p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم سلام :JC_thinking: خوبین؟ همون اول بگم نیاید بگید تو میخوای شادیه ما رو بگیری و از این جور حرفا :ubhuekdv133q83a7yy7.... من فقط دارم سوال میپرسم این ادبیاتی که بانوان مکرمه و به تقلید از اونها آقایون محترم استفاده میکنن. چی هست اصلا؟ چجوری به وجود اومده ؟ از کجا باید یاد گرفت ؟ کلا نظرتونو بگید خوبه؟ بده ؟ مثال از ادبیات اینترنتی: ایشوری= اینجوری نیتونم= نمی تونم نیدونم= نمی دونم دارم= دالم قربونت= قوفونت بعد از گفتم هر حرف اضافه کردن کلمه ایشششششششششششششششششش یکی به من گفت : ایشوری که نیتونم خو که فقط وقتی دالم حلف میزنم بلتم بگم 28 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی گفتی تو الان ؟؟؟!!!:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورت کدوم زبونه اینترنتی هست 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی گفتی تو الان؟؟؟!!!:JC_thinking: جدی توضیح بدم؟ مگه واضح نبود؟ 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدی توضیح بدم؟ مگه واضح نبود؟ نه فهمیدم:persiana__hahaha: پسراش که اصلا قابل تحمل نیس وختی اینجوری حرف میزنن 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی به من گفت : ایشوری که نیتونم خو که فقط وقتی دالم حلف میزنم بلتم بگم 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی گفتی تو الان؟؟؟!!!:JC_thinking: منظورت کدوم زبونه اینترنتی هست باشه= باجه اینجوری= ایشوری ایشششششششش و .... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدی توضیح بدم؟ مگه واضح نبود؟ منظورت همونیه که مثل نی نی کوچولوها حرف میزنن اگه اونه که (شکلک مو کشیدن) 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشششششششش و .... اینو که همه میگن جز ادبیات اینترنتی نیست 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو که همه میگن جز ادبیات اینترنتی نیست گیر نده دیگه . بیشتر تو اینترنت و اس ام اس کاربرد داره ... منظورم اصل قضیه ست 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باتشکرازاستارتر کاملادرسته.چندروزپیش بود یکی ازکاربران انجمن باپیام خصوصی دقیقاهمین سؤال روازمن داشت که چرااینقدرادبیات گفتاری مابایدبه سخره گرفته بشه وگاه شاهدمکالمه ای بااینجورکلمات باشیم کلماتی که فقط کودکان بکارمیبرنداونم به سبب ناقص بودن زبان گفتاری.آیاماهم درسنین 20تا30سالگی هم همچنان درتکلم دچارمشکل هستیم؟این نحوه حرف زدن متاسفانه به خارج ازنت هم سرایت کرده ودرمحیطهای واقعی هم شاهد اینگونه مکالمات هستیم؟براستی چراوقتی میتوان واضح رساسخن گفت باچنین اصطلاحات باهم صحبت میکنیم؟آیابرای جلب توجه است؟یااینگونه فکرمیکنیم طرف مقابل سخن مارابهترمتوجه میشود؟ 8 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورت همونیه که مثل نی نی کوچولوها حرف میزنناگه اونه که (شکلک مو کشیدن) باتشکرازاستارتر کاملادرسته.چندروزپیش بود یکی ازکاربران انجمن باپیام خصوصی دقیقاهمین سؤال روازمن داشت که چرااینقدرادبیات گفتاری مابایدبه سخره گرفته بشه وگاه شاهدمکالمه ای بااینجورکلمات باشیم کلماتی که فقط کودکان بکارمیبرنداونم به سبب ناقص بودن زبان گفتاری.آیاماهم درسنین 20تا30سالگی هم همچنان درتکلم دچارمشکل هستیم؟این نحوه حرف زدن متاسفانه به خارج ازنت هم سرایت کرده ودرمحیطهای واقعی هم شاهد اینگونه مکالمات هستیم؟براستی چراوقتی میتوان واضح رساسخن گفت باچنین اصطلاحات باهم صحبت میکنیم؟آیابرای جلب توجه است؟یااینگونه فکرمیکنیم طرف مقابل سخن مارابهترمتوجه میشود؟ چون خوجله 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کجاش؟ همه جاش من که دوس میدالم البت اینجوری حرف زدنه من زمان داره 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه= باجه اینجوری= ایشوری ایشششششششش و .... برا مسخره بازی و اسپم خوبه تازه کوتاه تره تایپیدنش راحتتره 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا من میگم . شاید اون ویژگی های روحی به دختر باعث میشه برای تفریحم که شده اینجوری حرف بزنه اما دیگه پسرا چرا راه به راه میگن . ایشششششششششششش 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برا مسخره بازی و اسپم خوبه تازه کوتاه تره تایپیدنش راحتتره اگه از مسخره بازی فاکتور بگیرم دخیخا 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا من میگم . شاید اون ویژگی های روحی به دختر باعث میشه برای تفریحم که شده اینجوری حرف بزنه اما دیگه پسرا چرا راه به راه میگن . ایشششششششششششش من خودم به شخصه ایشش نگفتم ولی خوب خوب نیست گفتنش 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کوتاه تره تایپیدنش راحتتره مثلا کلمه باجه ازنظرتعدادحروف باکلمه باشه تفاوت داره؟ هویجوری باکلمه همینجوری چقدرتفاوت داره؟ کدومش کوتاهتر هستش 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو کوتاه تر نی فقط راحت تره و خوجل تره!! خوبه!!؟؟ پ.ن:نی =نیست دو حرف کمتره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده