samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي تاسف ميخورم وقتي نظرات بعضي از دخترا رو ميشنوم حالا بگيد چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اول بگم اين اقا پسر يه شغل رسمي و داراي پست داره و خونه و ماشين و مدرك يكي از اشناهاي من ميخواد زن بگيره حالا بشنويد از نظرات برخي از دختر خانمها مورد اول روز خواستگاري دختر :من ويلا تو شمال ميخوام تمام حقوقت بايد مال من بشه بايد لباسام رو از بالا شهر بخرم حتي اگر همون لباس تو پايين شهر باشه تمام چيزهايي كه ميخريم بايد سندشون به اسم من بشه من توي خونه نقلي زندگي نميكنم بايد آپارتمان بزرگ خريد كتاب هاي پائلوكوئلو(همون ديگه ميدونم اشتباه نوشتم ) بايد هر شب باهم بخونيم كلفت هم بايد داشته باشيم اين مورد اول كه دختر فقط ليسانس ادبيات داشت و بيكار بود 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مورد دوم دختر دانشجو دختر :ببينيد من سه بار دماغم رو عمل كردم و گونه كاشتم دوست دارم شما هم بينيتون رو عمل كنيد بيا يك سال با هم دوست باشيم 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مورد سوم ليسانس كامپيوتر..... ببينيد من توي خونه اي كه سازمان به شما ميده نميام زندگي كنم من خواهرم 6 تا خواهر شوهر داشته( كه دختر خالم بوده ) نتونسته باهاشون بسازه قطع رابطه كردهمن از همين اول بگم با خواهر شوهر نمتونم بسازم نكنه مهم كه هنوز هيچكدام از خواهر شوهر ها رو نديده من شهري كه مادر شوهرم زندگي ميكنه به هيچ عنوان نميام زندگي كنم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي برام جالبه بعد يه دختر كارمند كه مدتيه سر كاره و پدرش هم وضع خوبي داره اينجوري رفتار نميكنه و كم توقع تر ميشه جالبه مادرامون با همه چي ساختند و بعد................. جالبه مادر من بعد 33 سال هنوز به خواهر شوهرش احترام ميذاره اما اينا از همون اول كار گربه رو دم حجله ميكشند جالبه قبلا مردنگي به عمل بيني نبود چه بلايي به سر دختراي جامعه ما امده كه اينا شده ارزش ........... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: اینا واقعیت داره؟؟!؟ متاسفانه چشم و هم چشمی...... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که نه خونه داشتم نه ماشین نه کار درست و حسابی نه درسم تموم شده بود نه سربازی رفته بودم رفتم خواستگاری همون بار اول هم جواب مثبت رو گرفتم وقتی رفتم سربازی پسرم 2 سالش بود 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جواب من به این دخترها اینه: منتظر بشینید تا موهاتون هم مثل دندوناتون سفید بشه اونوقته که... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئنا این آقا پسره هم میره دست روی دخترهای یک دونه یا با وضع مالی خوب میذاره که این جوابها رو هم میشنوه......... خب وقتی بعضی یا اکثر این آقایون و خانوادهاشون دنبال یک دختر میگردند با شرایط عالی و تک فرزند یا تک دختر مسلما همین جوابها رو میشنوند........... هر وقت آقایون معیارهاشونو از این چیزها برداشتند و به شعور و منزلت دخترها توجه کردند مسلما دختر خوبم پیدا میشه 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جواب من به این دخترها اینه: منتظر بشینید تا موهاتون هم مثل دندوناتون سفید بشه اونوقته که... خب ميدوني چيه عقل هر پسري هم كامل نيست كه بتونه درست فكر كنه ...... من خودم اگر پسري بودم و بهم اينا رو ميگفتند عمرا تن به اون ازدواج ميدادم الان كه دختر هستم اگر پسري بياد خواستگاريم وبگه بينيت رو عمل كن و با خانواده ات قطع رابطه كن عمرا قبولش كنم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمولا دخترایی که در سطح بالا قرار دارن درخواستای بالایی هم دارن که معمولا با افرادی که هم سطح خودشونن ازدواج میکنن. البته امروز اکثر خونواده های این دخترا چون مشکل مالی ندارن براشون خوب بودن دامادشون مهمه.بجاش دخترایی بیشتر به پول اهمیت میدن که وضعیت مالی خوبی نداشتن. 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئنا این آقا پسره هم میره دست روی دخترهای یک دونه یا با وضع مالی خوب میذاره که این جوابها رو هم میشنوه.........خب وقتی بعضی یا اکثر این آقایون و خانوادهاشون دنبال یک دختر میگردند با شرایط عالی و تک فرزند یا تک دختر مسلما همین جوابها رو میشنوند........... هر وقت آقایون معیارهاشونو از این چیزها برداشتند و به شعور و منزلت دخترها توجه کردند مسلما دختر خوبم پیدا میشه اتفاقا اشتباه تو اينجاست كه دختره اصلا نه باباي پولداري داره ....نه بچه شهر بزرگه ...باور ميكني يكيشون اصالتا دهاتي بود .... نه كاري دارند تنها موردشون كه رو شون رو زياد كرده مدرك ليسانسيه كه دارند و الا مطمئن باش دختري كه اصل و نسب داره اينجوري فكر نميكنه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمولا دخترایی که در سطح بالا قرار دارن درخواستای بالایی هم دارن که معمولا با افرادی که هم سطح خودشونن ازدواج میکنن. البته امروز اکثر خونواده های این دخترا چون مشکل مالی ندارن براشون خوب بودن دامادشون مهمه.بجاش دخترایی بیشتر به پول اهمیت میدن که وضعیت مالی خوبی نداشتن. دقيقا همينطوره چون ديدشون بسته است .......دختري كه توي خانواده بالا زندگي كرده هرگز قبلش تقاضا نميكنه كه بينيت رو عمل كن يا با خانواده ات قطع رابطه كن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا اشتباه تو اينجاست كه دختره اصلا نه باباي پولداري داره ....نه بچه شهر بزرگه ...باور ميكني يكيشون اصالتا دهاتي بود ....نه كاري دارند تنها موردشون كه رو شون رو زياد كرده مدرك ليسانسيه كه دارند و الا مطمئن باش دختري كه اصل و نسب داره اينجوري فكر نميكنه من نگفتم که همشون شهری هستند بعضی همین دخترها و پسرهای شهرهای کوچک و دهات هستند که توقع های عجیب و غریب دارند چون تازه به دوران رسیده هستند.......... مدرک دیگه تقریبا همه دارند خوب طرف توی دهاتشون از باقیه بالا تره توقعشم میره بالا دیگه.. اشتباه متوجه نشو بعضی ها مثلا اگر یه دختر شیک پوش باشه و با اصالت نمیرند دنبالش میرند دنبال مثلا ساده تر ها ولی چه بسا این سادگی های موجود باعث میشه بعدا توی زندگیشون معکوس عمل کنه........ من خودم پسر بودم به شخصه دختری را انتخاب میکردم که هم اهل آرایش هم شیک پوش باشه باور کنید این افراد دیگه توقعهای عجیب و غریب ندارند و عقده ای بار نیومدند تا خواسته های عجیب و غریب داشته باشند....... نمی دونم تونستم چقدر منظورمو برسونم...... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده