قصدشون همینه وگرنه همه میدونن این کارها فرهنگ سازی نیست و فایده نداره که هیچ مردم رو دور میکنه.

گفتم. تموم شد.:ws3:

متاسفانه من هم به همين نتيجه رسيدم.....

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای سنجش ایمان نیز تعاملی بین سیستم حمل و نقلی و حوضه ها فیضه ها ایجاد کرده به سنجش ایمان بپردازند البته این سیستم بازخوردهایی خواهد داشت و تغییراتی چون برخورد در محل نحوه برخورد(از پتانسیل برادران بسیجی میشه استفاده کرد!) در محل حتی صدور حکم در محل ووو استفاده کرد کار ارزشمندیه باشد که ما ایمان بیاوریم که نمی اوریم:ws3:.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...