setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نزاشتی تموم کنم حرفمو که ... میخواستم بگم زرشک پلو میخوری ؟ که بگم فردا ستی درست کنه برات ما كلفت داريم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شاهدم ....خب 500 امتیازشونو بدین دیگه...محمد ...حمید این امتیازا خوردن نداره ها! لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید میخوای زنده از این تاپیک بری بیرون یا نه؟!!! زیاد مهم نیس .. زنده .. مرده .. مهم اینه که من دارم مقاومت میکنم و اینا هم به امتیازشون نمیرسن .. لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نزاشتی تموم کنم حرفمو که ... میخواستم بگم زرشک پلو میخوری ؟ که بگم فردا ستی درست کنه برات شما نیازی نیست واسه غذای خونه ما تصمیم بگیری اصلا من فردا ناهار با ستی جون میخوایم بریم بیرووون چه معنی داره خانوووم خونه من آشپزی کنه حیف نیست دستای لطیفش خراب بشه شما امتیازشونو بده زرشک پلو با مرغت با من لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید میخوای زنده از این تاپیک بری بیرون یا نه؟!!! نه نميخواد:4chsmu1: لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما نیازی نیست واسه غذای خونه ما تصمیم بگیری اصلا من فردا ناهار با ستی جون میخوایم بریم بیرووون چه معنی داره خانوووم خونه من آشپزی کنه حیف نیست دستای لطیفش خراب بشه شما امتیازشونو بده زرشک پلو با مرغت با من بابایی پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما نیازی نیست واسه غذای خونه ما تصمیم بگیری اصلا من فردا ناهار با ستی جون میخوایم بریم بیرووون چه معنی داره خانوووم خونه من آشپزی کنه حیف نیست دستای لطیفش خراب بشه شما امتیازشونو بده زرشک پلو با مرغت با من ا . اینو !!!! زن ذلیل .. لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شاهدم ....خب 500 امتیازشونو بدین دیگه...محمد ...حمید این امتیازا خوردن نداره ها! يكي از شهود تشريف اوردن زیاد مهم نیس .. زنده .. مرده .. مهم اینه که من دارم مقاومت میکنم و اینا هم به امتیازشون نمیرسن .. چ جوري اين امتياز ما از حلقومتون پاااين ميره؟ لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیاد مهم نیس .. زنده .. مرده .. مهم اینه که من دارم مقاومت میکنم و اینا هم به امتیازشون نمیرسن .. بچه ها حمید اعتراف کرد که امتیاز متعلق به ستی و الهه هستش همه شاهد باشین حمید میخواد حق کشی بکنه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما نیازی نیست واسه غذای خونه ما تصمیم بگیری اصلا من فردا ناهار با ستی جون میخوایم بریم بیرووون چه معنی داره خانوووم خونه من آشپزی کنه حیف نیست دستای لطیفش خراب بشه شما امتیازشونو بده زرشک پلو با مرغت با من :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: به شرط اینکه منم بیام! زیاد مهم نیس .. زنده .. مرده .. مهم اینه که من دارم مقاومت میکنم و اینا هم به امتیازشون نمیرسن .. زهی خیاله باطل!! منم شاهدم ....خب 500 امتیازشونو بدین دیگه...محمد ...حمید این امتیازا خوردن نداره ها! خوش اومدی خواهر زن برارم!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابایی پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميگن دختر هووي مادره اينجاس ا . اینو !!!! زن ذلیل .. :2525s: حقمونو پس بده:w00: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابایی پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (17): منظورم کل خونواده بود گلم بدون شماها که لقمه از گلوی ما پایین نمیره لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ا . اینو !!!! زن ذلیل .. مثه شما باشه خوبه؟؟؟ بچه ها حمید اعتراف کرد که امتیاز متعلق به ستی و الهه هستش همه شاهد باشین حمید میخواد حق کشی بکنه حقایق هیچ وقت پشت ابر پنهون نمی مونه!!! لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميگن دختر هووي مادره اينجاس :2525s: :ws28: :icon_pf (17): منظورم کل خونواده بود گلم بدون شماها که لقمه از گلوی ما پایین نمیره آره میدونم اینکه کاملا واضحه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم این تاپیک هم تعطیل. به این دو نفر اغتشاش گر، نفری 500 امتیاز داده شد به خاطر دهنم که تو نمایشگاه بد موقع باز شد و قول داد :icon_pf (34): 1000 امتیاز از خودم کم کردم و به هر کدوم 500 امتیاز دادم. انقدر از این تاپیکای اسپمی نزنین :167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده